Hirdetés
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
torcsrent
tag
Vesszőseprűt hol kapok a városban jó áron szerintetek?
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyulazsolti #146294 üzenetére
Köszönöm! Az árral nincs baj, sőt, viszont ez sajna mind keskeny, legalább 8 cm-esre van szükségünk.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyulazsolti #146257 üzenetére
Köszönöm! Ha nem találok mást, akkor megpróbáljuk ezt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Fricu
tag
Üdv Urak
Asus M2A-VM lap kerestetik.
Ajánlatot mailben.
KösziFricu
-
kungzi
veterán
válasz Zsoleszhun #146289 üzenetére
Köszönöm szépen
-
kungzi
veterán
Üdv
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy Xiaomi Redmi 8 3/32-höz milyen SD kártya jó? Microsd vagy minisd? Mert mindenhol mást olvasok. Előre is köszönöm
-
z0d1AK
nagyúr
Lepjétek meg egy hölgyet ezzel a rúzs formájú, prémium Huawei headsettel, aktív zajszűréssel!
Huawei Freebuds Lipstick headset - kiváló ajándék hölgyeknek| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
wwhy
veterán
-
Peti78
őstag
Sziasztok! A belvárosban van kifejezett borozó?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
RandomName
senior tag
válasz Dan-szan #146277 üzenetére
Én laptophoz már próbáltam párat.
Podcast-hez, voice csethez tök oké, de minden másnál általában a csillagok együttállása kell, hogy ne csússzon a hang.
Csak BT5, de ha mellé bármilyen aktív zajszűrés van, az hangcsúszást okoz. (Mint ahogy a téveknél a képjavító megoldások a játékok válaszidejét növelik) Bár elvben pár filmlejátszónál tudsz rakni késleltetést a képre, hogy legyen valami szinkron, de az is szívás.
És a BT5, meg a zajszűrés sem tuti tipp. Volt olyan Samsung BT4 fülhallgatóm, ami jobb volt ebből a szempontból mint egy BT5 Lenovo.
De amúgy a PH!-n mindenre is van topic:
https://logout.hu/tema/bluetooth-headsetekrol_altalaban/friss.html"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Dan-szan
senior tag
válasz Bjørgersson #146279 üzenetére
Az csak a példa kedvéért szerepel.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Bjørgersson
félisten
válasz Dan-szan #146277 üzenetére
Én az oldalban jobban kételkednék a helyedben, mint a fülhallgatóban.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Vezeték nélküli fülhallgatót használ valaki itt pc-hez? Kell hozzá bluetooth adapter vagy hogy megy ez ? Mennyire használható? Ajánlott márka az ilyen típusúból?
[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Thermaltake
tag
-
wwhy
veterán
-
wwhy
veterán
válasz gps76 #146264 üzenetére
1. Van egy kis belső programjuk, amivel lehet keresni, pl. országra
2. Van telefonos app, amivel megkeresed az adókat, ország, zenetípus stb. szetint, és wifin direkt frissíted a rádió listáját, mert a teló / ez az app látja a rádiót[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Shokkolo
addikt
Urak,
DDR4-es notebook RAM-ja nincs valakinek eladó?
8 / 16 Gb-os modul kellene (1db).Tudom, tudom apró... van is jó áron 7500/8Gb 12000/16GB)
... de hátha lenne helyben valakinek"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
RandomName
senior tag
-
nagyúr
Sziasztok! Van itt, aki a belvárosban lakik (fizetős övezetben), és van autója? Próbálom értelmezni ezt a bekezdést:
"Lakossági kedvezményes bérlet:
(...)
A várakozási övezeten belül a (...) lakóhelyként megjelölt közterületen vagy az első kereszt utcákban vagy a lakóhelyével párhuzamos első utcákban 1 db felszíni várakozóhelyet díjkedvezménnyel korlátlan ideig használhat"Ha vki a plázával szemben, a Hunyadi utcán, mondjuk az egészségpénztár mellett lakik, az hol tud ezzel parkolni? Majdnem az összes említett utcán megállni tilos. Egyik oldalon még párhuzamos utca sincs.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Bjørgersson #146249 üzenetére
Innen vettem, de rosszul mondtam 2019 szeptemberben.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy elsőre, lejött 1 hónap után.
De másodjára tettem alá sziloplasztot, és azóta hibátlan, kb. 2 éve. -
wwhy
veterán
Én egy ilyet vettem Édesanyámnak, ő sem fiatal Nem drága, és a Fav. gombra be lehet programálni akárhány adót, azaz megnyomja a Fav-ot, és a görgővel (Select) rámegy a kedvenc adóra, és megnyomja a görgőt, ami gomb is egyben. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, internet rádió terén, ha valaki használ esetleg ilyet.
Mennyire "problémás", bonyolult kezelni?
Egy 94 éves idős asszony tudná használni, ha be vannak programozva a kedvenc adói?
Nem igazán olcsó mulatság ahogy az árakat néztem, ezért is vacillálok ezzel kapcsolatban.
Karácsonyi ajándéknak tervezném anyósomnak...18 éve a PH-n....
-
scope2007
addikt
válasz RandomName #146248 üzenetére
Engem xd este ott megyek el biciklivel, legalább nem lesz meki szag
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Bjørgersson
félisten
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #146248 üzenetére
Uh, jó tudni. Az István út sarkán lévő nyitva lesz?
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
Igen, ugyanez a hiba volt barátnőmnél is, plusz a gép (neki laptop) hangszórói is olyan halkak lettek, hogy még teljes hangerővel is alig lehetett hallani, ezért kénytelen folyamatosan fülest használni.
A megoldás, egy másik mikrofon, amit szeret a Win10 (persze a kötelező frissítés után lehet, hogy nem fogja). (esetleg sokkal hangosabban ordítani).Amit még megtehetsz, hogy a hangkártya driverében próbálsz állítani dolgokat, már ha van még felület, nekem pl eltűntette a Win10 az egyik frissítés után így nekem az nem játszik. De létezik amúgy egy Voice meter nevű program, azzal is érdemes próbálkozni
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
aldebaran
őstag
válasz Bjørgersson #146249 üzenetére
Én a helyedben Amlogic chipest vennék.
Pontosítok: Vagyishát nekem olyan van és van itt fóruma és fel lehet rá dobni a CoreElec-et és királyabb lejátszó, mint az android.[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Bjørgersson
félisten
válasz gyulazsolti #146237 üzenetére
Pedig reméltem, hogy lehet valahol kapni a városban vagy legalább valami nagyobb hazai webáruházban. Tudsz küldeni egy linket, ahonnan rendeltél?
-
RandomName
senior tag
Ha érint valakit, akkor ma éjszaka zárva lesz az autós meki a Füredin.
Elvben 00-06 között van kikapcsolásunk."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
izee
őstag
Gondoltam, hátha valaki ismeri ezt a szitut.
A mikrofon normálisan működött decibell-es erősítés beállítása nélkül is. Ez volt a régi rendszeren, ami win 7.
Most win 10 van, és a hang 100%-on is alig-alig észlelhető. +24/+36dB segít rajta, de nem éri el a régen bevált hangszintet és zajt is megnöveli.
A genius mikrofon egy önálló egység fejhallgató nélkül és régen asztal-szék távolságból jól lehetett érteni, de jelenleg közel kell hajolni hozzá.
Mi lehet a baj? Az itteni [link] képeken lévő mindkét csúszka 100-on van.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
patex1983
őstag
válasz gyulazsolti #146238 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Nem használom a tv funkciót, de gondolom kell hozzá egy tv-tuner minimum.
Van egyébként saját topikja is, ott biztos vannak szakik, akik tudnak segíteni.[ Szerkesztve ]
X
-
nagyúr
válasz diablo1984 #146241 üzenetére
Tavaly a Tesco-ban és a Metro-ban láttam sokat kiállítva.
-
dew28
aktív tag
Ha valaki tervez IKEA fele jarni mostanaban irjon ram legyszi
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Üdv
Chip tuning ügyben van valakinek tapasztalata, az István úti vagy Rigó utcai műhellyel? Előre is köszönöm
-
mezis
félisten
-
diablo1984
veterán
Hol lehet a városban műfenyőt venni 150cm-es méretben, ahol az éves gdp-t nem kell otthagyni érte és van választék is, valamit kiállított fa, nem csak kép alapján(ami köszönő viszonyban sincs a valóságfal sokszor) kell dönteni?
-
tahepa
senior tag
válasz gyulazsolti #146238 üzenetére
-
gyulazsolti
senior tag
válasz Bjørgersson #146235 üzenetére
Én Alin vettem, kb. 1 éve.
-
HARDVERAPRÓD
-
Bjørgersson
félisten
Ilyen fehér vízzáró tömítőszalagot keresek 8-10 cm-es szélességben, viszont sehol nem találok. Tud valaki segíteni?
-
wwhy
veterán
Srácok, fűt valaki pellettel és van direkt beszállítója?
-
hcs57
addikt
Dugulás elháritásra kit javasoltok?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
izee
őstag
Sziasztok.
Átmenetileg SSD-t cseréltem win 10 telepítés céljából, amikor kész, akkor minden kábelt visszakötöttem a régi helyére, de a win 7 már nem indul. " Windows indítása nem sikerült. Ennek oka egy nemrég bekövetkező hardver- vagy szoftverváltozás lehet."
Szeretném megmenteni ahajamrégi win 7-em illetve előzményeket, adatokat. : (((
Dell Optiplex 3020Ugyanezt egy másik, de ugyanolyan Optiplex 3020-on pár hete csináltam, szintén nem bootolt be az eredeti win 7. Ott a kábeleket megigazgattam, és nem tudom hogy, de megjavult. A hibaüzi nem tudom, hogy megegyezett-e.
Kicsit bővebben, annak aki ki tudna segíteni.Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
z0d1AK
nagyúr
Karácsonyra, ajándéknak, vagy csak úgy, elsősorban hölgyek számára (vagy igény esetére):
Huawei Freebuds Lipstick headset
Teljesen új, dobozos aktív zajszűréses TWS headset, vörös fülhallgatókkal, rúzs formájú töltőtokkal.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
pigmeus
tag
Karácsonyi pulcsikat hol lehet venni Debrecenben?
-
headhunter
addikt
válasz Atomantiii #146219 üzenetére
-
pomorski
őstag
válasz mezis #146208 üzenetére
Köszi!
A többiek által javasolt "telefonnal lefotózod, oszt ránagyítasz" trükköt ismerte a koma (hiszen nem szellemi fogyatékos), csak ő nem telefont keresett, hanem nagyítót. (Lehet, hogy ráérős perceiben bogarakat is akar(t) nagyítózni, amire a telefon nem alkalmas.)
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz Atomantiii #146221 üzenetére
Szerintem nekem lenni kellene, de csak holnap tudom megnezni.
Szerver Hosting Debrecenben
-
Atomantiii
addikt
Nincs valakinek feleslegben Conax Cam modul?
-
Tothgera30
Ármester
Keresek 22"-tól fHd-s, HDMI vagy DP csatlakozóval rendelkező monitort. Esztétikai hiba nem zavar, így ehetőleg olcsón.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Atomantiii
addikt
válasz headhunter #146218 üzenetére
Modulban a Sámsonin vagy Rozi néninél a Szent Annán az elektronika boltban talán
-
headhunter
addikt
Debrecenben, melyik üzletben kapható ilyen adapter átalakító? [link] ,
-
patex1983
őstag
-
aldebaran
őstag
válasz gyulazsolti #146212 üzenetére
Na, megvettük onnan. A gyerkőc ment, ő meg nem alkuszik. Köszi a tippet a bolthoz.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
aldebaran
őstag
válasz sto1911 #146209 üzenetére
Köszi, de igazából van itthon vagy 4 kontroller és tényleg csak 1-2 átalakító kellene.
#146207gyulazsolti által javasolt oldalon tényleg van, de ott 3e Ft/db, ami kicsit soknak tűnik a webáruházhoz képest.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
sto1911
veterán
válasz aldebaran #146202 üzenetére
Nekem van, de csak a kontrollerrel adom Annyi szerencsed lehet, hogy elforrasztottam valamit a kontroller alapjapjan, igy egy gombja nem mukodik, ezt vagy lehet javitani, vagy nem, ennyire mar nem ertek hozza, de a tobbi resze hibatlan (+ uj stick kapcsolok vannak benne, mert a regiek drifteltek mar). Szoval nyilvan nem uj kontroller arban gondoltam eladni.
Ha igy is erdekel, irj egy privatot es megbeszeljuk.
-
mezis
félisten
-
pomorski
őstag
Egy haverom kérdezte tőlem, hogy nincs-e véletlenül felesleges nagyítóm, ami segíthetne neki alkatrészek és csapágyak apró számainak a leolvasásában. Mivel nekem semmilyen nagyítóm sincs, ezért gondoltam megkérdezem itt:
Valakinek van-e esetleg egy felesleges nagyítója, amitől megválna? Vagy tipp, hogy honnan lehetne venni olcsón Debrecenben? -
aldebaran
őstag
Vennék: XBOX 360 kontrollerhez USB átalakítót. Debrecenben tudok ilyet venni valahol? Vagy csak webshop?
-
SOAD19
addikt
Lemaradtam valamiről, ennyire feljavult a magyar foci?!
Többet fizet az MTVA az NB I közvetítési jogaiért évente, mint a BL-ért három évre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 11
- Windows 10
- World of Tanks - MMO
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest