Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• #LittleG

csendes tag

Igen, még a BIOS-ba sem enged be.... Pont ugyan az van, mint a videón!

Szóval akkor azt mondjátok, hogy ideje új alkatrészek után nézni, mert ez hardveres hiba?

Hát, ha valóban ez van, akkor szomorú vagyok, de nincs mit tenni. 2 éve van meg, ez a használt cuccok átka, hogy nem tudod, meddig lesz jó. Újra csalódtam a használt cuccokban, eddig sem volt ez garancia a hosszú élettartamra, de ezek után... :N

Most azt kéne eldönteni, hogy alaplap, vagy proci hibás-e...

Szóval majd megpróbálok valahonnan szerezni egy ugyanilyen notit, aztán átrakom bele a procimat, ha abban jó, akkor az én alaplapommal van baj...

Proci terén viszont egy i7 van most benne, annál nem akarok gyengébbet venni, így is nehezen küzd majd meg azzal a feladattal, ami rá várna (eGPU-t kapna drága, aztán játékra használnám :D )

Egyébként én valószínűbbnek tartom az alaplap hibát, mert a prociknak általánosan sokkal hosszabb az élettartamuk. Nem hiába szokták mondani, hogy hamarabb tönkremegy a procit körülölelő alaplap, mint ő maga.

Na mindegy. Ha netán valakinek van még ötlete, akkor várom a válaszokat, nézegetni fogom még ezt a topicot!

A többieknek, akik pedig eddig próbáltak segíteni, köszönöm szépen a segítségeteket! :DD

Új hozzászólás Aktív témák