Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci79
senior tag
válasz GiGaBiTeX #208 üzenetére
Egyedi a problémád. Én nem tapasztaltam ilyet náluk, legalábbis nagyon nem megszokott. Folyamatosan visszatérő vagyok náluk és nem volt semmi kirívó. Pláne olyan nem, mint amit írtál. Nemszokásuk égetni.
A Garda-ban viszont igen. Ott szenesítik a tésztát és olyan vékony, hogy szétesik, ha megpróbálod megemelni. A közepe is szinte fagyos volt legutóbb. Tuti előre gyártott és fagyasztott volt. Az utóbbi időben a Garda felejtős,mert iszonyat sz@r volt amiket küldtek. Rendes kaját nem is merek tőlük rendelni. Milyen lehet az, ha egy pizzát nem tudnak/akarnak rendesen megcsinálni?! Már tiltólistások nálam. (A rendeléskor nem közölt + csomagolási költségük szintén "érdekes". Ez desszert rendelésnél derült ki, utólag.)
z0d1AK:
Én is ezen okokért hagytam őket a búsba. Egy szintén nem baráti üzenet kíséretében. Nem lepődnék meg, ha az is pénzmosási céllal üzemelne. Ahogy pár másik kajálda/pizzéria a városban.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest