Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irmscher 353
aktív tag
Keresek:
fém cukorkás dobozt, vagy nyitható, szintén fém dobozt, kisebb is elegendő lenne (nagyjából egy gyufásskatulyának, kellene elférnie benne, ha picit nagyobb, az nem baj!)Sör csoki kategóriában.
-
Zola007
veterán
válasz vjpeti #92398 üzenetére
Ez az első kerékre igaz leginkább
Ha jó a csillapítása egy autónak vagy könnyű a hátulja, akkor a hátsó kerék még 60-80g súlyhiánnyal sem ráz.
Cserébe viszont csöndben szétveri a kerékcsapágyat.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
vjpeti
tag
válasz Irmscher 353 #92397 üzenetére
Én akkor szoktam, ha ráz vagy egyéb tünetet produkál. Egyéb esetben nem indokolt, mert ha kicentiroztatod 0-0-ra, mész 500km-t, visszaviszed, már nem lesz 0-0gr. Ennyi erővel lehetne havonta centiroztatni, vagy minden kátyú után.
-
vjpeti
tag
Nekem is rá volt kötegelve, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a SAAB dísztárcsákon ott van az 5 lyuk a csavarokhoz, így igazából kerékcserénél le sem kellett venni a dísztárcsát. Egyszer rátettem és rajta volt 4évig
Mostani autónál meg mákom volt, télre is adott gyári alufelnit a kereskedő (csoda, hogy nem adta el külön, nem is értem), így megoldótott a "probléma".[ Szerkesztve ]
-
Calogero
addikt
válasz Irmscher 353 #92394 üzenetére
Nálam az Opelnél structure kerék volt. Tárcsát nem lopták le soha mert azt hitték hogy csavaros
-
Irmscher 353
aktív tag
Köszönöm a képeket!
Tényleg nem tudtam egyszerűen elképzelni, hogy mondod a belülről dolgot.
Ötletes, az tény, mert nem látszik a kötegelő, de azért gondolom macerás lehet a felszerelése.
Egy esetleges téli defektnél (nyáron alugarnitúra játszik nálunk is), nem szívesen bújkálnék a latyakban, hóban sárban a kocsi alatt, hogy ezt le tudjam szedni.
Ezt leszámítva, nekem tetszik a dolog.Ami a lopós dolgot illeti:
száradjon le mindnek a keze, aki más tulajdonához nyúlCsinálhatunk találkozót, de nem ragaszkodom a dísztárcslefeltevős dologhoz.
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #92391 üzenetére
Jaja , jelmezes buli lesz
Találtam egy űrlény maszkot a garázsban, gondoltam lehetne belőle valami értelmeset is kihozni.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Van itt valakinek a családban kozmetikus?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
sokkal jobb az öntisztulása is, főleg ha valaki sós-latyakos utakon jár vele
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #92387 üzenetére
igen érdekesen jött ki, a lényeg hogy úgy használtam egy ideig de körülményes volt leszedni a kerekeket és hagytam a 3,14csába, meg nekem a fekete vas felni jobban tetszik
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Zola007
veterán
Számomra csak az a furcsa, hogy nem használod ugyan a hétköznapokban, de úgy nyilatkozol róla, mintha ez egy sok szezont kiállt tolvajbiztos módszer lenne.
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #92385 üzenetére
3. sor balról az első golf 4 gyári dísztárcsa
biztos van olyan, de én mindig próbálok általam vélt biztonságos helyen parkolni
magamból indulok ki ha én lopnék ilyet akkor azt ami nem jön nagyobb erőfeszítésre sem le, otthagynám mert tudom hogy rengeteg van belőle más golfon ami lejön gyorsan.. de én mivel nem használom az enyémről nem is tudják lelopni[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Zola007
veterán
értem
így már minden világos.És abban a világban, ahol fényes nappal kiverik egy tinédzserből a telefonját, szerinted egy garnitúra 16 ezer forintos dísztárcsára nincs olyan aki szán 3 percet otthagyás vagy letörés helyett?
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #92383 üzenetére
én nem használom őket, évek óta vas felnivel járom az utakat, úgy jobban tetszik az auto.. de ha kifizeted az árát vagy szerzel egy eredeti vw dísztárcsát mert csak le tudnád törni és úgy levenni de utána az ugyebár nem használható, így ok
mert kétlem hogy a hiper-pigmentáltak vagy aki dísztárcsát tulajdonít el emelővel járna... így az nem játszik hogy megemeled és alámászol majd elvágod...
itt arról van szó hogy ha jön gyorsan lekapják mind a 4db-ot ha nem jön inkább ott hagyja vagy letöri de úgy mint már írtam utána használhatatlan...
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Miután kifejezetten szimpatikus flegma modorral látatlanban hozzá nem értőnek vagyunk nézve, mint akik sose láttak még felnit és dísztárcsát, ennek megünneplésére nem csinálunk egy topiktalálkozót, hogy megnézzük Irmscher 353 vagy én mennyi idő alatt tudjuk lekapni a csoda módon rögzített dísztárcsáid?
[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Irmscher 353 #92368 üzenetére
nem látszik, esztétikus, a hozzá nem értők meg mondhatják rá hogy olcsó placebó ha így fel teszed nem tudják lelopni egyszerűen...
móricka rajzot nem tudok, műszaki ember vagyok maximum csak skiccelni "akarnék" de ez most könnyebb volt[ Szerkesztve ]
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #92377 üzenetére
mondom kívülről nem látszik nem a parasztba való kötegelőzéssel írtam, mondjuk nem emeltem ki de a lényeg még mindig az hogy belülről kötöd oda kívülről nem látszik hogy oda van kötegelőzve... ergo nem is tudod elvágni csak ha megemeled és aláfekszel..
#92368 Irmscher 353: csak neked, csak most!
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz Zola007 #92377 üzenetére
Ez sajnos pontosan gy van. Venni kell felnit, és attól függ hanyas a lyukosztás, annyi féle kerékőrrel felcsavarozni
De ha a pótkerék lemezfelni, akkor legyen ott mellette a sima csavarja is
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Zola007
veterán
Semmit nem ér, bár legalább olcsó placebo.
Ugyanazzal a mozdulattal amivel te felraktad, vágják is lefelé.A gyorskötöző csak arra jó, hogy rossz úton vagy esetleges padkázás után ne hagyd el.
-
Beerdrinker
tag
Üdvözlet uraim, hölgyeim!
Van egy eladó 82 centis Blaupunkt led tv-m. Fekete, szép állapotban van. Sokféle csatlakozós, eléggé mindenevő... (Usb, hdmi, vga...) A pontos típusa: blaupunkt 32/147i-gb-5b-hbkup-eu
35.000.- forintért megválnék tőle. Jó állapotú, megbízható 19''-os 16:9-es lcd monitort beszámolok 10.000 ft.-ért.
Érdeklődés privátban."Where is Jessica Hyde?"
-
izee
őstag
Sziasztok, PCX szállítási kupon van valakinek, aki nem használja fel?
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Olcsón eladó, cserélhető néhány lakásvásárlásból maradt cucc,csak a helyet fogják.
Parapetes gázkonvektor, minden cuccával amit leszereltünk. Működött rendesen.
Fürdőszobai Fék konvektor, ez is tökéletesen működött.
Hajdu villanybojler 80 literes. Ez kb. 20-25 éves de ezt is üzemképesen szereltük le, csak tele van vízkővel.
Van még egy régi Hajdu automata mosógép is, amit nem sikerült beüzemelnem, de mielőtt megvettük a házat az albérlők ezzel mostak, lehet nem nagy baja van.
Ezek a dolgok lassan 1 éve kint porosodnak az egyik melléképületben,de lassan itt is rendrakás jön és ki szeretném szórni ezeket.
Kérésre készíthetek fotókat vagy nézek pontos tipust.....
További infó privátban.[ Szerkesztve ]
-
őstag
NSiS - ment pü.
Eladó egy ATI R9 390X 8 Gb DDR5 , 512 bit videokártya.
Kisebbet beszámítok.
Érdeklődni privátban vagy telefonon (70-2340239).1151,AM4,1366,2011, - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Tud valaki ajánlani nekem rotációs kapa szervízt?
Előre is köszi.- Árad -
-
schulc99
aktív tag
válasz Zola007 #92363 üzenetére
Lehet hogy igazad van.
Egy próbát megér.
A fix áron már én is gondolkoztam, de végül úgy gondoltam, hogy akit komolyan érdekel azzal úgy is megegyezek.
Sajnos ez sem olyan dolog amire szívesen áldoznak az emberek, amikor negyedáron megvehető az utánagyártott, ezért is voltam gondban a beárazással.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
törölt tag
válasz customer114 #92354 üzenetére
Privátban és e-mail-ben is.
-
saril
senior tag
válasz Zola007 #92363 üzenetére
okosabbak ezért szokták a dísztárcsát belülről a vasfelnihez gyors kötözővel oda rögzíteni így nem is látszik de le sem lehet szedni/tépni
cserébe kerékcsere előtt körülményesebb eltávolítaniAkkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
NSiS
tag
Sziasztok! Keresek 2x2GB KIT DDR3 1600 MHz memóriát, akinek van eladó kérem jelezze pü-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz schulc99 #92362 üzenetére
Csak tanács
Lehet, hogy annyiért kínálják, de eladni nehéz lesz, mert pont ezért nem vesznek az emberek gyárit, mivel ilyen drága.
És ezt a tolvajok is tudják és úgyis lelopnák róla az első parkolóban.
Ezért vesznek inkább 5e-ért nem gyárit.
Én beáraznám úgy 12-re a szettet fix áron, az reálisabb[ Szerkesztve ]
-
schulc99
aktív tag
Eladó!
-15" gyári Renault dísztárcsa (4 db.) 16 000 Ft
-2 db üveges szekrény (együtt) csak 35 000 FtA dísztárcsákat a neten található hasonló darabokhoz mérten áraztam be.
Nem tudom, hogy reális e, de ilyen összegekben kínálják a gyári tárcsákat.
Ha komolyan érdekel akkor tegyél rá ajánlatot.Érdeklődni privátban lehet.
[ Szerkesztve ]
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
törölt tag
Egy megbízható vízszerelőt tudna valaki ajánlani?
-
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #92348 üzenetére
Ne legyetek már ilyen töketlenek.
Ilyenkor csináld azt, hogy írsz egy oda írogató fórumtársnak, hogy írja ki ő a kérdésed, kicsit átfogalmazva.
Aztán követed a topikot és kész.Szabályba nem ütközik, hogy ne kérdezze meg más ugyanazt, a privátokhoz meg nincs köze a modiknak.
Peace[ Szerkesztve ]
-
Irmscher 353
aktív tag
ELADÓ:
- fehér Sony Xperia Tipo st21i - T-Mobil függő - ajándék szilikon tokkal - 7e
- hibás Epson Stylus DX4050 multifunkciós készülék, akit érdekel egy értelmes ajánlatért viheti.
- Huawei 736 (Vodafone) kompletten dobozában - zsebkopott - 3,5e
- mikro headset - 5e
- 4x100-ról 5x112-ra átalakító nyomtávgyűrű (egy pár!) - 6e
- VW Golf III használt első lökhárító (CL) - fényezetlen, igény szerint ajakspoilerrel, új fényezhető hátsó lökhárító - a közepe gyárilag alapozott -12eHelyieknek a feltüntetett árból kedvezmény.
-
törölt tag
válasz xuldar #92351 üzenetére
A keresés ugyanúgy hirdetésnek minősül a világ minden táján. Emelett ha elolvastad az alapelveket, akkor láthatod, hogy nem csak a hirdetésekre vonatkozik, hanem gyakorlatilag bármire. (Pl arra is ha van valami probléma a gépeddel, amire nem találsz megoldást, és beírod a kérdésed az alaplapos, VGA-s, RAM-os, tápos, vinyós, házas és minden egyéb topicba is. A lényeg a többszörösen megjelenített azonos vagy nagyon hasonló tartalom.)
Már a 3-4 is tömeges. A csoport neve lokál, azaz helyi. Ez már önmagában kizárja azt, hogy az ország túlsó felében is hirdesd ugyanazt. Ha valaki országos jellegűen akar hirdetni, akkor fel kell adnia egy aprót. Emellett ott van pl az Azonnali fáradt gőzös kérdések órája is, vagy jelen esetben akár a kerékpáros topic.
Egyébként ez mindigis így volt, nem értem a meglepődést. A topicban vannak már páran, akik ilyesmi miatt kaptak figyelmeztetést.
-
Laraxior
titán
Samsung 2.5" 250GB SSD 850 SATA3 EVO Basic MZ-75E250B/EU
250GB, 2.5", írás: 520MB/s, olvasás: 550MB/sVan egy ilyen SSDm. Pár honapos, nem sok irt adattal, asszem a garancia kibovitve 5 evre. Beregelve a mysamsungon. Multimediatowerben vettem, garpapir, doboz megvan.
23ezerert elvihető.
(M.2-re váltás miatt)*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
xuldar
addikt
válasz #65675776 #92347 üzenetére
De mi számít tömegesnek? 6-7 már tömeg? És nem hirdetett, hanem keresett. Engem érdekelne, hogy a modok szerint hogyan lehetett volna ezt megoldani úgy, hogy minden érintett város topikja értesült volna, vagyis a potenciális segítők jelenkezhettek volna nála. Időben.
Természetesen a modok szava az első, de úgy látom, nem csak én érzem túlzott szigornak.zolikaDB: ez engem is érdekelne.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
zolikaDB
veterán
Valakinek nincs értékelhető mértékű kedvezménye Bárdi, Unix, Láng, Cromax boltokhoz?
-
Tubi2
senior tag
- Tubi // 06-30-kettőhatnulla-3922 // Debrecen
-
törölt tag
válasz #65675776 #92347 üzenetére
Értelmezve ez azt jelenti, hogy ha szükségem van valamire akkor a különböző lokál topicokban csak bizonyos időréssel kérdezhetek utána?
Egyszerre nem?
Mire megkérdezem hol van a kívánt termékből lejár az akció...
Olvasatomban nem tömeges, mert egy lokál topicban egyszer jelent meg (legalábbis remélem) a vásárlási szándéka. Nem spam, vagy kéretlen mert adás-vétel topicban vásárolni akar.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz HUTCHDB #92346 üzenetére
III. 10. 15. Általános rendelkezés a teljes fórumra, illetve Hardverapróra és Logoutra is vonatkozóan.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz #65675776 #92345 üzenetére
De ez hol van szabalyozva/tiltva, mert en erre sehol nem talalok utalast...
Raadasul, (szerintem) tartalmaban sem egy tolakodo, kirivo eroszakos dologrol volt szo, es miert nevezheto keretlen postnak (vagy ahogyan te fogalmaztal spamnek) egy ilyen celra letrehozott topikban?
Csak azert, mert az orszag 6-7 pontjan "uzemelo" lokal topikjaban kerestem?Erdekes egyebkent a magyar "ember", gondolok itt arra a remek delikvensre, aki ezt szova tette... mi fajhatott neki ebben az egeszben az adok-veszek-beszelgetek topik olvasasa kozben?
Szoval jo lenne errol irasos szabalyzatot olvasnom es ha ez igy nincs szabalyozva, akkor szivesen "rekramalnek", de ha van ezzel kapcsolatban eloiras, akkor tudomasul veszem, bar nem ertek vele egyet.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zola007
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
A lokal topikok szabalyzata fellelheto valahol?
Kaptam egy kitiltast, mert mas varos topikjaban is belinkeltem az itt is feltett bicajos kerdest.
Csak a hozzam kozel eso varos lokal topikjaban kereshetek egy adott dolgot?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #92238 üzenetére
nekem egyik irányba sem jön ki:
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #92332 üzenetére
404-es oktánszámú HTTP üzemanyag működteti.
A Prohardver rendszergazdáknak hála naponta többször is tankolhatunk.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
törölt tag
válasz customer114 #92320 üzenetére
Bizony....
Ha napikitöréssel megy, akkor a ph korlátlan energiaforrással fogja ellátni a gépet...[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #76385920 #92327 üzenetére
nézegetem, de az eddigi 2 hely ahová beadtam arról is kiderült, hogy már le volt futva, csak kiírták mert muszáj.
Az egyik egyetemi pozíciónál kifejezetten levélben kérték az anyagot.
Szerencsére az egyetem téri postán adtam fel a pályázatot.
Meglepetésemre rámszólt a postás hölgy, hogy
"Fiatalember! Biológus állásra a pályázatot maga biztos, hogy a Zeneművészeti Karra akarja beadni? Mert ez az ottani egyik intézet postafiókja."
Csak pislogtam, mondom persze hogy nem, de ez volt megadva. Sebaj, átírtuk közvetlen címre.3 nap múlva bementem az irodára, hogy megkapták-e, mert "véletlenül" rossz cím volt megadva.
A nő csak vigyorgott, nem igazán láttam kiülni az arcára a meglepetést.A tanulság, hogy mindig le kell 2x ellenőrizni a címet és tértivevényesen kell feladni minden hivatalos iratot
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat, de folytassuk privátban inkább, ne terheljük vele a fórumot.
[ Szerkesztve ]
-
tahepa
senior tag
Keresek HDMI kábelt min. 5 méteres hosszúságban.Laptopot kötnék össze falontévével
Jó minőség - nem horror áron érdekel.
Ajánlatokat priviben várok.
Építő jellegű tanácsokat illetve ajánlott beszerzési helyek tippjeit előre is megköszönöm. -
Zola007
veterán
válasz #76385920 #92325 üzenetére
az ő HR-esükkel beszéltem legutoljára.
én vállalnék, de nem kell nekik biológus jelenleg, csak vegyész, gyógyszerész, esetleg tapasztalt vegyipari technikus.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz customer114 #92320 üzenetére
voltam bent, de nem jár semmi ilyesmi az ügyintéző szerint, mert nem vagyok sem 25 alatti, sem családos, se terhes, sem csökkent munkaképességű, sem képzetlen és mert van a szülői házban 850e Ft-ot meghaladó tulajdonrészem.
Az igaz, hogy 150 km-re van falun, így semmire nem megyek vele, de ahhoz pont elég, hogy támogatást ne adjanak.[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Egy ismerősömnek van egy laptopja (~2,8Ghz, ha jól emlékszem), és iszonyatosan lelassult. Közben elkezdett kerregni a vinyó, az cserélve lett, így az ki van zárva. Illetve az egész Win7 újra lett telepítve.
2Gb memória van benne, érdemes ezt cserélni, vagy alaplap lehet a hibás?
(iszonyat lassú = 10-15 perces bebootolás, egy Firefox/chrome indítás ~5 perc...) -
customer114
őstag
Napikitörésből és agymenésből van itt elég PH-n.
Nem voltam biztos benne, de megbízom benned, legyen napkitörés. (újra kellene nézni már a sorozatot )
Zola: Regisztrált pályakezdő álláskereső vagy már? (ez munkahelyeknek is ad támogatást, illetve neked albérletet fizeti,ha 100km-en lakhelyen kívül eső munkahelyet találsz, ja meg utazást is támogat).
(Tavaly előtt 100e volt az albi támogatás, tavaly 80e. Nem tudom most mennyi lehet, szerencsére már nem érint a dolog.)
-
törölt tag
válasz customer114 #92310 üzenetére
Nem szupernova kell hozzá, hanem napikitörés.
-
Marci79
senior tag
válasz Zola007 #92315 üzenetére
Ha más nincs, akkor menj angliába szerintem, amíg lehet. Lehet, hogy ott még kitchen porter-ként is többre jutsz, mint "itt".
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Zola007
veterán
válasz Marci79 #92311 üzenetére
Pestig bezárólag nézem leginkább, de olyan szakmai tapasztalatot kérnek mindenhova, amit sajnos nem tudok felmutatni.
Másrészről én teljesen megértem a munkaadókat a jelen gazdasági versenyhelyzetben, hogy nem akarnak pályakezdővel szórakozni, megvárni míg beletanul, hanem tapasztalt, másnaptól hadra fogható munkaerőt keresnek.
Azonban az elvárt szakmai tapasztalatot (műszerismeret, ipari technológia ismerete, gyógyszertörzskönyvezés) nem lehet otthon elsajátítani, ez nem informatika vagy idegennyelv, ahol otthon is meg tudsz tanulni programozni vagy németül.Ott rontottam el, hogy kutatói pályára készültem korábban, nem az iparba.
Abban az irányban képeztem magam és a diplomamunkámhoz is az egyetemen kutattam, nem cégnél.
Az ottani projekt zsákutca volt és nem tudtam átlépni más témába.
Most már teljesen máshogy csinálnám, de nincs rükverc.[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
válasz customer114 #92312 üzenetére
Valóban. Igazad van.
Az egyik exem két évig(!) még takarítóként sem tudott elhelyezkedni eme sokak által magasztalt városban, ami a második legnagyobb tán az országban.[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Zola007
veterán
válasz customer114 #92310 üzenetére
Éppen tudok, de nem hinném, hogy eladó:
-
Marci79
senior tag
válasz Zola007 #92304 üzenetére
Ugye a keresést nem csak debrecenre korlátoztad? Mert munkahelykeresés (találás) szempontjából is a béka segge alatt van a város. Pestet vagy a nyugati országrészt (Győr, Szombathely, etc.) nem nézted?
-
Irmscher 353
aktív tag
-
Zola007
veterán
válasz elfelejtette #92307 üzenetére
Gondolkodtam még a telefonfülkén:
A probléma, hogy ha esetleg elszámoljuk a koordinátákat, akkor gond lehet az ajtóval.
Ellenben a DeLorean kétfelé is nyílik!Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
elfelejtette
veterán
válasz Zola007 #92306 üzenetére
El nem tudom képzelni, honnan vettétek az ötletet, hogy pont egy ilyen csicsás tragacsból építsetek időgépet...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Zola007
veterán
Király.
Alkatrészenként összerakjuk majd.
autoscout24.de-en most van pont egy kiváló alapnak való:Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz zolikaDB #92298 üzenetére
Én jelenleg gyakorlati/gyakornoki helyet keresek, mivel akárhova beadtam, be se hívnak, pedig nem az alján vagyok a képzettségnek sem.
Jelenleg elmennék ingyen is dolgozni, csak tudjak a szakmámban tapasztalatot gyűjteni.
Legutóbbi állásbörzén érdeklődtem több szakterületemen működő cégnél, de köszönik, nem kell biológus munkaerő sehová, még ingyen sem.
Ez pediglen az érem másik oldala.
Természetesen nincs kizárva, hogy én csinálok valamit rosszul, de eddig 2 HR-es és 2 karriertanácsadóval értekeztem a témáról, szerintük nincs gond a kiállással, képzettséggel, önéletrajzzal, csak rosszkor vagyok pályakezdő.
Így most időgépre gyűjtök.[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz zolikaDB #92298 üzenetére
amig a tisztelt vallalkozonak elorebb van az, hogy nyaralot vegyen az adrian, vitorlast tartson a balatonon, a legujabb szifont kapja a gyermeke, az asszonyt azsiaba vigye nyaralni, 30-40 millios autoban feszitsen, kozben a penzt termelo jol kepzett szakmunkasai szemet minimalberrel szurja ki, addig mit csodalkoznak?!
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Tesla topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest