Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
engem kifejezetten bosszant ha a debuggert kell hasznalnom, nalam az mar a harmadik lepes, a 'mi a tokom van mar ezzel, debuggolni kell' kategoria.
elotte van a 'haladok tovabb es kozben kigondolom mi a baj' es az 'odalapozok a kodhoz es bambulom egy darabig'.
a debug utan mar csak az 'akkor csinaljuk maskent', a 'keresgelek az interneten' es vegul a 'megkerdezem az interneten' kategoriak vannak.
ami erdekes, hogy attol fuggoen hogy melyik lepesben oldodik meg a baj, visszafele is lepdelek. tehat ha valaki segit az interneten, akkor utana meg keresgelek egy darabig hogy miert is nem talaltam meg eredetileg valamint mas megoldasok utan. aztan beepitem es remenykedek hogy megy, debuggal megnezem hogy mi tortenik a kapott kodreszletben. aztan bambulok a sorokra hogy megertsem, vegul haladok tovabb es gondolkodok rajta hogy hogy a tokombe nem lehetett erre rajonni magamtol is.
van akinel 'nem megy ezert zaklatok emailen idegeneket' kategoria az elso es egyetlen.
ps: aramvonalas rutinok
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster TMX Pro szett Vevor állvánnyal
- Dell Latitude 5520 Laptop
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest