- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Peakshop.hu 18% kedvezmény van mindenre 2 napig
Aki társulna vitamin, stb rendelésben jelezze, 10.000 fölött ingyenes a posta
Nekem olyan 5000-ig van eddigMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bjørgersson
félisten
Egészen véletlenül nincs valakinek egy ilyen vezetékes Xbox 360 kontrollere, amit tudna pár hétig nélkülözni? Természetesen meghálálnám.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bob011
aktív tag
Böszörményi Tescoban nincs valami újság? Mikor ott voltam nem volt semmi, de gyanús hogy lesz.
-
GIJoe
addikt
Eladó Lenovo S660 kártyafüggetlen új bontatlan csomagos telefon 50E Ft
4, mag, 4,7" IPS kijelző, fémes elegáns kialakítás, 3000 mAh akku[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Valakinek van esetleg eladó Diablo 3 kulcsa? Játéka?
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Adonimus
senior tag
Sziasztok.
Nem tud valaki esetleg kb. 30 fő befogadására alkalmas bérelhető termet? Esküvő utáni vacsora lenne, ha táncnak is marad hely az sem nagy gond. Hidegtálas, batyus jellegű lenne, tehát nem kell pincér, szakács stb.. Csak asztalok és ilyen alap dolgok. Megfizethető áron kellene.
Ne tartsátok magatokban, minden ötlet érdekeladonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Adonimus
senior tag
Eladó Holmik:
Ednet 5.1-es fejhallgató, USB erősítővel.
6.500FtBoston Acoustics pro 5,4LF 2 darab mélyközép hangszóró
10.000Ft82cm-es Thomson tv, beépített mélynyomóval, apró hibával
17.000FtWolsvagen Golf 2 hátsó lámpa BÚRÁK 83kiadásba dobozában.
7.500FtBMw E39 95-00 éjváratba hátsó lámpaBÚRÁK
7.500FtKomplott autóhifi minőségi darabokból.
100.000FtBob Marley vászon zászló/poszter 130x90cm
4.000FtBandpass mélyláda Jackson hangszóróval
16.000FtMindenről bővebb infót és képeket tudok küldeni privátban. Minden kérdésre válaszolok.
Hívj vagy írj bátran.
06302875791adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
bogarfx
aktív tag
Hónap végéig kaptam PCX 50%-os szállítási kedvezményt, kuponkód:
KXST0131Én amúgy sem rendelek most semmit, de szerintem akárhányszor fel lehet használni, szóval aki akar rendelni nyugodtan használja
-
mezis
félisten
-
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
válasz AndrewBR #66583 üzenetére
nekem bejött a robotos OS.
próbáltam az almát, nem jött be... felidegesített, hogy fel kell törjem hogy másolgassak rajta fileokat vagy mappába rendezzem? témacsere... ?! van akinek bejön, van akinek nem. utóbbi vagyok.a legelső "okostelefonom" egy HTC Blue Angel volt, anno win 2003-al
imádtam, aztán volt rajta 5, 6 és 6.5 -ös win.
akkor hagytam abba.
Összehasonlítottam egy akkori, még kezdetleges droiddal, és mégis, sokkal könyebb volt mindenKihagytam pár évet, most kipróbálnám újra milyen. Legalábbis tableten.
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Xantor
tag
Sziasztok!
Debrecenben hol tudnék 3-8k körül venni valami használható mikrofont számítógéphez?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
izomhod
őstag
sziasztok!
20e ft-ig keresek asztali gépet minimum 2gb rammal
ha valakinek van ilyesmi eladó, szóljon
privátot olvasok inkábbköszi
-
Shokkolo
addikt
válasz AndrewBR #66581 üzenetére
Megértem, nem tudtam mi az elvárás mikor pötyögtem
Jó kis kütyü egyébként, szeretem is.
Megfordult a fejemben, hogy kipróbálok egy windowsost nem is olyan rég.
Sok siekrt, hogy találj egy megfelelőt"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Shokkolo
addikt
válasz AndrewBR #66577 üzenetére
Nekem van egy ilyen tabom, 2 hónapos, patika, fóliás és eg gyári bőrtokkal.
Ez így ~60e újonnan, 2/3 áron vihető.
Természetesen garlevelestől, dobozostól, mindenestől...[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
AndrewBR
senior tag
Valakinek eladó táblagépe véletlenül nincs?
Vagy boltban látott új, de jó áras infóval is bombázhattok.
Köszi!
A.
-
rayoliviero
veterán
[ Szerkesztve ]
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
E-cigi témában kérdés: ebben a debreceni boltban járt valaki mostanában?
Készülékekből mennyire van elérhető készlet?"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Zola007
veterán
válasz werszomjas #66571 üzenetére
Én kérek elnézést
Egyébként az a durva, hogy ahogy kinyílt teljesen az aljtó már meg is szólalt a csengő, tehát a nyitás után azonnal nyomta a zárás gombot.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
wwhy
veterán
Eladók:
1. Lenovo ThinkCentre M93 - új, gyári gari 2017-ig.
2. Samsung 64GB 1,8" SSD, hibátlan!
3. Motorola Droid Ultra gyári független, karcmentes, stb.
4. Samsung EVO 840 120GB SSD, kb. fél éve áll kihasználatlanulMindenféle kábelek (táp, DVI, VGA, SATA, 3,5--3,5 audió stb.) SD/microSD tároló műanyag tok, UK/US -->EU átalakítók, AAA Ansmann aksik (bontatlan), új és csak tesz erejéig kibontott BT egerek (Logitech, Microsoft).
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
andras888
aktív tag
-
Zola007
veterán
Elsősorban GPS76 fórumtársat kérdezném, de hátha más is kompetens a témában:
Már akkor szól a 2es villamoson a csengő mikor még be sem fejezte a tömeg a leszállást. Akik megvártuk hogy leszálljanak, pedig szállnánk fel és ránkcsukja a vezető az ajtót?Ha ilyenkor széthúzom a két ajtót, hogy ne zárja oda a lában akkor ki a hibás?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Goldwin
aktív tag
-
atike
nagyúr
ÍÍÍÍÍÍÍíííííííííííííííííííí igaz, bocsi én néztem be Kapkodás, na. Bocsi.
Semmi lúzerség, csak kérdés volt.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
1, pcx-ben 1500
2, amit linkeltén az sima B
3, nem sürgősSzóval ha tudok 1000 ft-ot spórolni minden kompromisszum nélkül, akkor én lenni lúzer?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
válasz Zola007 #66562 üzenetére
Edigital 1500 Ft - vagy ez nem jó?
-
Zola007
veterán
Valaki nem rendel mostanság PCX-ből?
mindössze egy kábel kellene nekem
Esetleg tudja valaki hol találok normális áron normális minőségű USB 3.0 A-microB kábelt 3 méteres hosszban?
Edigitalban 2500-ért van, de annyit nem ér az évi 2x használat1,8 méteres van, de hosszabbítva nem megy csak usb 2.0-n
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Lomtalanítok:
- 1 db Egreat S2 médialejátszó (alumíniumházas, beépíthető 3,5 SATA HDD, androidos, mindent visz, RJ45, sok USB, dobozzal - mindennel, HDD nélkül) 15000.- (hirdetés)
- 2 db 40 Gbyte Maxtor HDD (IDE, DiamondMax Plus 8) 1000.- / darab
- 2 db DDR-400 512 Mbyte memória 1000.- / darab
- 1 db AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+ 2000.-
- 1 db Intel Celeron 2,4 Ghz processzor 500.- -
Zola007
veterán
-
lorcsi
veterán
válasz Antimatrix #66554 üzenetére
van még egy pár mailem a gmailen kívül
tegnap a freemailra kaptam megén is továbbítom minden ismerősnek..nehogy besz..ják
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Borosz
őstag
MA keresek megvételre 2GB DDR2-667-800-as asztali modult Hajdúböszörményben!
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
E: meghajtóval mi van?
-
erik365
senior tag
Még a céges Máv-os email-re is jött..... pedig erre soha nem kaptam még semmit....
1.4 T-jet M32
-
Antimatrix
senior tag
válasz rayoliviero #66549 üzenetére
Elindult az újabb kör mindenki kapni fog akármilyen szolgáltatónál van
gmail és Yahoo - hotmail az egyik legjobban védettek - ők lesznek az utolsókLorcsi-nak gmail van
a többieknek: citromail freemail - UPC - a fertőzés tovább terjedtKi mit használ emailbe az rá tartozik - "szabadmail" nem a legjobb ez van de most azért nem leszek emailváltó
a srác 120$ dodót kér a vissza encryptolásért - azért az egész oké
C meghajtódat kukázhatod - doc.xls - ppt - Pdf -
*.jpg *.mpg *.avi * .mp3 ami a doksinál van szintén kukaD meghajtóról pedig csak a az első sor megy Cryptelni
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
lorcsi
veterán
válasz Antimatrix #66547 üzenetére
tegnap megkaptam...csuklóból töröltem
eladó: vadi új soundcore motion+
-
mezis
félisten
Én egy innen egy gyanús e-mail-t kaptam:
"Return-Path: <adjournment@quimxel.com>
Delivered-To: xxxxx @citromail.hu
Received: (qmail 7772 invoked by uid 89); 28 Jan 2015 13:16:27 -0000
X-Envelope-From: adjournment@quimxel.com
Received: from unknown (HELO server28.citromail.hu) (91.83.45.28)
by 0 with SMTP; 28 Jan 2015 13:16:27 -0000
Received: from host177-61-dynamic.245-95-r.retail.telecomitalia.it ([87.17.222.226])
by server28.citromail.hu with mfiltro
id lRGD1p0064thJxT01RGF7Y; Wed, 28 Jan 2015 14:16:20 +0100
X-Spam-Status-Medium: Yes
X-Spam-Score: 300.00
X-Originating-IP: 87.17.222.226
Message-ID: <2x6rrnfxlv3@quimxel.com>
Date: Wed, 28 Jan 2015 14:17:57 +0100
From: "Luana Kalter" <adjournment@quimxel.com>
X-Mailer: Writhes v4.38
MIME-Version: 1.0
To: mezis@citromail.hu
Subject: EXPLOITATION BERFIL (STE D)
Content-Type: multipart/mixed;
boundary="------------------------7049-bc2ungpmf56ybo"
X-Mtrac: passed"És még hozzá egy csatolmány ilyen néven (nem töltöttem le):
" exploitation_berfil_ste_d.cab (25 KB)"
mezis
-
HANDO88
senior tag
-
senior tag
HP EliteBook 8530P - P8700 2.53Ghz / 4Gb RAM / Ati Radeon 3650 / Webkamera / HDMI / VADONATÚJ AKKU!
Ár: 47 900 FtDell Latitude E6410 - Core i5 / 4Gb DDR3 / nVIDIA QUADRO NVS 3100 / Display Port -> HDMI
Ár: 57 900 FtTöbbi gépért írj nekem!
-
rayoliviero
veterán
Nekem is jött ilyen UPC mailre is, pedig oda nagyon ritkán jön hasonló sz@rság.
-
Zola007
veterán
no offense, de miért használsz freemailt?
Az egyik legtrágyább szolgáltató a citromaillel karöltve akivel valaha találkoztam.
Nekem is van egy freemailes címem letöltős regisztrációhoz, épp azért hogy minden szemét oda menjen, de azt meg se nyitom, csak törlöm százasával.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Antimatrix
senior tag
B]CTB virus újra fertőz -- Azonnal töröld mert ha lemented a gépre akkor elindult fertőzés!!!!
freemailre is tolják
OLASZ /SPANYOL cimről jön - Az olasz verziónál ANGOL szöveggel NEW MESSAGE FAX-t (f@xot kaptál)
* Spec CANADA-t kaptam17,5-21KB csak és csatolt állomány!!!
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
-
Zola007
veterán
válasz bob011 #66543 üzenetére
eleven bob, jó tudni
amúgy eljöhetnél már a régi cuccokért, amit tavaly elraktam nekedMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
HANDO88
senior tag
Olcsó PG-512 fekete festékpatron valakinek?
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Zola007
veterán
-
baleee89
aktív tag
Eladó processzoraim:
0620-542-41-46
Ma még mindent áttudok adni! FONTOS: 2015.01.30-tól 2015.02.08-ig szabadság miatt nem tudok át adni semmit!
Több Darab van!
Q9400-17000ft
Q9300-15000fti3-2100 15000ft
i3-2120 16000ft
i5-2300 30000ft
i5-2400 35000fti5-750 16000ft
i5-661 11000ft
i5-660 10000ft
i3-550 8000ft
i3-540 7000ft
i3-530 6000ftVESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
bob011
aktív tag
Keresek 64MB-os(nem GB!) pendriveot, privátot írj!
_
Ha februári dkv bérletet veszek, az mettől meddig érvényes? -
adorjant
őstag
HP G62 notebook eladó!-AMD AthlonII P340 proci 2*2,2ghz
-2gb ddr3 ram
-80gb sata hdd
-ATI HD4200+HD5470 512MB vga kártyák
-HDMI,wifi,kártyaolvasó,stb
-magyar billentyű
-szép,megkímélt állapot
-akku 20-30 percet bír42.000ft
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok.
Keresek 4 - 5 db pendrive-ot, pici pénzekért, mondjuk egy - két ezres az összesért.Kikötések:
Olcsó legyen,
Hibátlanul működjön
Ha véletlenül 128-asok, 256-osok, 512-esek, vagy kisebbek, az nem gond.[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Borosz
őstag
Keresek megbízható, jó minőségű S775-ös alaplapot.
Feltételek: integrált VGA, gigabit LAN, 4xDDR2 slot (8GB megy bele!), intel chipset, RAID1, C2Quad Q8400 fogadására alkalmas.[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #66522 üzenetére
Ha van egy ismeretlen szó, amire reagálnom lehet/kell, akkor nem tippelgetek, hanem megnézem mit jelent.
Aki a faszbukhoz ért, az értsen a gúgöl fordítóhoz isMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Nazara
őstag
válasz tahepa #66524 üzenetére
De ha magyarul használja a Facebookot, akkor a widow szó is magyarul jelenik meg a hirfolyamban. Azt meg elég nehéz elképzelni, hogy ennyien angolra állítva használnák, ha ennyit nem tudnak angolul....
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
-
pohár
félisten
kész
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tomaaasz
aktív tag
-
elfelejtette
veterán
válasz PindurAnna #66472 üzenetére
A mai napon a Csapó utcai Angex is bezárt...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
stb123
tag
Eladó tp-link mini, usb-s wifi adapter.
Mindenféle sallang nélkül, csak az adapter.
1500 Ft, vagy cserélhető 8GB-os pendrive-ra.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Laraxior
titán
Nem megy valaki mostanság külföldre, oda-vissza, lehetőleg autóval, kisebb csomag szállítása miatt.
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
dew28
aktív tag
válasz ati012 #66500 üzenetére
azert mikepercsen is van olcsobb kornyek (nem a nehez mgelhetesuekre gondolok), meg dragabb/ujepitesu is.
kozelekedesugyileg tenyleg jo, mar van kerkparut vegig debrecenig, illetve 20p alatt bentvan a busz, auto barmi, es van bolt ami nyitva lehet vasarnap[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz ati012 #66497 üzenetére
lapos radiátorunk van, nem tudok a tetejére tenni semmit
-
Blabcsi
senior tag
3-as vagy 5-ös rétegelt lemez van valakinek elfekvőben, A3-körüli méretben?
Tiszta és sérülés mentes kell!https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.