- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hcs57
addikt
válasz perge666 #38797 üzenetére
Csak néhány gondolat: a Logitech minőségi bill., egér, így aki megveszi, az meg is tartja... ha viszont elromlik, akkor nagyon jó a garanciális ügyintézése. Így az általad várt jóval olcsóbb ár ennél a gyártónál nem reális.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Manitou
veterán
Jó minőségű torx készletet nem tudjátok hol tudok a mai nap folyamán venni Debrecenben?
Illetve jó minőségű imbuszkulcs készlet is érdekelne, vagy akár darabra is jó. -
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Érdeklődés esetén eladó lenne 2db 2.0-ás hangfal.
Mindkettő pár hónapos, bőven garanciális, kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban.hf1250B ~8,5k
EVOLVEO Blues R222 ~7,5k
Üdv!
Jumbo
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #38741 üzenetére
Kerékpáros cuccok:
-BTS Ashimo 160 mm féktárcsa párban, 200 kilométert futott hibátlan 5e
-Scott enyhén hajlított kormány és Scott stucni 3e
-Shimano Tiagra alkatrészek: váltók
-Sora országúti fék párban hibátlan állapotban, 6e
-Ritchey országúti kormány 42-es (nem os!) 3,5e
-Zoom egyenes stucni 10 cm (nem os!) 3e
-Ritchey kormány csapágy, 0 km-es új bringából bontott, 4e
-Muddyfox 47-es outi cipő (45-ös lábra való), 4e
Fotós cuccok:
-Maginon filmes autófókuszos zoomos automata fényképezőgép elemmel, hibátlan állapotban, 3e
Vegyes:
-Mobiltelefon tokok és fóliák egyben eladóak 25e
-Foresto Repellens kullancs és bolhanyakörv 70cm, 5e
-Budmill iskolásoknak való újszerű hátizsák, 3e
-Adventurer 75L túrahátizsák aluminium merevítésel, 8e
-Notebook DVD-RW meghajtó, 2e
-Autó kormányra varrható huzat, jó minőségű darab, 37-38 cm-es kormányra, fekete 2e.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Drughi
addikt
Keresek Samsung NP350 típusú laptophoz recovery-t.
Lehed dvd, vagy csak iso fájl.
Árban megegyezünk.Xiaomi 14T
-
Valakinek nincs Logitech K750,vagy ahhoz hasonló minőségi billentyűzete eladó a bolti ár töredékéért??
-
S.Feri
őstag
Eladó 3db Fulda Carat Progresso nyári gumi.
215/55 R16
93H
5-6 mm futásfelület.
Javítva nem voltak.DOT: 4509
8000/db.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek van használaton kívül SD vagy MMC memória kártyája 32-64-128Mb-os és nincs rá szüksége jelezze privát üzenetben. Tudok érte adni ablakos DVD-CD papír tokot.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
PLaci58
addikt
válasz sirály69 #38761 üzenetére
Hmmm. Pedig ma még be sem gyújtottam
Miskolcról annyit, hogy kerti hulladékkal, levelekkel tüzelnek jelenleg.
Mondjuk a szomszéd már 2 napja égeti az udvaron a leveleket. Egész éjjel nyomta a füstöt, még reggel is füstölgött.fenergie84!
Ez nem igaz, hogy rá vannak kényszerülve (legalábbis a nagy része nincs). Egyszerűen szarevők, nem érdekli őket a környezet.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
mrkase
csendes tag
Sziasztok!
Eladó lenne ez a kis félkonfig:Asus P4S333 s478 alaplap
Intel P4 1,6GHz proci
2x256MB DDR1 RAM
ATI 9550 128MB AGP(megoldható hozzá igény esetén: ház, táp, odd, mobilrack )
CSERE érdekel SATA csatolós DVD íróra!
-
GIJoe
addikt
Új bontatlan Kingston 1 GB DDR1 modulok 3000 Ft / darab
-
pockhome
senior tag
Még mindig keresek:
4GB-os microSD-t lehetőleg garanciával.
További szép napot mindnekinek!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
ati012
őstag
Eladó:
Jawa Babetta 207
Siemens Amilo PA2548 bontáson
Asus F3T bontáson
Zenith 286-os szuper számítógép
8 magos pcA képen látható hangtechnikák eladóak, ajánlatot várok:
Doboz nélküli: Bass Dominator 400W 4Ohm
2 dobozos. 4Ohm, nem tudni hány W.
Siemens Sitradyn 3030 30W-s mikrofon erősítő (én a hangfalakat hajtom róla)kyerim rbk-208ut 2.000 Ft
- usb 2.0
- laptop mechanikás gombok
- hanyatt egér
- kóreai gombkiosztásVeszek:
Régi, rossz, hibás pc alkatrészek a héten + 20%-al többért veszem! -
xigris
őstag
Senki nem akar egy erős konfigora cserélni fm2-s rendszert
-
Adonimus
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Ha valakinek lenne egy felesleges szekrénysora, ami ingyen elhozható mindenképp jelezzen, holnapi nap (szombaton) elhoznám!!
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
GIJoe
addikt
válasz fenergie84 #38769 üzenetére
de cigire mindig futja, ha szemetet égetnek is el, ezt se hiszem el soha...
-
törölt tag
Sziasztok!
Eladóak az alábbi cuccok!
- Thomson (DPL660HT) 5.1-es házimozi erősítő! (alkuképes)
-2db 6 pines VGA hoszabító kábel
-SA 500 hálózati adapter
--ha érdekel valakit egy pár munkavédelmi bakancs! (42-es méretben) ár:3000ft.[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz ZeroCaptan #38770 üzenetére
Fent
-
ZeroCaptan
tag
a fórumban hol van a biotech usa boltja? fent, lent?
NHL, NBA, Soccer
-
atike
nagyúr
Nem reklámot akarok csinálni, de azért durva gépet is lehet itt venni... Van ember aki ennyit áldoz egy gépre...?
-
Zola007
veterán
válasz fenergie84 #38763 üzenetére
én eredetileg falun laktam, csak annyit mondanék a Borsod hegyköz "tiszta, falusi, vidéki hegyilevegőjéről" hogy ha beindult a fűtési szezon, akkor este 7 után nem lehetett ablakot nyitni.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Borosz
őstag
EPSON T1001 fekete festékkazetta van valakinél elfekvőben? Vagy boltot tudtok, ahol kapni lehet Debrecenben?
-
fenergie84
addikt
válasz sirály69 #38761 üzenetére
Kedden voltam egy levegős előadáson, ahol a helyileg illetékes környezetvédelmi hatóság munkatársa elmondta, h lassan az ipari levegőterhelést megelőzi a lakossági szilárd tüzelővel történő kibocsájtás.
Ezen felül pedig a szmog kialakulását megannyi időjárási viszony befolyásolja. -
sirály69
őstag
Basszus! Már csak ez hiányzott...
Hát ez hogy lehet? Magyarország legnagyobb ipari körzete lettünk?[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
Pocok9b
aktív tag
Sziasztok!
Eladó Gigabyte HD 7950 wf3 dobozában összes tartozékával, 2015.12.-hóig garanciás gyártói, vagy pedig én tudom intézni. Ennek fényében ára: 53000Ft.
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
Dan-szan
senior tag
Keresek : -utp toldó (nem tudom mit takar az árkülönbözet 300-1200 ft,erről is jöhet infó)
-olyan boltot ahol lehet Barca sál,sapka kesztyű kiegészítőket venni
-Emil és a detektívek c. könyvet kölcsönbe
-esetleg van e olyan aki beszámítana 2 db 15m cat5e kábelt (kb 1 hetes) 2db 20m -be?
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Zola007
veterán
Jogilag nem lehetne eladni egy előfizetéses telefont, mert a szerződéses idő lejártáig az tulajdonképpen nem az ő tulajdona. Csak akkor válik azzá, ha lejár a 2 év vagy bontja a szerződést és kifizeti ennek a díját.
Nem 100%-os az analógia, de ez olyan mintha én eladnám a céges autót amit a munkaadómtól kapok. Hiába írok róla papírt, attól az még nem az én autóm.
Az viszont teljesen más tészta és érdekesebb eset, ha megveszel egy mobiltelefont, amiről írtok egy helyesen kitöltött adásvételit és az eladó elfelejti közölni, hogy előfizus. Ekkor polgári pernek van helye.
Szolgáltatótól lehet kikérni papírt, hogy a telefon nem áll hűségidő alatt, ha ezt mellékeli, akkor nincs para.
itt van egy adásvételi: [link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
izomhod
őstag
15-16 colos thinkpad táska 1500 ft
VARTA 15 perces GYORSTÖLTŐ eladó 4db 2400-as akksival 6900 ft
vodás sony ericcson x8 szép állapotban 12e ft
nokia gps modul autós töltővel 4900 ft
-
mghltm
addikt
válasz kungzi #38730 üzenetére
van olcsobban 7870-es is: MSI R7870-2GD5T/OC HD7870 2GB GDDR5 PCIE + Never Settle Forever Kupon + FarCry 3
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
atike
nagyúr
Eladó cuccok:
22” Fujitsu-Siemens Scaleoview L22W-2 LCD monitor megkímélt állapotban, karc és pixelhiba mentesen. Tulajdonságok: 22” (56cm), VGA csatlakozó, max. felbontás: 1680x1050, LCD panel, beépített hangszóró, 5ms válaszidő. Tartozékok: VGA kábel, 230V-os tápkábel, 3.5” jack-jack audio kábel, kézikönyv.
22.000 Ft19.990 Ft------------------------------------------------------------
Panasonic NV-GS17-es miniDV-s kamera. Mindene megvan, rendben működik (nem igazán volt használva, kb 2 éve le van rakva). Adok hozzá egy táskát (Hama Spirit), amibe mindene belefér és 2 db 90 perces Panasonic kazit is (bontatlanok).
22.000 Ft19.990 Ft------------------------------------------------------------
AMD Athlon 64 processzor (ADA3000DAA4BP) 3000+ 2 000 Ft
Intel Celeron 2,4 Ghz 500 Ft
Intel Celeron 2,66 Ghz 500 Ft------------------------------------------------------------
Asus X50Z alaplap hibás (videókártya döglött meg) laptop. Vinyó nélkül, 2 giga DDR2 ram, Athlon X2 2,1 ghz proci, DVD író, akksi, töltő, táska... A kijelző, a ház, a zsanérok épek. Ajánlatokat privátban várok!
------------------------------------------------------------
Sony Xperia S LT26i Nillkin bőrtok 3 000 Ft részletesen
Vodafone 355 telefon (doboz, papírja, töltő, fejhallgató, adatkábel megvan), karcmentes 5.000 Ft
Fali zenegép (mindennel, jó állapotban)
135.000 Ft110.000 Ft részletesenÉrdeklõdni privátban!
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Keresek csendes 60-as ventit (5V-ról induló előnyben)
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető.
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető.
5.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!!
Ha valaki üvegezni akarna.....
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
saril
senior tag
hello
valaki vett már előfizetésre kihozott telefont amire írtak letiltás elleni papírt?
- ha igen akkor leírná nekem a szövegét, hogy mégis hogy kéne egy ilyet megfogalmazni?
- vagy elküldené word-ben?Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
xigris
őstag
Sziasztok! fm2-re cserélném
-
br.rak
őstag
Kösz, közben megtaláltam a mobilarénás tesztjét is (link)
Az a kisebbik gond, hogy wifi-n megy és nem BT-on, de nem tudom, hogy tud-e USB OTG-t vagy csak sd kártyával lehet használni.
azért köszi, még keresgélek, de kiindulásnak jó, legalább tudom, hogy nem teljesen hülyeséget akartam
[ Szerkesztve ]
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Eladó egy Thomson 20DG15ET típusú színes televízió (eredeti távirányítójával)
Irányár: 5kEladó egy pixelhibamentes, szervízben frissen átnézetett Samsung 940B monitor.
Irányár: 12kEladó egy teljesen új Cerruti 1881 táska
[link]
Irányár: 12kÜdv!
Jumbo
-
törölt tag
válasz csapee #38691 üzenetére
Aha, hozzá ad +80%-ot. Kicsit sok lesz az tartaléknak.
szasanyi: 431W-ot fogyaszt az egész gép. Azt mondjuk a teszt írója elfelejtette odaírni, hogy ez magának a gépnek az egyenáramú fogyasztása, vagy a hálózatból felvett. Mert ha utóbbi, akkor teljesen laza, egy jobbfajta 400W-os táp simán kiköhögi magából.
[ Szerkesztve ]
-
_seth_
veterán
válasz _seth_ #38603 üzenetére
Kerékpáros cuccok:
-BTS Ashimo 160 mm féktárcsa párban, 200 kilométert futott hibátlan 5e
-Scott enyhén hajlított kormány és Scott stucni 3e
-Shimano Tiagra alkatrészek: hátsó fogaskerék (9s +lánc, HG53) 4e + váltók
-Sora országúti fék párban hibátlan állapotban, 6e
-Ritchey országúti kormány 42-es (nem os!) 3,5e
-Zoom egyenes stucni 10 cm (nem os!) 3e
-Ritchey kormány csapágy, 0 km-es új bringából bontott, 4e
-Muddyfox 47-es outi cipő, 4e
Fotós cuccok:
-Lowepro CompuDaypack fotós/notebook hátizsák alig használt, 12e
-1-2-4-10 nagyítólencse fényképezőgépre tokban, teljesen új, 58-as szűrőméret, 3e
-Maginon filmes autófókuszos zoomos automata fényképezőgép elemmel, hibátlan állapotban, 3e
Vegyes:
-Mobiltelefon tokok és fóliák egyben eladóak 25e
-Foresto Repellens kullancs és bolhanyakörv 70cm, 5e
-Budmill iskolásoknak való újszerű hátizsák, 3e
-Adventurer 75L túrahátizsák aluminium merevítésel, 8e
-Notebook DVD-RW meghajtó, 2e
-Autó kormányra varrható huzat, jó minőségű darab, 37-38 cm-es kormányra, fekete 2e.Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
pockhome
senior tag
Sziasztok!
KERESEK!
4GB-os microSD kártyát, lehetőleg garanciával.
Valamint:iPhone 5-öt
(T-mobileosat, olcsón)
illetve: iPhone 4-re kijelzővédő fóliát.
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
mongo
tag
Valaki ismer jó tv szerelőt?
-
kiss.a
tag
lenne-e igény microSD kártyákra?
Maxell microSD-HC kártya 8GB Class10 ----- 2600 huf
Maxell microSD-HC kártya 16GB Class10 --- 4000 huf
Maxell microSD-HC Secure Digital card 32GB *Class10*--- 7200 huf -
elfelejtette
veterán
válasz RootRulez #38724 üzenetére
Gyöngy Ház boltot én is ajánlom, volt hogy munkába menet cseréltek gyorsba monoblokkot, de hosszabb szervíz alatt kapsz esetleg csere bringát is (sima kölcsönzőjük is van).
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Zola007
veterán
64mb PS2 memóriakártya eladó, 1800 ft fix
-
Zola007
veterán
válasz RootRulez #38724 üzenetére
Gyöngy (vámospércsi), Bicaj BT (Pesti utca, de nem a benzinkút mögötti). szerintem olcsón és jól dolgoznak
-
lenovo3000
csendes tag
Üdv
Debrecenben keresnék két darab használt usb-s vagy ps2-s billentyűzetet.
Ajánlatokat privátban váromKöszi előre is.
-
kiss.a
tag
eladó cd,dvd, dl lemezek
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Hol érdemes biciklit csináltatni, fékek elkoptak, nem ártana egy váltóbeállítás sem, kicsit kattog a közepe is...
Szóval nézegettem a boltokat, de nem gyenge pénzeket elkérnek egy-két apró dologért is, ehhez még hozzájön a munkadíj és a rezsi költség, meg még kitudja, mi...
Üdv: RR
═════════════════════════════════════════
-
Laraxior
titán
Ezek közül nincsen valakinek elfekvőben egy
Accelero Twin Turbo Pro,
Gelid Icy Vision,
Zalman VF3000,*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
Zola007
veterán
válasz simii16 #38721 üzenetére
Nem éri meg kínlódni vele, rakd fel a mostanit v.t.rára hiányosként
-
br.rak
őstag
Egy kis segítségre/tippre lenne szükségem:
Szóval van-e olyan eszköz amivel usb-s eszközt (pendrivot) tudok elérni bluetooth-on keresztül?
Vagyis lenne egy usb portja amibe bedugom a pendrivot és bt-on keresztül kapcsolódik a telefonhoz vagy egyéb bt eszközhöz.Br
-
szasanyi
félisten
válasz mghltm #38717 üzenetére
Azért adják el, mert már kipróbálták! Hangos, sokat fogyaszt viszont tuningban csak átlagos 1180/6200 és vége, akármennyi feszt adott neki. Olvasgasd a topikot, ott le van írva. Nem tudom mit akartál linkelni de nem lett jó, és az általam linkelt fogyasztási tesz játék alatt készült, nem FURMARK közben!
Ja, és NE keverd össze a Lightning és a Lightning BE kártyát, mert az még valamennyivel tényleg beéri kevesebbel.Most már jó link... mondtam, hogy kevered a két kártyát! Amit linkeltem azt nézd meg, azon egyébként a sima Linghtning is ott van.
[ Szerkesztve ]
-
mghltm
addikt
válasz szasanyi #38716 üzenetére
furmark alatt valoban bekajalja a 380-at, de jateknal mar csak 230-at. ha jol emlekszek, 70k-ert keresett hasznalt kartyat, szerintem ez az msi 3 ev ipon garral es 3-4 jatekkal megeri a brutto 80k-t. foleg annak a fenyeben, hogy par rendkivuli uzleti erzekkel megaldott elado a hasznaltat adja 80-ert ( itt vagy itt )
[ Szerkesztve ]
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
mghltm
addikt
válasz kungzi #38700 üzenetére
ha meg keresel vga-t: MSI R7970 Lightning BE 3GB GDDR5 PCIE + Never Settle Forever Kupon + FarCry 3
-
Fricu
tag
válasz simii16 #38679 üzenetére
Az állítható tápot gyorsan felejtsd el, mielőtt kinyírja a routered.
Az olcsó kínai sz@r soha sem ad le 12V 1A-t.
Vagy egyik vagy másik, de egyszerre kizárt.
Mérj rá egy 600 Ft-os digitműszerrel!
A 12v-os állásban terhelés nélkül van akár 17-20V is, terheléstől függően esik vissza 12 köré, de nincs semmilyen szabályzása, vagy 10 amit kiad vagy 14, szóval gáz.
Mérd meg a szükséges dugó külső-belső átmérőjét és írd meg priviben, lehet hogy tudok segíteni.
ÜdvFricu
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok.
Eladó pár termékem:
XBOX360 játékok Bodycount, GOW 2, Condemned 2, Army of two
Led Lenser L6 elemlámpa, új, dobozában, tartozékaival
Vov Digital dvd-993R dvd lejátszó
Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stb
Privátban lehet érdeklődni
-
Laska23
csendes tag
Sziasztok, megbízható konvektor szerelőt keresek. Tud valaki ajánlani egyet?
-
ati012
őstag
válasz ati012 #38566 üzenetére
Eladó:
Jawa Babetta 207
Siemens Amilo PA2548 bontáson
Asus F3T bontáson
Zenith 286-os szuper számítógép
8 magos pcA képen látható hangtechnikák eladóak, ajánlatot várok:
Doboz nélküli: Bass Dominator 400W 4Ohm
2 dobozos. 4Ohm, nem tudni hány W.
Siemens Sitradyn 3030 30W-s mikrofon erősítő (én a hangfalakat hajtom róla)kyerim rbk-208ut 2.000 Ft
- usb 2.0
- laptop mechanikás gombok
- hanyatt egér
- kóreai gombkiosztás -
_Fonzy_
tag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan motor szervizet ahol viszonylag olcsón dolgoznak? Valszeg dugulás van a mociban és nem úgy megy ahogy kéne. Ezt kéne kitisztítani.
-
XtremLor
őstag
válasz Irmscher 353 #38706 üzenetére
Ment egy privat, hatha t1-es a modem
"Legen...Wait for it...Dary"
-
werszomjas
addikt
Az eladó cuccaim a mai napon este 8 órától, pénteken du. 4 óráig vehetőek át személyesen, utána két hétig nem leszek.
Árak nem fixek, ha valami komolyan érdekel, tegyél ajánlatot.
Fuvar!
Ma Pest - Debrecen, holnap pénteken Debrecen - Pest.
Már csak kisebb méretű csomagnak van hely.
üdv
-
Irmscher 353
aktív tag
Eladó sorban a következők:
- Wifi router Netgear WPN824v2
- 4GB-os M2-es, Sony fényképezőgépbe való memóriakártya.(SanDisk)
- Huawei 736 dobozában, töltővel Voda függő
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- 2 db DSL 360R modem (dobozával, kb minden tartozékával)
- USB (1.0) 4 portos pci-os hub
- 4x100 ról 5x112-re osztókörmódosító (2db 25mm vastag)
- VW Golf III-hoz lökhárítók, fényszórók, első indexek
Érdeklődni privátban. -
törölt tag
Sziasztok!
Eladóak az alábbi cuccok!
- Thomson (DPL660HT) 5.1-es házimozi erősítő! (alkuképes)
-2db 6 pines VGA hoszabító kábel
-SA 500 hálózati adapter
-ha érdekel valakit egy pár munkavédelmi bakancs! (42-es méretben) ár:3000ft. -
jlali83
csendes tag
Hy! Aki Iponból szeretne rendelni és megosztani a postaköltséget az jelezze privátban
Tel.szám az adataimnál
-
Adonimus
senior tag
Autós erősítők verhetetlen áron!!
Pyle PA460
1000Wattos!!, 2ohm stabil! 4 csatornás, dupla hidalás,hangváltó, mély-magas szűrő, 40Hz-ről indul a mély!!, protect, Bass Boost.
15.000FtGelhard gxv 378 tc
640Wattos, 4 csatornás, dupla hidalás, hangváltó, magas-mély szűrő, 40Hz-ről indul. 4x75W RMS!!, protect, Bass Boost.
16.000FtInterconti pa 5820r
240Wattos, 2 csatornás, hidalható, mély szűrés, 80Hz-ről indul.
8.000FtUltimate T3 4320
4x70WATT! hidalható, 4 csatornás, hangváltó, magas-mély szűrő, 40Hz-ről indul a mély, protect, Bass-boost
11.000FtTovábbi infók és képek privátban kérhetőek.
További eladó még egy gyerek biliárd asztal felszerelésével.
10.000Ft[ Szerkesztve ]
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Keresek max. 1000-1500 Ft körül egyszerű, működő hanszórópárt számítógéphez!
Aki rendelkezik ilyennel, PÜ!
"To them... You're just a freak... Like me!" - Joker