- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
devil-k #6167 üzenetére
Nyilván neked az se gond, hogy egy szakadt, kinyúlt, koszos vékony felsőben, csüngő mellekkel mászik eléd a kiszolgáló kislány. Kb. 1 hete pedig szokás szerint ment a hangoskodás odabent. A tulajok ennyit követelnek meg a dolgozóiktól, ez van. Nem vagyunk egyformák, mások az igényeink.
Úgy 1 hónapja pultost felveszünk lap volt kiragasztva náluk... -
Peti78
őstag
válasz
devil-k #6129 üzenetére
A hús akkor sem forró amikor ott eszem. A zöldségek is lehűtik, néhány hete elvitelre kértem, mert éppen úszott a vízben az alagsor. 10 perc alatt hazaértem, és már meg volt meredve az egész. Vag ymelegen tartó eszközben kell kiszállítani, vagy felesleges is belekezdeni az egészbe.
-
Peti78
őstag
válasz
devil-k #6074 üzenetére
A bisztro jellegűben nem voltunk, az utobbi időben úgy alakult, hogy mindig volt más probajellegu hely a városban, másik városban, vagy esetleg kontinensen. azóta is hiányolom a vendéglátást ebben az országban. Jövő héten vagy a Reskontoba, vagy a Muveszbejáróba megyünk. Persze most szóba jött a Creppy is. beszeltem két órája velük, nem sok jóra számítok. A miskolcihoz képest szűkített etlappal és GM opciokkalrendelkeznek. Ezt azert nem értem, mert tudomásom szerint ez franchise, tehát mindenhol ugyanazt kellene (?) kapnom! Bár most, hogy ezt leírtam, ez már a mekire sem igaz, hiszen ebben az országban csak egyszeri töltésre van a pohar. Mondjuk az USA-ban ahol soda-t (cola, limonade, sprite stb) lehet csapolni, annyit iszol amennyit akarsz. Bele is fulladhatsz ha úgy tetszik.
-
Peti78
őstag
válasz
devil-k #6071 üzenetére
Többször voltunk már MIskolcon, vártuk mikor nyit meg itt. Nem értem, hogy ez miért nem kerül be a helyi hírekbe. Elférne a sok politika mellett.
Köszönöm, hogy szóltál.Viszont azt hozzá kell tennem, hogy a Joyce's Pub hiányozni fog. Szerintünk jó hangulatú hely volt, jól főztek. De nem csodálkozom rajta, Debrecenbe nem kell csak gyros, pizza és egyebek. A sötét Borsod legmélyebb bugyrában már évek óta ott a Creppy a GM lehetőségeivel. Akinek nem inge, ne vegye magára, de amilyen nagyra tartja magát a cívis társadalom, pont annyira kispolgári és középszintű.
-
törölt tag
válasz
devil-k #5996 üzenetére
Na az a baj, hogy rossz az időablak.
Ha délelőtt leadom a rendelést, akkor meló után másfél óra alatt két helyközi buszom engedem el az átvételhez, és utána is marad kb 55 percem a következőig. Ha meg bemegyek a mellettük lévő Conca-ba, akkor "hótfáradtan" meló után iszok másfél óra alatt kettő valamit, felfut a fejembe, átveszem a cuccot, visszaviszem a Conca-ba, Tulaj Sanyi ha ott van vele megszakértjük, de igazából ekkor már nem tudnám kiérezni az ízét, így kihagyom. -
Peti78
őstag
válasz
devil-k #5934 üzenetére
A pali elég régóta van ott, már régebben is találkoztunk vele. Nekünk bejön a stílusa. Beszéltünk vele erről az arculatváltozásról, csütörtökön majdnem oda mentünk steaket enni, de a Calico maradt. Most nem volt olyan finom a feketebors mártás, ez is ingadozik sajnos.
AZ erős pista mindig kiveri nálam a biztosítékot, az igénytelenség teteje, vagy alja. Nem! Igazából a vendég torkonszarása.
-
athomi
veterán
válasz
devil-k #5883 üzenetére
Majd ha egy olyan eladó szolgál ki akinek nem foglalkoznak a betanításával, leszólítani nem mer, majd 2x kérdez vissza hogy mit kértél a tálba és végül összedob egy jó kis olaszos gyrost (csupa paradicsom az egész), akkor neked is más lesz a véleményed.
Szinte mindig elvitelre vásárlok, most menjek vissza megpanaszolni a kiszolgált ételt?
-
Peti78
őstag
válasz
devil-k #5879 üzenetére
Sok az új vendég, azért jó az értékelés. Kérdezzünk meg 10 régi motorost, aki még a Széchenyi utcán kezdte látogatni őket, amikor Mózes dobta össze a fantasztikus pitát. Vajon 5-ös skálán mit kapna?
(#5880) devil-k Igen, igen! Mi is voltunk, borjú dönert ettem, kibökte az erős pistát, nem is kértem bele csípőset (sem) . Rosszul vagyok ettől a fogalmatlanságtól...
-
D@niel
addikt
válasz
devil-k #5753 üzenetére
nem hagytam annyiban a dolgot, mivel a tegnapi volt az utolsó a pohárban gondoltam futok egy kört
nem is a Debreceni számon próbáltam a vezetőséggel beszélni, hanem először a Pécsit hívtam, majd ott mondták, hogy a Mosonmagyaróvár a központ
a diszpécser szépen oda adta az üzletvezetőnek a telefont, aki megerősítette, hogy ők az igazi központ, majd el meséltem neki az egész sztorit
a hölgy kedves volt, mondta, hogy fel fogják keresni a Debreceni diszpécsert és lesz következménye a dolognaknem akarok kibabrálni senkivel, csak egyszerűen már elegem lett és nem vagyok az a ráhagyós típus, mondtam a hölgynek is, hogy nem kerül semmibe normális stílusban beszélni a másikkal, és elköszönni a hívás végén
másrészt az a véleményem, hogy aki bunkó, rakják be a gép eléitt a Mosonmagyaróvári szám: +36/96-207-469, ha ezt nem veszik fel: +36/70-421-4139
kérni kell az üzletvezetőt és ő meghallgatja a panaszt -
athomi
veterán
válasz
devil-k #5739 üzenetére
Pedig pont Ahmedék tehetnek erről. Kényelmesre vették a figurát, keveset vannak bent, szarul menedzselik a dolgokat, de egyelőre így is jön a lé úgyhogy leszarják mi van sokszor odabent. Ilyen alkalmazottakat semmilyen körülmények között nem szabadna alkalmazni, főleg nem vendéglátásban, ezek max. közmunkára alkalmasak.
-
athomi
veterán
válasz
devil-k #5736 üzenetére
Kiszolgálás rémes, étel rémes.
Aladdinban se semmi a kiszolgálás. Múlt héten hétköznap fél 8 körül elsétáltam előtte, mulatós cigányzene hangosan üvölt kifele, ezerrel megy a mulatozás a személyzetnél, a személyzet egyik tagja épp valami alkoholos italt szürcsölt felfele sunyiba egy szívószálból az egyik sarokban, majd ment a veszekedés a személyzet másik tagjával cigányozás-magyarozás közepette.
Ez aztán a nívó! -
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
devil-k #5729 üzenetére
Úgy tudom, hogy egy ideje már másik Kft. üzemelteti a Valentinót... valószínűleg lehet összefüggés a minőség visszaesése és e között.
Én kb egy fél éve ebédeltem ott, nem különösebben olaszos ételt ettem, de meg voltam vele elégedve. A pizzájuk mindig finom volt, de szerintem már lassan tűrés határon túl esik az áruk. -
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
válasz
devil-k #5653 üzenetére
Ez így igaz. De nekem pl. a "híres" hamburgerük nem ütött akkorát. A pizza tényleg jó amúgy.
Múlthéten voltam a Paripa csárdában a korlátlan fogyasztásos hétvégi napon. Nagyon elégedett voltam mindennel. Igaz sokan vendég volt, de ez érthető is. Nagyon nagy volt a választék és amit megkóstoltunk, az minden finom volt. A Paripa levest ne hagyjátok ki ha ott jártok! -
athomi
veterán
válasz
devil-k #5619 üzenetére
Egyetértek... már ha összeállnak a csillagok, úgy mint régen.
Lehet kritizálni az Olit, tényleg nem egy igazi gyrosélmény, de ettől függetlenül szerintem nem rossz. És amiben villantani tud, hogy több mint 10 éve ugyanazt a minőséget pakolják eléd
függetlenül attól hogy valakinek ízlik vagy nem ízlikugyanazok az arcok. Na ettől az Aladdin manapság messze van. -
ildi_
tag
válasz
devil-k #5518 üzenetére
Én is voltam nemrég. Rizzsel kértem a tálat, káposzta nélkül, csípősen. Hagymát nem kérdezték, nem is tettek bele, én elfelejtettem, hogy külön kell kérni (?). A rizs rengeteg volt, szinte teljesen felért a tetejéig és zöldség alig volt benne. Ha nem kérek káposztát (ami amúgy erősen fonnyadt és többnapos kinézetű volt) az nem jelenti azt, hogy rizst kérek hússal. Csalódás, nagyon sokadjára és sajnálom ezt a jó helyet. Ha ott állok és szépen mutatom, hogy miből-mennyit, akkor látom, hogy meg vannak sértődve, pedig borravalót is hagyok emiatt.
-
Peti78
őstag
válasz
devil-k #5518 üzenetére
Meg le is nyúlják a tulajt. Pár napja voltunk ott, és a számomra új alkalmazott a szemem láttára adott egy gyrost, és egy normál gyrostálat üdítővel kerek 1000 forintért a cimborájának, sűrű parolázások, és "na mennyivel tartozok, nem tudom, mond meg te tesó" mondatok kíséretében.
-
gps76
őstag
válasz
devil-k #5455 üzenetére
Én már nagyon rég voltam az Aladdinban még amikor a Kistemplomnál volt. Naponta fél óránként megyek el előtte és az a nagy hús ami szerintem van 30 kg, estére elfogy. A napokban kipróbálom megint, bár a Jalla étterem(Víztorony utcán) alatti gyrosos viszi a prímet, mindig friss, saját maga pácolja, fűszerezi a húst van egy többihez nem hasonlítható ízvilága, csak hát hétvégén nincs nyitva.
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #5398 üzenetére
Annyira dicsőítik pedig, egy kedves ismerősöm mondta csak, hogy annyira nem ájult be tőle.
(#5402) grizlisandor Első körben a Hajdúsági éttermet (Gödör) ajánlom. Nekem mostanában a Both-Dega Imbisz lett szimpatikus, bár ott csak egy napi menü van, de állíthatsz is össze magadnak.
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #5341 üzenetére
Pont ezért jöttem, hogy panaszkodjak egy kicsit rájuk, erre látom, hogy napok óta ez a téma. Nem gondoltam, hogy ezt valaha is leírom, de daa-raa-val egyetértek. De ez szinte lassan minden iparágra jellemző, túlélésre játszanak. Részemről az áztatott dolgokat már megszoktam, azt hittem a krumpli az oka. Én azt is megértem, hogy én vagyok túlontúl különleges a gyros tálammal, mert nem egyszerű fejben tartani, hogy "féladag rizzsel, inkább zöldségesen, szigorúan káposzta nélkül - ez nem úri hóbort, amúgy nagyon szeretem, de kisbabám van, meg kell válogatnom, mit eszek - hagyma, csípős mehet bele". Kitalálhatjátok, hogy miután ezt elmondtam mit kaptam ma...
Nyilván Aladdin is megéri a pénzét, de ezek a gyerekek is. A múltkor épp fültanúja voltam, amikor kiment és elkezdték kibeszélni. Igen, ott előttem, hangosan, célozgatva, nevetve. Elszomorító a helyzet, mert ők, akik ide eljönnek dolgozni hiába fog többet fizetni, nem lesznek sem szorgalmasabbak, sem okosabbak, nem akarnak bizonyítani még saját maguknak sem.
-
törölt tag
válasz
devil-k #5338 üzenetére
Ez az egész vendéglátóiparra jellemző. Szintemindenhol minimálbéren (mégcsak nem is szakmunkás minimálbéren) tartják az alkalmazottakat. Szóval sok mindennel nem tudják odakötni az alkalmazottakat. A döntés, hogy hol dolgozz az alapján lesz meghozva, hogy hol számíthatsz több boravalóra. Ezért van lényegében heti szintű fluktuáció olyan alacsony forgalmú helyeken, mint a Campus (a "bowling" bár már kb semmiféle forgalommal nem bír), és aránylag kisebb elvándorlás, mint pl az igencsak forgalmas Pálma. Plusz ehhez jön még, hogy a főnök mennyire foglalkozik veled és hogyan. Ahol kutyául bánnak veled, vagy azért nem tudsz semmit sem megcsinálni rendessen, mert nem is igazából foglalkozik a főnök vele, hogy megtanítson rá (pl erre tökéletes példa az Aladdin), meginhcsak nagy lesz a lemorzsolódás. És ugye ha nem tudod rendesen elkészíteni, akkor jön ugya a vevői elégedetlenség, ami miatt a főnök csak téged fog okolni (mert ugye a főnök az tökéletes, ő nem követ el hibát). Ha neki megéri, hogy ezzel vevőket veszítsen, akkor egészségére. De gondolom ivel frekventált helyen van, és a hírnév még kitart, így inkább növekedik a forgalom, még akkor is ha a minőség a költözés óta folyamatosan hanyatlik. Az utóbbi pár ottani tálam közül egy sem ütötte meg az elvárható színvonalat, szóval nem is igazán erőltetem, hogy egyek ott még egyszer.
-
Peti78
őstag
-
törölt tag
válasz
devil-k #5335 üzenetére
De most könyörgöm. Ok. Élemiszeripar, eredetigazolás kell az alapanyagokról, de kifordul a boltból jobbra, 50m megint jobbra, 2 perc séta, és ott a piac. Keres egy szimpatikus zöldséges vállakozót aki olyat árul ami neki tetszik, és megveszi. Őstermelőtől aggályos, de nagybaniról áruló vállalkozóktól simán lehet rendesen számlával venni sétával együtt 15 perc alatt 2kg hagymát. És az élemiszerút visszakövetésével sem lesz probléma.
-
Peti78
őstag
-
Peti78
őstag
válasz
devil-k #5297 üzenetére
Értem, de mintha azt írtad volna, hogy "adagot keveseltem egy kicsit". Ennyi pénzt elkérnek egy menüért, és még ezt is olvasom . Nem illik össze.
Nevada:
Asszony étele: ropogós kacsacomb 1.890 volt. Ha ehhez ennék egy tárkonyos pulykaragu levest 750-ért, és egy somlói galuskát 690-ért az lenne 3.330. Ez így 440 forint különbség, és nem marad éhes az ember. Szóval értem én, hogy 3 fogás, de 990 ért is két fogás van, majd' 1.900 forinttal többet fizet az ember + egy fogásért menüben, és nem is lakott jól.A menükkel az a bajom, hogy ritkán van olyan párosítás ami teljesen megfelel.
Jut eszembe. Júliusban írtam a nyíregyházi steak house-ról. Augusztusban voltunk Veresegyházán, steaket ettünk itt is, kenterbe verte a nyíregyházit.
-
tibbike01
őstag
válasz
devil-k #5238 üzenetére
El Gaucho? Hambit ettem ott de ugyanolyan rossz volt mint az Ikon Streetban annó, sőt amúgy szerintem teljesen ugyanaz csak más néven. Én nem ajánlom.
A buri buri burger valóban jó, de a Manga egy fokkal minőségibb és le tudsz ülni, kezetmosni valamint a szósz a krumplihoz isteni.
Alladdin első vendégként tényleg jó. Én 4szer ettem ott és ötödjére már biztos nem megyek. A Duna dönerbe meg évek óta járok az egyszerű vegyeshúsos döner pitáért.
-
dobolan
senior tag
-
qfm
őstag
válasz
devil-k #5143 üzenetére
Sokat változott a világ 1 év alatt.
Mikor mi voltunk kint tavaly ingyen, sznobságnak tartottátok és egyetértettél, hogy hülye lennél fizetni, hogy túlárazott kaját ehess. Mi idén nem mentünk, mert hülyék lennénk fizetni ténylegesen a belépésért is, te meg voltál.
Pedig tavaly jobb volt a felhozatal, idén sokkal több helyi volt, amiért felesleges fesztiválra menni, mikor meg is lehet látogatni őket.
-
ildi_
tag
válasz
devil-k #5135 üzenetére
És miért volt pocsék a Gourmet fesztivál? Mi is ki akartunk menni, de kb. akkortájra vártuk a kislányunkat, ezért nem vettünk jegyet előre - más kérdés, hogy megviccelt minket és később érkezett.
De tavaly is szó volt már róla, hogy nem nagy szám/túlárazott/túlértékelt, akkor ez nem változott ezek szerint.
Mi amúgy most a gyermekágyas időszakban a Gödör ebédjét választjuk.
-
qfm
őstag
válasz
devil-k #5083 üzenetére
A régi mangából is többször rendeltem, de a tésztáik például sokat fejlődtek az új hellyel. Igaz, hogy drágábbak lettek, de finomabbak és sokkal gazdagabbak. A múltkori kupon akció pedig kifejezetten kellemes árakat biztosított, fel is használtunk kettőt. Forgalomra se volt panasz, ahogy a pincértől hallottuk. De ők biztos jobban tudják, miért kellett ez a változás nekik most.
-
qfm
őstag
válasz
devil-k #5081 üzenetére
Én egy-két szószos thai tésztájukat nagyon szeretem, párom pedig a bárány burgerükért van oda.
De a mostani étlapot szépen elszúrták. Konkrétan nem lehet neten rendesen tésztát rendelni, mert kiraktak 2 féle szószt, 2 feltéttel és ha rámész még választhatsz szószt, aminek semmi értelme. A bárány hamburger pedig eltűnt a kínálatból. Azt hiszem, ha ez így marad, vesztettek 2 vendéget.
Most nézem, hogy a gyozákat is sikerült leegyszerűsíteni, pedig a gyömbéres nem volt rossz. Jobban jártak volna, ha meghagyják a régi étlapot, vagy legalább nem írják újra.
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
devil-k #4977 üzenetére
Mi a mangalica fesztiválon ettünk az Enni Jó-ban egy 200gr-os mangalica pogácsás hambit és a burger bárhol-ban egy cheese and spice-ot. Előbbi szuper lett volna kevesebb szósszal, utóbbi túl erősen volt fűszerezve, és kicsit száraz volt. Mangalicájuk már nem maradt, így 100 Ft felárért adták az angust.
-
beherit
tag
válasz
devil-k #4793 üzenetére
Hat nem tudom, én 1400valamennyit szoktam fizetni vörös curryvel, amit hagyok kozepmelegre hűlni, akkor jon ki igazan, hogy finom, nem forrón, es három ebedre eleg nekem, szoval az ugy eleg jo pénzben is. Nyilvan ha valakinek egyszerre elmegy, az mas
de akkor annak masbol is több kell, mondjuk két gyros nem egy, gondolom. En csak két-három hónapja eszek onnan, nem tudom korabban milyen volt, szerintem nagyon jo. Ugyanugy az Aladint se tudom milyen volt egy eve, oktober korul voltam először, igy nekem az is jo, pedig minden héten ir rosszat rola valaki.
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz
devil-k #4751 üzenetére
Főleg, hogy ez a 14 - 15 óra közötti idősáv már szerintem nem az az igazi csúcsforgalom, ha délben elfogyott a hús, hamarabb is kapcsolhatnának. Egyébként elég sokan álltak sorban, és nem én voltam az egyetlen, aki nem kívánt ennyit várni a gyrosra, szóval nekik is nagyon kellemetlen ez. Ilyenkor jó lenne ha valami mást is be tudnának vetni, ha pl. valami ütős hambijuk lenne azt kárpótlásként el tudtam volna fogadni. A szőke pultos lánynak viszont szép tetkói vannak
-
beherit
tag
válasz
devil-k #4741 üzenetére
Én a régiben nem voltam, csak a mostaniban és nekem is nagyon ízlett és várni sem kellett sokat. A sor vége meg az utcán állt, nyilván nem lesz nagy csacsogás. Ez a főnöközés-tesózás biztos valami koncepció itt, de ez még mindig sokszor több, mint amit máshol lehet tapasztalni, valahonnan már akkor kifordulok, amikor látom hogy néznek az emberre.
-
beherit
tag
válasz
devil-k #4659 üzenetére
Őszintén szólva elsőre nem tudtam mit gondoljak róla, mert még így is, hogy simán vörös currys csirkét ettem rizzsel, nekem kicsit idegen íze volt. Kicsit nehezen alkalmazkodok az ismeretlen ízekhez. De minél többet ettem belőle, egyre jobban esett
Adhattok még pár tuti tippet, havonta 1-2 hétvégét Debrecenben töltök, kipróbálnék még pár helyet, csak elég sok van ahhoz, hogy random benézzek ide-oda. Bár szívem szerint legközelebb is a wokba mennék.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Ingyenes parkolást!!!!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elindult a Qi2 25W tanúsítványok kiosztása
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Egyedi ékszerdobozka
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest