Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AuraSync kibeszélő topic
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Digitális Állampolgárság Program
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
válasz KROK640 #145898 üzenetére
Aztán ősz szakálla lesz mint Köbükinek, mire kijárja az összes iskolát.
Játszanának: konzollal, tablettel,....Figyelem lekötése: Az én időmben volt a tanítónak egy suhogós pálcája. Amelyikőnk nem bírt magával, az kiparancsolta az osztály elé, fogd meg fiam a lábujjadat, nadrág porolás és arra az órára már le is volt kötve a figyelmünk, nem volt rendetlenkedés.
mezis
-
KROK640
nagyúr
válasz ViragL #145895 üzenetére
Igen, ez marha sokat segítene, csak sajnos sok szülő leszarja/nem ér rá. De amúgy megérne heti rendszerességgel egy ilyen 3-5 perces videót kiadni.
Egyébként idén áprilisban hallottam a buszon 3 (mint a beszélgetésből kiderült) alsós tanárnő beszélgetését. Az egyik panaszkodott, hogy a gyerekek, még a novemberi anyagot sem igazán tudják, és már április van, és hogy ő legszívesebben szinte senkit sem engedne át év végén a tudása alapjáén, de hát jajj milyen lenne, hogy egy egész osztály megbukik??
erre a másik : hogy ő tudta, hogyha bezár az iskola, akkor addig jutnak, ameddig jutottak. Ő mindenkit át fog engedni, majd jövőre a másik kolléga meg bepótolja velük (az is szép lesz! Gondoltam)Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Aryes #145892 üzenetére
Igazából - főleg fiúk esetén - én korainak tartom a 6 éves iskolakezdést, de még a 7-et is.
Az iskolában nehéz lekötni a figyelmüket, mert még mozognának meg játszanának, hát még digitális oktatás során?
Azt csinálnám a jelen helyzetben (persze tuti akadna akinek nem tetszene), hogy az iskolakezdést kitolnám 8 éves korig. Előszöris két évig még rengeteg gyerek nem menne iskolába, miközben a járvány csak lejjebb mehetne már végre ... másrészt így a jelenlegi elsős és másodikosok is tehermentesülnének, vagy elég lenne nekik heti 1-2-4 óra, amolyan felkészítő jelleggel. A tanárok is tehermentesülnénk, meg az oktatási rendszer és az iskola maga is.
Az már egy másik történet, hogy mikor kifutnak a jelenlegi rendszerben lévő nyolcadikosok, akkor kb 2 évig nem lesz ember aki egyetemre menjen, de esetleg olyanok kaphatnának esélyt, akik korábban kimaradtak...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Aryes #145882 üzenetére
Fura ez, mert én szeretek gépet szerleni, kivéve a sajátomét. Másét lazán összedobom, megszakártem, hibakeresem stb.
A sajátoméval nem szeretk így foglalkozni, DE : 2002 óta az összes gépemet alkatrészhalomként vettem meg, és magam raktam össze magamnak (természetesen) azért.
Öcsém utóbbi 3 gépét is én találtam ki, mi legyen benne az adott keretből és én is raktam össze neki. Meg sokaknak másoknak is ...Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Salex1 #145880 üzenetére
Hát, akkor meg lehet, hogy a PC-t lehetne felfejleszteni, bár ha ő konzolt akar (azzal a baj h azon csak játszás lesz), meg a mai VGA árak mellett, bizony nehéz ügy.
Jaja, lehetett rövidíteni is, ahogy te írod, én azt csak egy idő után használtam, mivel eleinte nem ismertem ezeket. Később meg már minden utasítást rövidítettem
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
ViragL
tag
válasz Cs1csó #145893 üzenetére
Szerintem nem lehetetlen, de tévedhetek is. Szülőként úgy látom (utólag), hogy a tavalyi távoktatás sikeres/hatékony lebonyolításához két dolog kellet volna. Napi szinten órát tartani csoportbontásban, 10 fős csoportokkal egy óra magyar, egy matek. A másik pedig oktatás a szülőknek. Ott áll a szülő vakon, tanítania kell, de nem ért hozzá. Heti egy óra előadás a szülőknek sokat segítene, mire gondolok: pl. Kedves szülő! Ezen a héten ezt és ezt fogjuk megtanítani a gyereknek. Így próbáljuk rávezetni, ezek szoktak lenni a problémák, ezeket szoktuk példaként felhozni. Ezt azért tanuljuk, mert ahhoz fog kelleni. Így gyakoroljunk vele...
-
nagyúr
válasz Cs1csó #145893 üzenetére
Szerintem meg nem. A mi osztályunkban az online órákat nagyon élvezték, és figyeltek is, fegyelmezettek voltak. Csak kevés volt. A tanároknak lett volna teher a több online óra, amire csak egyetlen magyarázatot tudok: az iskolai órákra kevésbé felkészülten mennek be, itt feszélyezte őket, hogy a szülő is figyel(het)i, mit mond, mit csinál...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ViragL #145889 üzenetére
A tavaly tavaszi etapot mi is egy elsőssel szenvedtük végig, szintén alig pár online órával, szinte semmi házi feladattal. Nem tudott mit kezdeni magával egész nap. Az akkori 4ikes nagyobbik gyereknek sokkal több online órája volt. Ősszel már 2. és 5.esek voltak, sokkal több órájuk volt. Nem tudom az elsősöket miért hanyagolják ennyire.
Azzal védekeztek, hogy ahol több gyerek van és csak 1 gép, azok nem tudják megoldani, ha több óra van, ez végülis akár igaz is lehet...[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz ViragL #145889 üzenetére
Ebben az országban semmi sem normális.
Tavaly volt olyan, ha jól emlékszem, hogy "szavazni" kellett az adott osztálynak hogy digitálisan vagy jelenléti oktátás aztán ha többet voltak a jelenlétire szavazók akkor már nem hagyták meg a másik utat (gondolom meg lehetett volna oldani, hogy hátulra feltenni egy széles látó webkamerát és akik otthon vannak azok ott követik a tanórát a tanár asztalán pedig ott egy monitor ahol ő is látja és néha ránézhet az otthon a monitor előtt ülőkre. ) de akkor már mindenkinek be kellett menni.
Viccet félretéve - amúgy nem vicc - hogy beszéljetek az igazgatóval, oktatási hivatallal stb. bárkit zaklassatok.
-
ViragL
tag
Lányom holnaptól digitális oktatásban vesz részt jövőhét péntekig. Volt egy pozitív teszt az osztályban. Ez ebben az iskolában azt jelenti, hogy nem lesznek online órák, csak adnak ki néhány feladatot. Ez normális, máshol is így működik?
Az előző digitális oktatást is heti 2x1 óra online órával toltuk végig elsősként, olyat se hallottam még mástól. -
lappy
őstag
-
Irmscher 353
aktív tag
Üdv!
Ismertek-e esetleg valakit, aki egy 22"-os FuSi monitort (Scaleoview L22W-13 WBZA)meg tudná javítani?
A jelenség a következő: bqkapcsol ad képet, majd elmegy a kép fekete minden, s a power led is csak villog. Kihuz, bedug nem segít, kikapcsolni nem lehet. Eltelik pár perc majd visszajön a kép, mintha mi sem történt volna, működik minden tovább...
Munka közben kicsit idegesítő...Ugyanitt keresek 22"-os monitort.
[ Szerkesztve ]
-
erik365
senior tag
Sziasztok!
Nem tud valaki akit ránézne nekem egy asztali gépre? Vagy valaki esetleg innen?
A következő a probléma, előlapi usb-n a 2.0-ás eszközök nem mennek, nem ismeri fel őket.
3.0 pendrive hiba nélkül üzemel, Bios frisstés volt, Windows újratelepítés volt.
Egyszer csak fogta magát és azóta elől csak 3.0-ás eszközök mennek.
Magát a foglalatot, kicseréltettem garanciában a gépházban, szóval az nem lehet gond.
Driverek is rendben működnek, mert hátsó usb portokban tökéletesen üzemel minden.
Mielőtt vennék egy új alaplapot biztosra mennék, hogy valóban az alaplapi porttal lehet gond.
Köszönöm.1.4 T-jet M32
-
Salex1
őstag
válasz KROK640 #145871 üzenetére
PC van, 3 is otthon csak nem gamer PC egyik sem. De ő konzolt szeretne, valószívű a barátok nyomására... de nem hiszem, hogy a jézuska teljesítené neki idén.
Én is hamarabb írtam a C64 indító parancsot, mint hogy megtanultam volna rendesen írni.
Nekem így van a fejembe mai napig: L shift+O shift+242 ,8,1 Return L shift+I ... run -
bul07
nagyúr
válasz xuldar #145878 üzenetére
19-én pénteken reggel valamikkor
Legutóbb 7óra 7perckor indul
De idén ki tudja lehet hamarabb lehet későbbÉs telefonos applikációban hamarabb kezdődik
Mentsd el a kedvencek közzé a telefonon és reggel frissíteni kell mint veszett és mikkor elindul gyorsba megvenni
Max pár percig lesz rá lehetőség megvenniTavaly sikerült így 20e Ft--os 32" tv is venni ismerősnek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
KROK640
nagyúr
válasz Aryes #145876 üzenetére
Hát, ez eléggé szomorú ...
Én biztos h úgy fogom nevelni az utódjaimat, hogy örüljenek annak is ha némileg szenvedni kell a játékért. Bár ahogy manapság mennek a dolgok (nem csak a VGA, energiaárak és a többi) pár perc utána super marionak is fognak örülni.Egyébként a 2000-es évek elején ismertem egy apukát aki szétszedte a PCjét annak a gyerekének amelyik rossz jegyet hozott, és csak akkor tudott gépezni, ha összerakta magának. Később hibákat is rejtett el.
Nyolcadikos korára mindkét gyerek (a lány is!) profi lett PC szerelésben, hiba keresésben, oprendszer telepítésben és a többiben.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
-
RandomName
senior tag
válasz KROK640 #145872 üzenetére
Az te, meg én vagyok.
Ma már a fiataloknál más a prioritás. Ha 90mp-t kellene várni, hogy betöltsön a kazetta, akkor ma kb csak a boomerek játszanának.
A pc jó választás lenne. De most rohadt drága. Kb olcsóbb egy konzol, és 2-4 évre vetítve a hozzátartozó előfizetés. Elég a proci/VGA árakat nézni...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
csapee
őstag
Valakinek van egy elfekvő BMS-e (4s)?
Nekem most egy 40A-es van, ami egy cellán zárlatos. Igazából 10A-es is elég lenne.Csapee
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #145831 üzenetére
"A Salex 9 évese nem akar azzal szopni, hogy indítja a gépet, beloginol, elindít egy launchert, beloginol, hitelesít, és abból elindít egy játékot, hanem megnyomja a kontrolleren a gombot, választ játékot, élvezi azt. "
ha én 5 évesen (akkor tanultam olvasni) be tudtam írni a C64-be, hogy
load"$",8
list
load"játékneve",8,1
majd azt hogy run (meg pár egyéb műveletet) akkor egy 9 évesnek nem hiszem, hogy nagy nehézség rákattintani egy parancsikonra.
9 évesen már konkrétan egyszerű programokat írtam.
Ebben a korban még nagyon gyorsan tanulnak, és a PC-t játékon kívül másra is tudná használni.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz Salex1 #145817 üzenetére
Vegyél neki PC-t, azon idővel majd nem csak játszani tud, hanem más értelmes(ebb) dolgokat is.
A Lego City Undercover egy egészen olcsó (akár 1st gen I3-I5-ön is elmegy, de ha 4th gen valamit veszel túl is biztosítottad, 4GB RAM és egy 1GB-os VGA társaságában. Ez szerintem olcsóbb mint egy újabb Xbox vagy PS, pláne ha a különféle előfizetéseket is belevesszük).Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
KROK640
nagyúr
válasz RandomName #145826 üzenetére
Nem csak hogy nem túl biztonságos, de ugye az alaplapba is belerakja a Win kulcsot, ami szerintem több szempontból is aggályos.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
HARDVERAPRÓD
válasz Bjørgersson #145867 üzenetére
Szerintem simán, de pl pc boltba 1,5m-es 400ft; 5m-es 600ft
-
Bjørgersson
félisten
Kölcsön tud valaki adni egy ilyen RCA - jack kábelt 1-2 hétre? Nem ingyen kérem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bul07
nagyúr
válasz lorcsi #145860 üzenetére
Köszi
Ez biztos nem mert az utcáról egyből lépcsőn lefelé kellet menni(#145852) RandomName , (#145855) xuldar és mindenkinek aki próbált segíteni
Beszéltem édesanyámmal ő úgy emlékszik hogy a városházáról kb 5percet kellet sétálni, és volt kis terem meg egy nagyobb is, a kis terembe volt az a vacsora, olyan 1989-90-ben volt az esküvő
Na de jó van majd rákérdezek akinek az esküvője volt de ritkán találkozok vele
Köszönöm mindenkinek aki törte rajta a fejét
....................
emagon jó áron lesz pénteken fekete pénteken mosógép[link] , és kombi hűtő[link] , mindkettő 40e Ft-ért lesz
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lorcsi
veterán
válasz bul07 #145843 üzenetére
Tok jok az ilyen regi debreceni videok
A kishegyesi tesco megepulese elottrol szeretnek mindig keresni ( de este mar mindig elfelejtem)...volt ott egy ovi....en meg oda jartam
Az istvan ut elejen meg egy regi kis epuletben konyvtár ...most neztem, ez meg megvsn...meglepetteladó: vadi új soundcore motion+
-
nagyúr
Üdv!
Ingyen elvihető egy Canon PIXMA iP1900 nyomtató, évek óta nincs használva, de működőképesen állt le amikor kifogyott a patron. Tehát elvileg jó. Csak érte kell jönni.
-
xuldar
addikt
-
nagyúr
Sziasztok! "Képcsöves" lett az LCD tévém
Tudtok jó szervizt? Ledsort kellene cserélni a kijelzőben, ami amúgy nem nagy dolog, csak megfelelő felszerelés kell hozzá meg némi szakértelem.
Samsung tv egyébként, van esetleg vkinek tapasztalata a debreceni Samsung szervizzel? -
RandomName
senior tag
válasz bul07 #145845 üzenetére
Piac utca, Csonka templom után a második, vagy harmadik kapualjban (de tényleg közvetlen ahogy belépsz a kapualjba jobbra) is volt egy étterem. Pár éve zárt be.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
bul07
nagyúr
válasz RandomName #145847 üzenetére
Ha nem is teljesen de tuti volt Pizza mert annak csinálták a kemencét
Azt nem tudom ki hogy vezette, csak azt hogy ki adta a pénzt, természetesen erről nem írnék nyíltan
De nem volt sokáig érdekeltség, mert nem ment, ráfizetés volt...........
Tudnék mesélni a 90-évek elejéről
Volt hogy édesapám kapott egy szolgálati kocsit, csakhogy pár héttel később jött az ukáz hogy vissza kell adni mert rossz embertől lopták el Olaszországban , vissza kell vinni neki2001-2010-ig után lentebbi rész
De a későbbi főnök se volt semmi Debreceni Szaxofon bárba is járt kártyázni, én nem maradtam ott vele hogy nézzem, hiányzott nekem hogy az ukrán úriemberkehez közöm legyen, még megláttam volna valami amit nem kellet volna
De másik városban volt hogy néztem
Aztán szóltam hogy nekem elég mennék a motelba aludni, hívjanak taxit.
Megjött be akartam ülni hátra erre a taxis szól hogy oda aztán nem ülhetek csak mellé. Elindultunk. Egy kis idő múlva megszólal hogy ugye tudom hogy kik járnak abba a szórakozóhelyre. Én meg lazán persze tudom. Ekkor kapcsoltam hogy ezért nem engedte hogy mögé üljek félt hogy és is ilyen sötét alak vagyok és még hátulról elkapom.Máskor meg főnök szolt intézünk disznót ismerősének kártyapartnerének, ünnepséghez, vittük városra utánfutóval élve.
És ott csináltak egy disznótort egy éterembe és udvarán.
A végén kiderült mit ünnepelnek a családfő szabadulását, a család és barátok munkatársak, csak géppisztollyal csoportosan szétlőttek valami házat és kiengedték.Később meg haverokkal jártunk kártyázni ilyen olyan helyekre Debrecenbe, volt olyan hely hogy egy idő után kapta az ukázt hogy fizet vagy bezár, bezárt
Na meg a csónakázó tónál lévő hátsó terembe is sokat jártunk kártyázni, mennyi egyetemista járt odaDe ez mind régen volt több mint 10éve
........1996-2005 környéke lentebbi rész
De hordtam én be üzemanyagot Romániából is, csak úgy iskola mellet, csak amikkor ár a falubeli Vámos(Navos) is jött hozzánk venni benzint akkor azt mondtuk ennyi elég, ez már bukó lesz
Persze nem nagy tétel volt heti 2-300 liter ilyen zsebpénzszerzésAztán cigi, de azt is csak szerényen zsebpénznek, beültettük édesanyámat unokatestvéremet 4-5 mentünk, Így ahányan mentünk annyi karton cigit hoztunk, meg persze tankoltunk ha kellet
Ha kérdezték megmondtuk hogy mindenkinek egy karton cigi van és az esetek 99%-ban intettek a vámosok hogy mehetünk, haszon megvolt ezen is (Ha nem akkor hivatalosan papírozni kellet, csak az sok idő volt, de legális, mondjuk ennek a papírnak megolt az az előnye ha közúti ellenőrzésnél a kocsiban találtak volna pár karton cigit akkor tudtok volna igazolni az eredetét)Egyszer mentünk tankolni öcsémmel
Romának odaadtuk az útlevelet, visszaadja elkezdi hiányzik valami, na mi szerintetek
Hát persze egy kis pénz
50.000Lei-t beletettem visszaadtam neki, megnézte, majd ő is visszaadta hogy ketten vagytok .
Akkor már 2db 50.000Lei bankó volt az útlevélben, odaadtam, elvette kivette és mehetünk is át.Egy nap mondjuk úgy nézett ki
Reggel gyerünk iskola, utána bank, forintért vettünk német márkát, majd át romába ott a márkát Lei-re váltottuk, tankoltunk, majd haza és kanákba leszív.Előtte meg egy Román tanár hordta nekünk a benzint egy Dacia 1310-el.
Már színre megmondtuk hogy jó e a benzin, nem hogy ízre.
Életem első 31éve történéssel teli volt. De az elmúlt 10év már nyugodt monoton munkával töltött idő.
(#145850) PofaJenö
Kösz ez se az, rendes éterem volt, de már annyira bizgatja a fantáziámat hogy rá fogok kérdezni
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
-
RandomName
senior tag
Arra nem is emlékszem, hogy ott olasz konyha lett volna.
Azt tudom, hogy sokáig apám volt a konyhafőnöke a helynek még a Vendéglátóipari Vállalat, majd Cívis alatt. Először a borozó rész lett bezárva, oda ment egy kínai étterem, majd az előfizetéses ebéd lett leállítva, a végére maradt egy konyha, egy presszóval amikor vissza lett adva a honvédségnek.
Lehet tudni neveket kik voltak azok?
Lenne tippem. Az előző üzletvezető Kotvász, aki az Aranybika iskola igazgatója lett, vagy az akkoriban talán a Grambinusz éttermet vezető Boros (nem a nyíradonyi hoteles)"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
bul07
nagyúr
Azért meglepődnének a nézők ha mondjuk a Tankcsapda énekese egyszer csak ezt csinálná a színpadon
Videó (hányingerkeltő)[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz xuldar #145844 üzenetére
Köszi a lehetőségeket
1, Nem ilyen volt belül
2, nem találtam képet belülről
3, Hmm lépcsők rémlenek bent is
4, Nem ilyen volt belül
+1 Nem, ház oldalában volt bejárat és egyből lefelé kellet menniDe majd utánakérdezek a rokonságban, nem gondoltam hogy ennyi pince éterem van Debrecenbe
[ Szerkesztve ]
-
xuldar
addikt
Négy tippem van, valószínűségi sorrendben írom:
1. Flaska.
2. Régi tökömtuggyamilyen étterem (Gösser?), most az Aladdin gyros van a helyén. Ahogy lementél a pincébe, balra fordulva játékterem volt, egyenesen meg az elég kiterjedt étterem rész.
3. Mátyás Pince.
4. Régiposta étterem.
+1: A 90-es évek közepén ment a Babalu a Gambrinus közben lévő pincében, de már rég bezárt.Köztük van?
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bul07
nagyúr
válasz xuldar #145820 üzenetére
Fú megnéztem mindet még a régi Berettyóújfalui videót is
Mennyi emlék jött visszaHa jól emlékszek kilencvenes évek elején ezt édesapám akkori főnökének a körei kibérelték, mármint az éterem részét ennek
Olaszországból hozattak alapanyagot a pizza sütő kemencéhez, majd mikkor nem jött be felszámolták édesapámnak adták a kibontott olasz samott téglákat
Voltunk ott játékgép versenyen, kicsi előnnyel, mert tudtuk milyen gépeken lesz a verseny és a cég raktárában még gyakoroltunk is jó pár napot
Öcsém harmadik lett mert elődöntőbe kifogott egy olyan oldalt aminek a irányító karja sz@rakaodot így vesztett, első díj mountain bike bicikli volt, akkor az igazán agy szám volt.................
Hátha valaki tudja emlékszik
Kilencvenes évek elején gyerekként voltam egy esküvőn Debrecenbe vagyis esküvői vacsorán
Na azt a éttermet keresném
Különlegessége hogy lent pincében volt az éterem valamilyen nagyobb ház aljában és a központ közelében, sok kirakatra emlékszek még ahogy mentünk éjszaka az éterem felé
És akárhogy gyötröm az agyamat most nem tudok ilyet hogy pincében lenne éterem[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz sto1911 #145822 üzenetére
Nekem is volt ilyen pár napja
Telefonba itt érdeklődhetsz
06-1-767-8282 3-as gombNekem ezt a választ adták
Technikai ok
Kiosztási hiba miatt
Az előző kezelési helyre küldik vissza
Ott orvosolják a kiosztási hibát és jön majd visszafelé (felém)És meg is kaptam igaz annyi volt a végén hogy posta futár hozta elsőre de aludtam telefon némítva így nem lett átvéve, a helyi postára rakták le vagy irányították nem tudom, másnap átvettem
-
-
RandomName
senior tag
válasz szabonagyur #145837 üzenetére
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
sto1911
veterán
válasz RandomName #145838 üzenetére
"konzolt szeretne neki az egyik szülője vásárolni" nem, azt tudjuk a gyerek szeretne konzolt
Viszont ha haverokkal játszana, az úgy tudom konzolokon fizetős, de javítson ki valaki ha tévedek.
Egyébként én Xboxot vennék game passal.
[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
válasz sto1911 #145835 üzenetére
Ok. Én nem emlékszem mikor vettem egy használt Asus X54H laptopot, amibe egyik topictárstól vettem 4giga ramot, és vettem bele egy SSD-t. W7-el jött ki, most a W11 Insider megy rajta, napi tartomfogyasztásra elég.
De játszani pl nem ezen fogok. Utoljára GTA: Vice City, NFS: Carbon, K.O.T.O.R. ami müködött rajta. :DAmúgy én ilyen hülye vagyok.
De amúgy igazad van. Balkezes vagyok, és 44 éves. Pár napja beszélgettem egy Tweetben, arról, hogy szoktatom át magam jobbkezes egérre..... Mert az egérkezelés fontos. Annál csak az egérhiány miatti billentyűparancsokat tartom fontosabbnak.
A 9 évesről nem tudjuk, hogy eddig mit használt, mit tud, annyit tudunk, hogy konzolt szeretne neki az egyik szülője vásárolni. :)
-
félisten
válasz RandomName #145833 üzenetére
Csak ez így megtévesztő, mivel tavaly is volt tőle több újabb modell is.
-
paatrick
őstag
válasz RandomName #145827 üzenetére
Bruh én 9 évesen kaptam egy hamisított sárgakazettás akármit supermarioval meg valami motoros cuccal és teljesen boldog voltam vele fél évig. Nehogy már több száz játék kelljen egy 9 évesnek
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
sto1911
veterán
válasz RandomName #145831 üzenetére
Pedig nem art neki, ha megtanul egerezni, vagy eppen alapveto fogalmakat a PC-vel kapcsolatban.
Jo alkatreszekkel nem szivas egyebkent, en tobb, mint 2 eve vettem egy PC-t, azota csak alkatreszt raktam bele pluszban.De persze ha ram hallgatnak, azt csinalnak amit akarnak
-
RandomName
senior tag
válasz szabonagyur #145829 üzenetére
Szerintem úgy írtam, hogy kifutó One S.....
-
RandomName
senior tag
válasz sto1911 #145828 üzenetére
Nope. Nem tutujgatni akarjuk a platformot, hanem játszani. :)
De amúgy értem, és valamennyire igazad is van. :) Teljesen másról szól a PC, és a konzol gaming.
De ha nem melóra kell a pc és amellett játékra, akkor azért van létjogosulsága a konzolnak.
:)
A Salex 9 évese nem akar azzal szopni, hogy indítja a gépet, beloginol, elindít egy launchert, beloginol, hitelesít, és abból elindít egy játékot, hanem megnyomja a kontrolleren a gombot, választ játékot, élvezi azt. :)"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
LittleAl
csendes tag
Sziasztok!
Létezik a városban olyan szervíz/szaki, aki egérben tud mikrokapcsolót cserélni?
/Vagy esetleg valaki innen a fórumról?/
-
félisten
One S tavaly sem volt friss szoval nem meglepetes, hogy van ami nem megy rajta..
-
sto1911
veterán
PC.
Szívesen -
RandomName
senior tag
Na ezzel szerintem bele fogok nyúlni....
:)
Amire rálátásom van:
XBoX.
Két lehetőség van.
Veszel lemezes gépet drágábban, és lavírozol az ingyenes játékok és a drága akár használt lemezes játékok között, esetleg az MS store-ban fényesíted a bankkártyád.
Vagy havi díjas előfizetéssel éred el a játékokat, százat, mellette EA címeket, Bethesda címeket, és ugyanúgy ott vannak az ingyenesek, de 1 full AAA cím árából kb fél évet előfizetsz. Ha kell mellé valami, akkor azt még mindig megveheted. Egy idő után leszivárognak a menő játékok is az előfizetésbe, meg mindig van valami akció.
Ja, ultimate előfizu esetén pc-n, telefonon is tudod játszani a könyvtáradban lévő játékokat a gyári kontrollerrel.De van baj.
A hardver.
Én vettem tavaly egy kifutó One S All Digitalt.
Ugye kijött a következő generáció, és már vannak olyan játékok amiket én már nem kapok meg.
Szóval ha használtan veszel most egy előző generációt, akkor vagy meglesz az a játék amit a gyerek akar, vagy nem.A gyerek 9 éves, ha rákap a konzolra, akkor kellenek neki majd a next gen címek. És itt is röghözkötés van. Ha Playstationt veszel, ha XBoX-ot, mindig lesz olyan ami csak a másikon van.
Olyat vegyél ami a haverjainak is van, hogy tudjanak együtt játszani."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
RandomName
senior tag
válasz Dan-szan #145816 üzenetére
Jellemzően UEFI sajátosság.
Az oprendszer vissza tud nyúlni a bioshoz. És ha akar bele is piszkál.
Én annyira ezt nem érzem biztonságosnak...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
sto1911
veterán
Van itt aki a postan dolgozik?
Varok egy csomagot, es ilyen sorrendben frissitettek az infoit:
1. Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
2. Debreceni Logisztikai Üzem
3. Nemzetközi Posta Kicserélő KözpontMost ez mit jelent? Akar mar tegnap is megkaphattam volna, erre visszaviszik?
-
paatrick
őstag
Attól függ mennyi a nem egy vagyon neked és kb milyen játékok érdekelnék. 9 évesen szerintem csak angol meg történet alapú játék mind kiesik.
Én ilyen Minecraft-ban gondolkodnék.Én javaslom Debrecenben a Playbox nevű helyet. Miklós utcán van, be lehet parkolni az udvarba. Foglalkoznak használt konzollal is, és javítanak is helyben ha lehet (többi nagyobb üzletnél küldik Pestre amennyire tudom - 2 éve kérdeztem körbe)
Plusz van sok használt játék is, ami nem azt jelenti hogy rosszabb csak ki lett bontva és mondjuk egyszer valaki végigpörgette.[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
félisten
Meg kell nézni mivel játszana és melyiken elérhető.
Utána jöhet az a rész, hogy fixen 1-1 játék megvétele a cél vagy esetleg más? Pl. XBOX esetében van úgynevezett gamepasss ultimate elég jó áron (éves 12-13e körül) aminél a benne levő összes játékkal lehet játszani amíg elérhető benne (PS oldalon nem tudom van e ilyen).
Van mindkettőnek témája itt, érdemes beleolvasni miután átgondoltad amit írtam.
-
Salex1
őstag
Egyáltalán nem értek a játékokhoz, de a 9 éves fiam szeretne egy konzolt karácsonyra. Felteszem a nagy kérdést, mivel érdemes kezdeni (nem szeretnék egy vagyont rákölteni)? Érdemes használt Xbox/PlayStation-ben gondolkodni? Eddig egyedül a LEGO city undercover-rel játszott laptopon.
-
Dan-szan
senior tag
válasz RandomName #145813 üzenetére
Beléptem a biosba (bár ilyen sokáig még nem töltött), és újra megjelent a meghajtó, nem is kutatom a miértet, kösz a tippet.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
félisten
Hétvégén akár személyesen is átvehető
INSTAX MINI 70 TOKKAL -
-
tahepa
senior tag
Nem megy valaki véletlenül a Bp-i Őrs Vezér téri IKEA-ba ?
Vásárolnék egy főzőlapot de csak áruházi átvétel lehetséges.... az ideg megöl..
Ha tud valaki segíteni akkor nem lennék hálátlan -
KROK640
nagyúr
válasz Dan-szan #145806 üzenetére
Nézd meg, hogy a DVD olvasót látja-e most a laptop?
és ITT még több segítséget kaphatszInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Valamilyen oknál fogva a laptopom a dvd olvasó helyén lévő hdd-t nem látja, tegnap még minden ok ma pedig már semmi. Kipróbáltam egy külsőben úgy minden ok.
Ötlet arra hogyan tudnám a hibát megtalálni?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Fredo78
aktív tag
Sziasztok! Remélem maradhat: 2008-as Yaris II gépezetünk eladósorba került. Akit érdekelne írjon privátban a részletekért.
-
szimeonov
tag
-
SOAD19
addikt
válasz zsolti1debre #145800 üzenetére
Doboz kellene, az említett méretben. Ha minden igaz eladtam egy félkonfigot, viszont az alaplapnak nincs meg a doboza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Need for Speed: World Online
- Vicces képek
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
Állásajánlatok