Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr600
tag
Vegyetekfülest vagy csere is
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
lappy
őstag
válasz zolikaDB #64775 üzenetére
Ahoz hogy a viber menjen tableten hasonlóan kell eljárni mint pc esetén. Kell hozzá egy olyan telefon szám amihez már van csatolva viber alkalmazás. Először azt készítsd el utána tudod csak szerintem a tabletre is. U.i nekem sem ment elsőre a telefonom se a regisztráció, de próbáld többször
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
törölt tag
-
bobace
addikt
válasz PindurAnna #64769 üzenetére
Húú de szép válogatás! Gratula! Én is ezerszer elhatároztam már, hogy nekikezdek egy hasonlónak, de látom nem kell
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
mackosajt
addikt
válasz Blabcsi #64792 üzenetére
Qrva hideg van kint. Ki kéne menjek a műhelybe, mert asszony kirakta a kacatokat.
Mindjárt magamra veszek nyolc kabátot. :-Dhttp://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Chesterfield
őstag
Villanytűzhely sütő része nem működik.
Tudtok ajánlani valami normális szerelőt, aki nem lehúzós? -
dewil666
őstag
Én meg a munkahelyen szilveszterezek és éjféltől reeggelig elég sokat leszek a szabadban
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
pohár
félisten
válasz Laza... #64784 üzenetére
hát én most ki nem megyek a konyhába megnézni a kinti időt a gépen, de itt sem lehet sokkal melegebb az idő
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz #33253120 #64782 üzenetére
hát este 8-kor Nádudvaron -8°C volt, most tán a szél sem fúj... holnap kikúúúúúúúúúúúrt hideg lesz, öröm lesz ilyen időben szilveszterezni... de még hó se jön
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Azt írja a google, meg valami widget, hogy -8 -10 körül van odakint SZÉLLEL....
Nem tudom ki merjek-e menni a roncsból.
Lehet ráfogom erre, és kétlépcsős hazaút lesz.
Elballagok az Incognitóig, átmelegszek és megyek haza... -
-
dwelablack
tag
Semmi
[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
Shokkolo
addikt
Uraim, nincs valakinek elfekvőben 2gb -os DDR3 Notebook (ha lehet 1600-as) ramja?
Jóárasítva érdekelneEsetleg olcsón akár 1Gb -os is
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
zolikaDB
veterán
Olyanra van lehetoseg, h 3G nelkuli tabletre Vibert varazsolni? Letoltom, engedi is (bezzeg Instagram nem kompatibilis), mondja, h melyik szamra kuldje az azonositot, megadom a mobilomet, nem jon semmi, tobbszor probalom.
Ha telefonra felteszem, annak az azonositojat meg nem fogadja el.Masik: ha smart tv-hez veszek egy bluetooth-os fulest, adapterrel, van esely, h mukodesre tudom birni?
-
PLaci58
addikt
válasz Blabcsi #64771 üzenetére
Azért csinálnak a TV-kre hang bemenetet a számítógéphez, mert a régi videókártyák nem tudtak hangot kiadni a DVI-n. Ha jól tudom ma sem mindegyik tudja. A HDMI-hez nincs külön analóg hang bemenet. A képet simán átviszi a PC-ről.
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz lizakattila #64770 üzenetére
Majdnem meg van mind hol van..ez a file neve, de lusta voltam még odaírni
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Blabcsi
senior tag
válasz mackosajt #64766 üzenetére
Átalakítóm van DVI-d'sub.
A VGA-n van S-video + DVI, az alaplapon meg d'sub.
Tehát nekem elég a d'sub kábel simán.daa-raa: Azt még nem nézegettem, de szerintem nem, mert mindegyik bemenetéhez van külön hang bemenet is.
Esetleg RCA-jack átalakító valakinek fölösbe?, ha dudikpal-nak nincs mégse kábel.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
lizakattila
senior tag
válasz PindurAnna #64769 üzenetére
Pont tegnap este nézegettük párommal végig. Próbáltuk találgatni, hogy melyik hol készűlhetett.
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
PindurAnna
Közösségépítő
Régóta gyűjtöm a debreceni fotókat - elsősorban a régi képeket. Szeretnélek benneteket megkérni, hogy akinek van ilyen kép és szívesen megosztaná másokkal, akkor vagy privát üzenetben, vagy az alábbi album alá hozzászólásban küldje el, amit köszönök mindenki nevében
[link]Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
törölt tag
válasz #33253120 #64765 üzenetére
Na jó, a DVI-A nem, mert csak analog jelet visz át. De nem igazán tudok olyan eszközről, amin használnának ilyet.
A HDMI viszont alapvetően ugyan azt a TMDS jelet használja, mint a DVI digitális része. Szóval amelyik DVI átvisz digitális videojelet (azaz a DVI-A kivételével mind) átalakítható HDMI-re és vica versa.
-
mackosajt
addikt
-
-
mackosajt
addikt
válasz Blabcsi #64757 üzenetére
Előbb legyen meg.
Mondjuk a fiúknál lóg egy D-sub a monitoron, árván (DVI-n megy a jel, a másik csatira), ha más nem, azt adom oda.
Olyan áruk lehet, hogy csak na.
Nekem útban van, neked meg kell.Most karácsonykor pl. asszony vagy 5-6 családnak adományozott a kinőtt ruháinkból, fiúk megunt játékaiból.
Azt hiszem, ennyit megengedhetek én is magamnak.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Blabcsi
senior tag
válasz #65675776 #64759 üzenetére
ööööö
biztos igazad van.Akkor az is megoldás, hogy 1.: d'sub + audio és 2.: DVI to HDMI + RCA.....
Áh, az első egyszerűbb.Na, megyek nézni a darts VB-t. Igaz még csak S-Video-n.
[ Szerkesztve ]
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
törölt tag
válasz SOAD19 #64756 üzenetére
Csöngettek, anyám mondta, hogy nézzek ki. Kinéztem, és látom, hogy megérkezett a "men in blekk", Jehovisták, szép fekete öltönyben.
Mondanom se kell, begerjedtem, mint a közeli csatolású rezgőkör. Filctollal nyomtam egy pontot a homlokomra, a két szemem közé, majd széles vigyorral kimentem a kapuba, és emígyen üdvözöltem őket:
- Háre krisna! A fény járja át lelketeket! Krisna fénye, ki több, mint ötezer éve upanisadba foglalta az igaz szavakat!
A két fekete öltönyös ember színeváltozását nem tudom szavakba önteni, a kaján vigyor a szájukon átcsapott vad dühbe, és halk "viszontlátásra" elmotyogása után úgy húztak el, mint a vadászgép utánégetővel. Aki valaha átélte a Jehovisták térítéses akcióit, megérti, mi ebben a vicces. Aki nem, annak utánajárnak!By Miklós Kovács in the G+
-
Blabcsi
senior tag
válasz Ricardo128 #64746 üzenetére
Azt írja a manualja, hogy NE kösse a paraszt PC-re HDMI-vel, bár nem tudom miért.... Meg, hogy akkor is kell neki + 2 RCA-n a hang.
Gépen csak DVI a max és nincs SPDIF....mackosajt: Hálás lennék érette.
Gondolom boltban jó áron mérik ezeket a tyúkbeleket.
ui: Értegurulok...
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Ahaaam, már értem... De engem nem fognak, ezzel a húzással se magukhoz csábítani. A Jehova tanúinak se sikerül, pedig próbálkoznak rendíthetetlenül. Lehet nem kellett volna legelőször se végighallgatni, mert lehet azt hiszik, hogy kicsit fogékony voltam a mondandójukra, pedig nagyon nem. Csak ilyen jól nevelt vagyok, mondom meghallgatom már, ha felfáradtak a 10.-re.
-
törölt tag
válasz Ricardo128 #64746 üzenetére
Zárva jan 7-ig. HutchDB-nek ott akartam venni RJ45-öt...
-
BLiNk3r
senior tag
Eladó DisplayPort kábelt tud valaki?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz mghltm #64749 üzenetére
nem, nincs köze hozzá
máshol van már kút régóta
itt meg a terület adott régóta, csak most jutottak el megvalósításig
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz PindurAnna #64743 üzenetére
Auchan benzinkút.
@Blabcsi: szétnézek, és lehet holnap délelőtt eldobok neked egy d-sub kábelt meg egy jack-jack kábelt. Utóbbi nem biztos, hogy van, de előbbi kell legyen itthon feleslegben.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
fenergie84
addikt
Az Aqua-ba van ajándékkártyám (2x1000 Ft), amit előző vásárlásnál kaptam. Nem tudja valaki, hogy ezeket, h lehet érvényesíteni? Mert most megint rendelnék, de úgy rémlik, h ha megnyomom a rendelés gombot, akkor el is megy, és előtte nem láttam lehetőséget beírni az azonosítókat...
-
PindurAnna
Közösségépítő
Az Auchan és a főút között mi épül?
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Tomaaasz
aktív tag
Sziasztok!
Holnapi nap folyamán szükségem lenne egy tápra.
300-350 Watt, olcsón.Lehetőleg Böszörményi út környéke.
Köszi!
Oda mentem, ahol vagyok!
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Sikerült szereznünk egy Samsung LCD tv-t.
Össze akarom kötni PC-vel.
Ehhez keresek d'sub kábelt és audio kábelt. ( ha nem tévedek 3,5-ös apa-apa kell hozzá. )" Számítógép csatlakoztatása - Csatlakoztassa a D- Sub kábelt (opcionális) a készülék hátoldalán található „PC (PC IN)” aljzatba, a másik végét pedig a
számítógép videokártyájához.
- Csatlakoztassa a sztereó audiokábelt (opcionális) a készülék hátoldalán található „AUDIO (PC IN)” aljzathoz, a másik végét
pedig a számítógép hangkártyájának „Audio Out” csatlakozójához. "Avagy tippet kérek, hogy hol tudom beszerezni elfogadható áron.
-
senior tag
HP Elitebook 8440P - Core i5 / 1600x900 / Intel vagy Nvidia Quadro / Újszerű akku /(Webkamera) + 3G
Ár: 64 900 FtKeresek:
USB -s házat 2.5" HDD-nek
(Elég akár egy kábel is, a ház része nem fontos. Csak HDD tesztelésre kellene)[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #64737 üzenetére
ezért nem azt írtam hogy hol vegyen, hanem hogy hol ne...
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #64731 üzenetére
Pesten a Lehel piacon egy cipésznél
Azt mondta ha elszakad, vigyem vissza, kicseréli.
A bakancs hamarabb adta fel, mint a fűzőMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sirály69
őstag
Esetleg érdekel valakit Canon Multifunkciós nyomtató(Új)?
Szerver Hosting Debrecenben
-
mexicanraven
senior tag
Fűzőt a Sinusból.
when the sun shines, we'll shine together
-
fenergie84
addikt
válasz fenergie84 #64634 üzenetére
Még mindig keresnék 32" Led LCD tv-t, garisat, Lg-t
(persze minden ajánlatot meghallgatok) -
Zola007
veterán
-
br.rak
őstag
Bakancsba fűzőt merre lehet venni a belváros közelében?
-
atike
nagyúr
válasz adi mester #64692 üzenetére
Van egy ilyen fórum, irányadónak jó... Bár néha érdekesen hozzák ki az árakat...
-
-
rayoliviero
veterán
Videókártyát keresek 50 000 Ft körül.
-
Abri
senior tag
-
mezis
félisten
válasz zolikaDB #64689 üzenetére
A LED-ek (fény kibocsájtó diódák) kb 1,2 V - 3,2 V közötti feszültség tartományban kezdenek világítani (poaritástól függően nyit a dióda). Áram felvételét előtét ellenállással, egyéb elektronikával korlátozni kell, különben tönkre megy.
Az elé kapcsolt ellenállástól, elektronikától (és a sorba kapcsolt diódák számától) függően a kész világító eszközök 3 V - 230 V közötti tartományban használhatókmezis
-
saril
senior tag
valaki árult itt wifi range extendert, megvan-e még nékije?
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
aldebaran
őstag
válasz sto1911 #64713 üzenetére
az értékbecslést kikértem, csak a szobaszámot említették meg, mást nem.
a következő az alapító okirat, csak ilyenkor a közös képviselő szerintem melegebb éghajlaton tanyázik.(#64714) Zola007: fejből nem jó, leírva, hitelesítve kell a jövő évi cafeteria-hoz.
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Zola007
veterán
válasz aldebaran #64712 üzenetére
igaza van sto-nak, hívd fel a közös képviselőt, fejből megmondja
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aldebaran
őstag
-
mongo
tag
Eladó:
Huawei Ascend G300 (független,doboz,tartozékok) 11000Ft
3,5" SATA merevlemezek:
Samsung 250GB (100/100) 5000Ft
Seagate 250GB (100/100) 5000Ft
Samsung 400GB (100/100) 7000FtVideókártya:
AGP: Abit R9550-V 128MB 1500Ft
-
adorjant
őstag
2.5" sata 250-500gb hdd-t keresek!
-
Sirandrish
legenda
Ide is beteszem már, hátha:
Eladó vagy cserélhető a képen látható Bluetooth headset!
Doboza, papírjai, töltőkábele, kis tartó állványa is megvan.
A headset hibátlan makulátlan állapotban van.
Ár: 5.000
Vagy csere érdekel PS3as játék/játékokra vagy controllerre értékegyeztetéssel. Privátot írj..azt hamarabb látom.
PS3hoz vagy bármilyen bluetoothon kommunikáló telóhoz is jó.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Zola007
veterán
Ha valakinek van elromlott porszívója és nincs szüksége a hozzá tartózó porszívófejekre, átvenném valami baráti áron
-
rabtibus
tag
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Esetleg nincs valakinek Ipon-ban felhasználható kuponja vagy kedvezménye?
Privátban keress!KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok