Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Primary92
senior tag
válasz
somasz
üzenetére
Kipróbáltam a packot. Annyi lett, hogy most már előjön egy pici ikon a képernyő közepén egy + vagy egy - jellel, attól függően, hogy a fel vagy a le gombot nyomom az Fn mellett. A fényerő viszont nem változik. Az óra melletti akksi ikonra kattintva továbbra sincsenek erre utaló menüpontok, mint az én gépemen,
-
TurpiUrfi2
tag
válasz
somasz
üzenetére
Sziasztok!
Töltő eredeti DELL. Azt nem teljesen értem hogy "két tűs" alatt mit lehet érteni, de az adapterbe három lyukon csatlakozóval megy bele.
Több dugasznál rázott, de ezek szerint azok egyike sem volt földelt, mert most nem produkálja ennél a csatlakozónál.
Köszönöm a tanácsokat!
-
szabiace
csendes tag
válasz
somasz
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Az az igazság, hogy nagyon megtetszett a kis gép nem szívesen vinném vissza. Jelenleg, egy pillanatra villan fel piros csík a dell töltőkép alatt. De ezek szerint nagy baja nem lehet. Egyébként elírtam csak P9400. Próbáltam a stressz tesztet, 80foknál lehúzta a venti. -
MeghaL0L
addikt
válasz
somasz
üzenetére
Sikerült. Csak a Chipset driver zavart be. A következőt tettem:
"Hogy tudom visszaállítani a Windows 7 alap IDE vagy AHCI driver-ét?
AHCI: Eszközkezelőt elindítod, majd az IDE ATA/ATAPI vezérlők csoporton belül jobb egér a kívánt AHCI driver-en/Illesztőprogram frissítése/Illesztőprogramok keresése a számítógépen/Választás a számítógépen található illesztőprogram-listából/Szabványos AHCI 1.0 Serial ATA-vezérlő kiválaszt és katt a Tovább gombon.
-
-
-
Razermazer
őstag
válasz
somasz
üzenetére
Aha, tehát a billentyűzet alattiba nem is lehet tenni akkor 2x8gigát, ha szeretném, ezt akkor csak az i7 proci oldja fel, i5-el bukó.
Jól van ezt is megtudtam akkor, év folyamán úgyis lesz, ha minden úgy alakul, procifejlesztés i7-re, quadro fejlesztés M2000-re, és 32 giga ramra upgrade. Kell a kraft a virtuális gépeknek, meg cad, 3dsmax, maya. -
MeghaL0L
addikt
válasz
somasz
üzenetére
Igy van. Ilyen maszek modon kell elinditani, mivel nem indul el siman ugy, hogy rakattintok az ikonra. Keptelen elindulni az AMD kartyaval, csak es kizarolag intellel. Igy mikor feladatkezelobe latom,hogy 30+ mb ramot eszik akkor gyorsan atvaltok az AMD-re es igy 5bol 2x elindul.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
somasz
üzenetére
Itt arról van szó, hogy majdnem ultrán is ugyan annyi fps-t ( és fps dropot természetesen ) kapok mint Normálon ( lowon ). Kvázi ugyan úgy megy. Ja és az is mindegy neki, hogy dx 11 vagy dx 10. Tehát itt más problémák lesznek, bírná ez csak valamiért nem használja ki a kártyát, ugyanis pl most éjszaka kicsit tudtam időt szakítani játékra és ha a "Population Density"-t ill "Distance Scaling" csíkot leveszem, de minden highon van akkor 50 % - ba használja a gpu-t és így kapok 30 minimum fps-t. Mi lenne, ha pörögne 100 on a gpu?
-
Integrale
veterán
válasz
somasz
üzenetére
Nincs ebben semmi batorsag. A kis nudli intel 4400-zal is 20-25 fps-t. Belovod fix 2,4-re es 80-90%-os kihasznaltsaggal fut. Turbot hogy sikerukt emelned? TDP keretet kene inkabb feljebbtolni, vagy a hoertekeket, mert eleg nevetseges, hogy 75 foknal kevagja 1,8-ra, mas laptopokban pedig engedik 90 fole is.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
somasz
üzenetére
Van pár videó Youtube-on amin i5 4200u - val futtatják és mellette 740m van. Azt képes kihajtani egy picivel gyengébb proci is? Érdekes.
Vagy akár ITT egy a 4500u - val 740m társaságában. Most tök mindegy a grafikai beállítások mivel én lowon is meg high-on is ugyan annyi fpst kapok. A zavaró a droppolás inkább amikor gondol egyet és 35-ről leugrik 20-ra majd vissza.
Tehát kétlem, hogy itt ez lenne a probléma.
-
-
oszi666
őstag
válasz
somasz
üzenetére
Még egy kérdésem lenne. Leszedtem ezt a dell feature enchancement packot innen http://www.dell.com/support/home/us/en/04/Drivers/DriversDetails?driverId=HR1YG de amikor telepíteni akarom azt írja telepítsem előbb a .4 NET frameworkot, amit azért nem értek, mert elvileg a 4.5 már telepítve van. Erre esetleg tudsz valami megoldást?
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
válasz
somasz
üzenetére
Ha szerencséje van a kollégának és elcsíp egy kései példányt, akkor igen. Ahogy nézem a notebookcheck-es teszteket, U-s proci és Maxwell dVGA alá elég a karcsúbb hűtés is, (sajna a 840m-es e7450-ről nincs, de gondolom semmivel se rosszabb egy 13.3"-os zenbooknál) a gond az, hogy m-es proci alá nemigazán van 14"-os gép.
-
Razermazer
őstag
válasz
somasz
üzenetére
Stimt igen ezt kifelejtettem, diagnosztika természetesen a dell-é és windows 7 alatt amit csak lehetett ram, proci, ssd mivel egy intel 530 120 gigás pihen a gépezetben.
A linux mint-et szerintem kipróbálom még hétvégén érdekel

Filter azért jó ha van mert a hangszóró ugye csak stereo, na mármost amilyen tartalmakat én fogyasztok azok többcsatornás hanggal rendelkeznek, az ócska kódolásokról ne is beszéljünk. Az ac3 filter ezt kétcsatornásítja és így élvezhető a laposon is bármilyen hangfolyam.
A matroska splitter meg sokkal jobb, mint a beépített lav splitter. Én a Logouton található cikk alapján állítom be mindig a media playert (hogyan játszunk le hd tartalmat a gépünkön) -
szabonagyur
félisten
válasz
somasz
üzenetére
Hát nem tudom, kiváló gépezet az M4800 főleg így, de akinek gamer gép kell ennyit nem ad érte, más részt rohadt nehéz a gépezet. Kevesen fogják értékelni ezt a gépezetet, főleg ha van mellette olcsóbb alternatíva amit te bontasz ki, még akkor is ha hülyeség.
Na meg bízok a Dell-ben az elb@szott driver frissítése miatt...AMD drivereknél nem engedik a külső driverezést, tehát lehet moddolni ha kell a friss driver.

Új hozzászólás Aktív témák
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Frankón forró , a grafikus procinál leginkább...