- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
engem kifejezetten bosszant ha a debuggert kell hasznalnom, nalam az mar a harmadik lepes, a 'mi a tokom van mar ezzel, debuggolni kell' kategoria.
elotte van a 'haladok tovabb es kozben kigondolom mi a baj' es az 'odalapozok a kodhoz es bambulom egy darabig'.
a debug utan mar csak az 'akkor csinaljuk maskent', a 'keresgelek az interneten' es vegul a 'megkerdezem az interneten' kategoriak vannak.
ami erdekes, hogy attol fuggoen hogy melyik lepesben oldodik meg a baj, visszafele is lepdelek. tehat ha valaki segit az interneten, akkor utana meg keresgelek egy darabig hogy miert is nem talaltam meg eredetileg valamint mas megoldasok utan. aztan beepitem es remenykedek hogy megy, debuggal megnezem hogy mi tortenik a kapott kodreszletben. aztan bambulok a sorokra hogy megertsem, vegul haladok tovabb es gondolkodok rajta hogy hogy a tokombe nem lehetett erre rajonni magamtol is.
van akinel 'nem megy ezert zaklatok emailen idegeneket' kategoria az elso es egyetlen.
ps: aramvonalas rutinok
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256 GB SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest