Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
engem kifejezetten bosszant ha a debuggert kell hasznalnom, nalam az mar a harmadik lepes, a 'mi a tokom van mar ezzel, debuggolni kell' kategoria.
elotte van a 'haladok tovabb es kozben kigondolom mi a baj' es az 'odalapozok a kodhoz es bambulom egy darabig'.
a debug utan mar csak az 'akkor csinaljuk maskent', a 'keresgelek az interneten' es vegul a 'megkerdezem az interneten' kategoriak vannak.
ami erdekes, hogy attol fuggoen hogy melyik lepesben oldodik meg a baj, visszafele is lepdelek. tehat ha valaki segit az interneten, akkor utana meg keresgelek egy darabig hogy miert is nem talaltam meg eredetileg valamint mas megoldasok utan. aztan beepitem es remenykedek hogy megy, debuggal megnezem hogy mi tortenik a kapott kodreszletben. aztan bambulok a sorokra hogy megertsem, vegul haladok tovabb es gondolkodok rajta hogy hogy a tokombe nem lehetett erre rajonni magamtol is.
van akinel 'nem megy ezert zaklatok emailen idegeneket' kategoria az elso es egyetlen.
ps: aramvonalas rutinok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Synology NAS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Hobby elektronika
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Eladó gamer pc, ryzen 7, RTX 2070 super
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB 6000MHz / X670 / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámítOK
- Gamer PC RX 6700 XT 32GB RAM Vízhűtés Win11 Pro Ajándék RGB tartó
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi