- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
Marci79 #4323 üzenetére
Nem, nem ugyanaz.
BBQ
Ételkészítési technika: lassú tűzön, hagyományosan 230-250F (110-120C) tartományban, de mindenképpen 150C-on belül, fatüzeléssel vagy természetes faszénnel képzett indirekt hőn, hosszan elkészített hús.
Grill
Ételkészítési technika: közepes, magas hőmérsékleten, fatüzeléssel nyert parázs vagy faszénnel képzett direkt hő fölé helyezett, forró grillrácson elkészített hús. Ezért a hőmérséklet, illetve a direkt/ indirekt sütési technika tekintetben a grillezés a barbecue ellenpontja.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Marci79 #3087 üzenetére
Már bocs hogy szólok de csege lehet putri reket tanya bár szerintem van nála putrisabb, de a Csárda elég szinvonalas hely és a kaja se ótvaras, karácsonykor csak 3500 adag halászlevet adtak el. Nem a leggagyibb alapanyagokból dolgoznak, és nyáron meg lehet nézni mekkora embertömeg vonul át nap mint nap, hidd el én se értem de rengetegen megfordulnak ott.
-
sharkypeti
aktív tag
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Marci79 #1727 üzenetére
Mi is rendeltünk melóhelyre tőlük pénteken, 10:10 perc körül hívtam őket, azt mondták dél fele hozzák, erre már 11 kor hívott a futár. 3 db nagy sajtos gyros tálat rendeltünk, a gyros hús nyilván nem az az igazi forgatott cucc, amit az arabok adnak, de teljesen rendben volt szerintem, az adag pont kellemesen elég, a lányok nem is bírtak vele.
Szóval én is csak ajánlani tudom őket, helyben is jók a szolgáltatások, én imádok bowlingozni, és ha szóba kerül bármikor ez a tevékenység, akkor már csak ide szeretek járni.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
Marci79 #1689 üzenetére
Én nem is értem milyen szép időkről beszéltek itt többen is, szerintem mindig is közepes minőség volt a Vespa, ami profi náluk az a kiszállítás, nem szokott vele gond lenni. De legutóbb nekem is az aktuális akciós pizzát úgy hozták ki, hogy teljesen fekete volt rajta a sajt meg úgy az egész... a tésztájuk meg olyan semmilyen. Frissen, helyben buli után fogyasztva teljesen oké, de otthonra nem mostanában fogok rendelni tőlük az biztos.
-
qfm
őstag
válasz
Marci79 #1673 üzenetére
3 futárral találkoztunk tőlük, az egyik mindig előre telefonál mielőtt ideérne, normális, a másik már azt is tudja hova kell felhozni a kaját (irodaház), vele sincs gond, a harmadik egy nő volt, bár vele csak egyszer találkoztunk, de az nagyon értetlen volt, nem telefonált, helyette mindenkit kérdezgetett merre kell menni.
-
#65675776
törölt tag
válasz
Marci79 #1621 üzenetére
Az még ennél is életlenebb? (Hogy néz ki a FB-os kép?)
Egyébként sajtófotóhoz nyilván szépen elrendezgetik a tányéron a cuccot, természetes, hogy jobban néz ki. Ráadásul lehet a megvilágításra is odafigyelnek. A henteseknél sem véletlenül lila fénnyel világítják a húsokat.
-
tahepa
senior tag
válasz
Marci79 #1595 üzenetére
Egy minimum 10 cm magas (összenyomva) hamburgert (sülthús hegyek , rántotta halmok , sajt tömkelege , hagymával-zöldséggel kitömve ) hogy lehet "tisztán" megenni?
Igen nálunk ez kétemberes...így késő délután , a kellő napközbeni étkezések után...írom én a 120 kilómmal és a mindjárt 17 éves még fejlődésben lévő fiammal...
Amúgy ki kell próbálni...
-
devil-k
nagyúr
válasz
Marci79 #1201 üzenetére
Ugyanezeket kérdeztem tőlük és abszolút megértettem az álláspontjukat:
- nincs sokféle kaja, de azt jól csinálják és friss
- a házhozszállításból adódóan nincs idegeskedés, hogy meleg-e az étel, megfelelő-e a minősége kiszállítva, odaér-e időben... stb.
- van egy nagyon jól bejáratott vendégkörük, nagyon sokan jönnek-mennek arra
- és ha tele is van a hely, 5 percnél nem kell tovább várni, nem úgy mint az Oli Gyrosnál. Itt ilyen nincs, mivel az embereknek sietniük kell, nem érnek rá ott nézelődni
- jah és hétvégén sincsenek nyitva
Ahogy így számolgattam a fejemben a kb. bevételt, eléggé-nagyon meggyőző.
Én úgy szoktam ott enni, hogy 2 gyrost pitában és 1 adag sült burgonyát. Azért így, mert a gyros pitában sokkal jobb ízű (bárhol máshol is), mint maga a tál. Sokkal intenzívebb. Kérek bele 1-1 pepperoni paprikát.
A legjobb, hogy nem egyszerre kérem ki, mert akkor elhűlne a 2 gyros, hanem amikor befejeztem az elsőt, akkor "Aladdin" már hozza is a másikat, nem is kell már szóljak neki. Ezek ilyen apró kis figyelmességek.
-
#33253120
törölt tag
válasz
Marci79 #1041 üzenetére
Csak a történelmi hűség kedvéért, mert az arányokra nem jól emlékeztem...
http://mobilarena.hu/tema/debreceni_gyorsetkezdek_ettermek_kibeszelosdi/hsz_161-161.html -
-
bhonti
aktív tag
Arról jutott eszembe, hogy az új alkalmazottnak a konyhai tisztaságról is szólt az előadás.) Csak ültem és néztem... Akkor láttam, mikor elzárta a fűtést - amúgy teljesen logikusan - mikor kinyitották az ajtót a "kinti" rész felé, a jó időre tekintettel... Én mondjuk nem ülnék oda ki parkoló autó mellé. Sose értettem az ilyet. Enni ott?:0
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 2025 - A nyár összes videojátékos eseménye
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest