Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Razermazer #46794 üzenetére
Már amit akarnak, hogy pipát kivegyél, de ki tudja, mi települ fel a háttérben; azt ne hidd, hogy ezek a "driveridentifierek" jótékonysági intézmények.
Maximálisan egyetértek azzal, aki messziről elkerüli ezeket. igazán nem kell IT diploma ahhoz, hogy valaki megnézze, milyen hardverelemek vannak a gépben, letöltse ezeket a gyártó oldaláról és telepítse.
@melegedés N5110: Érdemes lenne megnézni, mik futnak a háttérben, és ha régi az op. rendszer, újratelepítés sem árt. A pasztázásra jó teszt, ha megnézed, milyen gyorsan hűl vissza; az is kérdéses, hogy az adott gépben lévő processzor milyen: ha erősebb, akkor jobban is melegedik.
Nekem például az egyik e7240-esemben i7 4600u cpu van, a másikban i5 4310u: az előbbi sokkal magasabb hőmérsékleteket produkál, közben semmivel sem gyorsabb; az utóbbi ugye egy generációval modernebb. -
somasz
addikt
válasz
Razermazer #46610 üzenetére
Ennyit biztosan nem fogok szopni vele.
-
t72killer
titán
válasz
Razermazer #46525 üzenetére
A 720m-nél a sávszél a legkisebb gond, nagyon sovány kis magocskája van, a 96 shadert bőven kiszolgálja még a 64bites DDR3 is. (összehasonlításképp a lényegesen erősebb 840m-et is szerelik 64bit ddr3-mal)
Én maradnék a Dell-es moduloknál, csúnyán pórul lehet járni, ha picit más az elrendezés és nem passzol a hűtő.
-
somasz
addikt
válasz
Razermazer #46525 üzenetére
-
Dani930312
csendes tag
válasz
Razermazer #46229 üzenetére
2 napja szedtem szét és portalanitottam
-
SzaboZE
addikt
válasz
Razermazer #46188 üzenetére
Hát a töltésjelző töltést jelez
Nyilván töltő nélkül töltés sincs
-
soldi3r
veterán
válasz
Razermazer #46082 üzenetére
Nekem az M4600 (es a W520) is csak komoly munkanal, renderelesnel melegedett.
-
somasz
addikt
válasz
Razermazer #45916 üzenetére
Én ezt mondtam akkor is, amikor vetted.
-
badd
tag
válasz
Razermazer #45887 üzenetére
+tiborandras
Rendben, köszönöm nektek!
-
badd
tag
válasz
Razermazer #45883 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!
Most csak 2x2Gb van benne. A kérdésem még az, hogy miben másabb az, ha KIT-ben veszek meg 16GB RAM-ot (2x8Gb), mintha veszek két ugyanolyan 8GB-osat, csak nem KIT-ben árulva? Mert azt akarom én is, hogy mindenképp működjön együtt a kettő, de ha tényleg nem lesz gond, mert igazából nincs különbség a kettőt opció között, akkor első körben tényleg csak egy db 8GB-osra ruháznék be, és utána vennék még egyet. (Úgy még olcsóbban is kijönne, mintha KIT-et vennék, plusz nem egyből kéne kiadnom ezt az összeget.)
-
soldi3r
veterán
válasz
Razermazer #45578 üzenetére
Ez ugy altalaban megoldhato, de most epp a vilag tulso felen melozom.
(#45579) paler, Igen, a HDD helyere megy csak, az pedig mehet az optika helyere.
(#45580) Melanor, Pasztat ne. Van az apron is gap pad neven. Esetleg rezlap, polirozott 1ft-os.
-
Máté94
addikt
válasz
Razermazer #45396 üzenetére
Az egy nagyon régi cikk már...
LAV Splitter-ben is minden ilyesmi beállítható. Nem kell szöszölni az ilyen "+" dolgokkal.
-
soldi3r
veterán
válasz
Razermazer #45385 üzenetére
A W520 beepitett kalibratora miatt jobbnak ereztem a TP kijelzojet. De nekem CAD-re nincs ra szuksegem, ugy is egy szurke hatteret bamulok. Talan 1 honapja van nalam az M4600, eddig semmi problemam nem volt vele. 2000M kartyaval.
-
Dhampir
félisten
válasz
Razermazer #45385 üzenetére
Milyen anomáliák? Én egyet sem tapasztaltam, pedig FirePro VGA lakott benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5520 Laptop
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- HP 250 G6 i3 / 8GB RAM / 500GB HDD / DVD író Megbízható, olcsó laptop
- Acer Aspire 3 AMD A4 / 8GB RAM / 240GB HDD Megbízható, olcsó laptop
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest