Hirdetés
- A nagy BOR topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom a kérdésemre létezik-e megoldás, de hátha:
1)Azt szertném megcsinálni delphiben, hogy ha tudom a program nevét, akkor el tudjam dönteni, hogy telepítve van-e a gépre, és ha igen, akkor
2)Meg tudom e nézni mi a telepített program teljes elérési helye. Itt nem csak arra gondolok, hogy mondjuk c:\program files\etc.. vagy d:\program files\etc... hanem mondjuk ha a program telepítési könyvtárában van email cím, vagy account, tehát 1000 usernél 1000 különböző helyre történhetett a telepítés, én meg mondjuk egy alkönyvtár egy file-ét akarom bizgerálni.
Helyenként talán furcsán fogalmaztam, de azért remélem érthető volt, előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3 TB WD RED (WD30EFRX) 1000+Nap 100/100
- PlayStation 5 DualSense Controller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asrock IMB-1222 Mini ITX Ipari PC
- Pixel 7 Snow 128GB - 2 hónapos - Emag vásárlás - 10 tok+fóliák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest