- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
Aktuális zsibis kínai szórólapja van valakinek?
X
-
Borosz
őstag
válasz mghltm #65389 üzenetére
És megy mellette a néphülyítés: "Ez nektek nagyon jó lesz! Örüljetek! Sokat spóroltok vele." Lásd az MTV1 híradóját.
Egyébként nem csak a politikusokkal kellene végezni, ha már ilyen kemény módszer a tetszetős némelyeknek. Magyarországot már régen nem a nép és nem a politikusok akarata mozgatja ebbe vagy abba az irányba. Egy ilyen kis ország jó játszótér a nagyobb halaknak. Simán.
Ott kezdődik, hogy megnézed a reklámokat és azok hatására döntesz. Volumen. Ez egy bűvös szó szerintem. De lehetne sorolni... -
dewil666
őstag
Sziasztok!
Téves vásárlásból származó :headst eladó!
ára 650ft. Micro usb csatlakozós és Nokia telóhoz nem jó (Lg telóhoz tuti jó mert rá van írva)
1év garanciával.
Keress privátban!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
menalcas
őstag
Debrecenben lehet kapni valahol ilyen MINI USB adaptert ?
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
HANDO88
senior tag
Mai-holnapi átvétellel nincs valakinek egy 320-500 gb-os Sata vinyója?
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
sto1911
veterán
válasz Zola007 #65392 üzenetére
Ja, ott azert mukodik, mert a kormany nem szopatja a nepet. A nep meg nem rohan megvenni a matricat orommel, mert az jo neki... Ha felulrol nincs valtozas, akkor alulrol kell kezdemenyezni.
Ha a pestieknek tobb jutott, akkor fizessen a pesti erte.
Van, akinek jo, van akinek nem, de ez akkor is egy gci nagy lehuzas. Zsakszamra hanynam bele a penzemet az olukbe, ha a Szent Anna utcan nem ranza k ia belemet az ut, ahogy 30-al vegihajtok rajta.
-
őstag
Jaja úgy tűnik, kedvező az idő a változtatások szempontjából.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Zola007
veterán
válasz sto1911 #65391 üzenetére
azért más országokban sem azért működnek a dolgok, mert 2 hetente izzít a nép egy felkelést
Lehet itt panaszkodni, de amíg ebben az országban az egy szinten lévő emberek is egymást sz.patják, addig ne csodálkozzon senki ha felülről is le akarnak tolni egy adagot a torkán
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Shokkolo
addikt
Őszitén szólva, olyan úgy sincs, hogy tökéletes megoldás, viszont koránt sem látom olyan tragikusnak, mitn ahogy egyesek érzik. Nem mondom, hogy jól esik fizetni érte, viszont valahol meg tudom érteni.
@pohár:
amíg az összes aktuális politikust dunába nem lövik (pártállástól függetlenül), és olyan nem kerül oda, aki tart a néptől, és értük dolgozik, és nem lopja ki az uccsó fityinget is, addig sajnos a helyzet változatlan lesz[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
-
Gercsa
senior tag
válasz Shokkolo #65383 üzenetére
Pár ember tényleg nagyot szívott vele.
Lásd Duna hidak, ahol 200 méter miatt 2 megye egyből.Én is rendszeresen járok Dunántúlra, úgy hogy autópálya útba sem esik, és nagy mákom van hogy a földvári híd ingyenes, nem lenne jó kedvem ha emiatt kellene 2 matricát is megvennem (+a Debreceni elkerülő miatt még egyet.)
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Shokkolo
addikt
Nem értem ezt a hatalmas útdíj mizériát. A pályáért eddig is fizetni kellett.
Egyedül szinte csak a pestiek voltak oly szerencsések, hogy ingyé' pályázhattak bizonyos szakaszokon.Csípek egy kis infót egy tájékoztatóból:
"A gyorsforgalmi hálózat közösségi forrásokból és az adófizetők adóforintjaiból épült ki. A hozzáférés azonban egyenlőtlen, a díjmentes hálózat közel fele Pest megyében található. A megyei matrica rendszer bevezetésével a sztrádákat használóknak azonos módon kell kivenniük a részüket a díjfizetésből is. Azonos közlekedési feltételek biztosítása esetén azok használati díjának is egyformának kell lennie."Ebből a szempontból még meg is tudom érteni. Ráadásul én is megvezsem amatricát ha pályázok, ugyanebből a felindulásból megteheti más is...
Mindenki retteg, fel van háborodva, könyörgöm. Pestieknek 5e ft/év -et jelent, és mehet ahogy szokot. Ne haljon már bele."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Zola007
veterán
válasz XtremLor #65377 üzenetére
1500 ft-os
notebook memóriát
DDR2
667 MHz
1GB modult[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Kickass
őstag
Sziasztok!
Hátha innen a lokál topikból van olyan akinek már van tapasztalata.
Kérdés a következő:
el lehet jutni most Debrecenből BP-re anélkül hogy bármiféle matricát útdíjat kutyafülét kellene fizetni?Nézegettem a nemzetiútdíjas térképet és nem igazán sikerült kibogozni, hogy pl. a 4esről érkezve fizetős vagy nem fizetős.
-
vgavga
tag
Hali!
Laptop memo-t keresek ddr1 2x512 v 1db 1gb-t! árral
Debrecen B.újfalu környékénvgavga(kukac)tvn.hu
Köszi!
-
Zola007
veterán
Érdeklődőtől egy újabb gyöngyszem:
......
" Előre is köszönöm,ha önnek megfelel,kérem írjon egy napot és egy délutáni órát,mikor tudná lehozni."Megírtam, hogy nem járok arra, nem tudom elvinni, néha járok a Segner téren.
"Akkor a jövőhét folyamán visszatérünk rá. Ha félretenné azt megköszönöm. És a jövőhéten fogok írni,egy napot és órát,a Segner Térnél. "
Komolyan sírok, hogy egyesek ezt totál komolyan gondolják
Azért írom be ide, mert itt gyűjtöm ezeket az aranyköpéseket[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Megvan még a shopdigital a Halköz üzletházban? A honlapjukon nem találok ilyen infót.
-
Salex1
őstag
8Gb-os Micro SD Class 10 (min.40Mb/s) van valakinek eladó, csak garis érdekel. Max.2500Ft.
-
Tomaaasz
aktív tag
Valakinek van kábelbehúzója?
UTP kábelt kéne behúznom a házba, kb. 4 db-ról van szó.
Persze nem ingyen.
Oda mentem, ahol vagyok!
-
Borosz
őstag
Egy barátomnak keresek passzív Nvidia VGA-t. Valami újabb típus kellene, ha lehet kb. fél év garral. Nem kell extra gémer kártya. PÜ.
-
ati012
őstag
Szeged hozni vinni?
-
(Bundás)
addikt
2.5"-os IDE/ATA hdd keret eladó. Újszerű = 1500 Ft
-
ravail
senior tag
Sziasztok! S.O.S!
Sürgősen szükségem lenne egy Seagate Barracuda 500GB-s SATA HDD (ST500DM002) jó elektronikára (7200.12). A szokott módon a táp vitt mindent, alaplapot VGA-t, RAM-ot és a HDD-t. Minden pótolható a HDD-n lévő adatok kivételével. Természetesen kölcsönbe is jó lenne, csak tudnám lementeni az adatokat.
Köszönöm, ha segítetek! -
kungzi
veterán
-
mghltm
addikt
válasz xuldar #65360 üzenetére
adtak a sz@rnak egy pofont: megepitettek az elkeruloket az adozott forintjainkbol, majd az adozott forintjainkbol
eleg joleldegelo csodalatos honatyaink meg azert is penzt szednek be, hogy hasznaljuk azt amit mi epitettunk. nem csodalom, hogy sokan elhagyjak az orszagot, bar kulfoldon sem hibatlan az elet, csak 5-10x fizetesbol konnyebben kikohogod a hulyesegeketremelem nem meritem ki a politizalas meghatarozasat
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
xuldar
addikt
válasz mghltm #65359 üzenetére
Ja. Maga a megyei matrica nagyon jó ötlet, tényleg bővíti a lehetőségeket, de az botrányos, hogy az elkerülőkre is kiszabták, így visszaterelve a forgalom egy részét a városokba. A legjobb a Ferihegyre vezető 200m-es szakasz, abban minden benne van...
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
xuldar
addikt
válasz Chesterfield #65355 üzenetére
Jelen állás szerint nem, itt megnézheted a megyetérképeket.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
mackosajt
addikt
válasz Chesterfield #65355 üzenetére
Alsórendű utakon autózva csak autót és benzin/gázolajat.
Opcionálisan jogsi, biztosítás nem árt.Ha közelébe mész az elkerülőknek, akkor már neccesebb!
Elvileg ha csak a 4-esen mész, nem kéne 1 matrica sem.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
zolikaDB
veterán
Valakinek ha van elado 250-300W-os FSP vagy hasonlo jo minosegu, nem csapagyas ventiju ATX tapja, kerem irjon PM-et! Egy 1155-os Celeront kell kiszolgalnia, minimum 2 SATA feltetel!
-
Chesterfield
őstag
Valaki képben van ezzel az autómatricás bohóckodással?
Kell most valamit venni, ha Nyíregyházára akar autózni az ember? -
ati012
őstag
válasz fenergie84 #65353 üzenetére
Többnyire autóval
-
ati012
őstag
Köszönjük az üzletrontást!
Legrosszabb az egészben hogy 8.000 Ft-ért viszegetik őket
-
törölt tag
válasz rayoliviero #65349 üzenetére
Felment az ára a tüzifának.
-
elfelejtette
veterán
25-ös, vagy 50-es üres CD/DVD tartó hengere nincs valakinek?
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
rayoliviero
veterán
válasz Irmscher 353 #65348 üzenetére
+1
És még azt írja a hirdetésben, hogy piaci értéke 7-800 000 Ft.
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz balinyo #65346 üzenetére
vannak azok 20+ éves lécek is, és valóban kötés nélkül fabatkát sem érnek, ráadásul, ma már elmegy az ember egy síterepre, s ott szinte vadi új 0 kilométeres léceket tud bérelni, és nem is olyan drágán, amivel megint csak megspórolt egy síléctartó árát/bérlését, és egy adag szívást...
-
balinyo
tag
válasz ati012 #65298 üzenetére
Szerintem ezek lécek nem sokat érnek sajnos. Főleg kötés nélkül. Egy modernebb, ma még használatos sincs köztük, mind 10-15 éves léc.
Kölcsönzőben is csak a jól síelhető léceket keresik manapság, 1-2 éves használt modellekkel tele vannak a budapesti boltok, kölcsönzők...[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
A Csapó/Malomköz sarkon lévő, TB-s szájsebészettel foglalkozó rendelő számát nem tudja valaki fejből?
Google ellentmondásos találatokat hoz. Lehet én vagyok balf@sz.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
adorjant
őstag
Samsung Galaxy S2 eladó!
Telekomos,16gb belső memória,Andorid 4.4.4
Nagyon szép állapotú.25.000ft
Drágább telefon csere szóbajöhet. -
lappy
őstag
válasz Irmscher 353 #65341 üzenetére
Szia!
Száz forintos boltokban, ill Goods market ilyesmi helyeken nézd meg, ott olcsóbbBámulatos hol tart már a tudomány!
-
Irmscher 353
aktív tag
Sziasztok!
hol lehet a városban olcsón polifoam-ot kapni?
Nem hőtükrös kellene, hanem sima, jöhet akár ez a napozós téma is, vagy barkácsboltos, méretre vágós is.
Szivárványban nem tudjátok lehet-e kapni, vagy a Franco-Trade-ben? -
HANDO88
senior tag
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Salex1
őstag
nincs valakinek 1-1,5m 20x40 körüli kábelcsatornája? Valami normális kivitel, mert szobába kellene, látható helyre (5-6 kábel menne bele).
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Eladó apróságok:CPU:
Intel Core 2 Duo E6400 (2 * 2.1 GHz / 2 MB / 1066 FSB) - 3.000 Ft
Intel Core 2 Duo E6750 (2 * 2.6 GHz / 4 MB / 1333 FSB) - 5.000 Ft
AMD Athlon BE-2300 (2 x 1.9 GHz / 1 MB / 1000 FSB / 45W TDP) - 4.000 FtRamok:
512 MB és 1 GB DDR1 - 400 MHz használt / új - 1.500 / 3.000 / 3.500 Ft
1 GB DDR2 800 MHz új ramok - 2.500 Ft / dbNéhány gépház:
ATX ház pakk - 1.000 / 2.500 Ft
Gépházak tápegységgel, DVD íróval, olvasóval - 5.300+ FtMonitorok:
19"-os TFT moncsik minimális hibákkal - 8.000 Ft
22" Siemens TFT - 18.000 FtKonfigok:
P4 alja, teteje, S939 - 3.000 / 8.000 / 15.000 Ft
félkonfig MSI / 6000+ / 2 GB - 19.000 / 24.000 Ft
AMD játékos konfig 440 X3 / 4GB / 320 / 5750 - 55.000 FtEgyebek:
Akad itthon 2 db 2.5"-os USB házam - 2.000 Ft / db - IDE
pár darab SB hangkártya
firewire kártya
~15 db 2.8 GHz processzor - 6K
2 processzoros szerver alaplap + proci + 8 GB ram - 15K
meg egy doboznyi lom[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
dudikpal
senior tag
válasz fenergie84 #65303 üzenetére
-
pohár
félisten
szerintem a nátrium-glutamát lesz a fő összetevő, attól olyan intenzív az íze (de amúgy fokhagymás csirkemell olyan nokedliszerű bundában hirtelen kisütve)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
qfm
őstag
Nem tud valaki olyan receptet, ami hasonlít a zsibis kínaisnak az illatos omlós csirkéjéhez? A net azokkal az illatos csirke receptekkel van tele amit a többi kínais árul, és szinte semmi ízük. Legalábbis nagyon távol állnak ettől ízvilágban. Ehhez hasonló receptet nem láttam sehol.
Ha valaki tud róla valamit, privátban jöhet.
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Libreoffice, file menü, exportálás PDFbe, Képek, tömörítés pl 70-65 % felbontás 150-75 dpi, exportálás gomb
-
törölt tag
Azt igazából csak a beágyazott képek kisebbre tömörítésével lehet elérni. Plusz ki lehet rámolni belőle a feleslegesen beágyazott alap fontokat is. Ezt meg kb bármelyik pdf szerkesztővel meg lehet csinálni, csak a mentési beállításokat kell megváltoztatni. Magán a szvegen kb semmit sem lehet tovább tömöríteni.
-
wwhy
veterán
pdf méret csökkentésére milyen sw ajánlott? Olyan, ami érdemben csökkenti a pdf méretét, nem csak pár kilobyte-al...
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Köszönöm mindhármótok hozzászólását.
Ma vettem ezt a lapot,és itthon láttam meg hogy vannak ezek a kissé púpos kondik rajta.
Meg kellene csináltatnom,mert ilyen régebbi lapot kerestem pont!/Asrock 939 Dual Sata2/ -
Van egy alaplapom,amin van egymás mellett 3db púpos kondi,de a lap működik rendesen./elvileg/
Várható hogy meg fogja adni magát,vagy ne használjam így?[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
FX-s szériás procit keresek.
-
Papaj x
senior tag
Üdv mindenkinek!
HP 6715s gép eladó, képeken az infó.
Akksi kb. 1 órás.
További képeket tudok privátban küldeni.
ÁR: 30.000. Huf, Debrecenbe szállítással!
És a mai AKCIÓK!
Medion gép, további infó ITT!
ÁR: 55.000. HUF
Asztali gép, további infó ITT!
ÁR: 41.000. HUF
Érdeklődni: 30/576 38 hatvan
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Nemrég elkezdett a panelban csöpögni a hidegvizes mérőóra. 2008-as, ezért javítás helyett komplett csere lesz, viszont a tulaj a közeljövőben nem lesz "elérhető".
A kérdésem a következő: valahogy le lehet zongorázni egy vízóra cserét, hitelesítést a tulajdonos jelenléte nélkül?
...
-
Keresek 100/100-as 80-160GB Sata HDD-t,és valami alap gépházat.
A gépház lehetőleg álló legyen,ne legyen ütött-kopott....
Lehetőleg egy embertől szeretném megvenni a 2 alkatrészt! -
válasz rayoliviero #65308 üzenetére
Nemrég adtad el a G2-t,vagy rosszul emlékszek?
-
rayoliviero
veterán
LG G2-t vagy Nexus 5-öt keresek.
-
func93
senior tag
Keresek S-M körüli síkabátot!
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
rayoliviero
veterán
válasz fenergie84 #65305 üzenetére
Szívesen.
-
fenergie84
addikt
válasz rayoliviero #65304 üzenetére
Köszönöm az infót
-
rayoliviero
veterán
válasz fenergie84 #65303 üzenetére
Multimediatowerben szokott lenni raktáron több márka is, ha itt nem találnál.
-
fenergie84
addikt
Olcsón keresnék 2,5" hdd külső házat, satásat
-
(Bundás)
addikt
pcmcia-os cardbusos usb kártyája van valakinek laptopba? sos
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fotók, videók mobillal
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest