Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RandomName
senior tag
válasz zolikaDB #144583 üzenetére
Szövegmezőn kell jobb klikk-> Helyesírás-ell.-> alul pipa ki.
Direkt ott van, hogy írás közben könnyen lehessen ki-bekapcsolni.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Sanki
addikt
válasz gyulazsolti #144592 üzenetére
Nekem is úgy küldték.
-
xuldar
addikt
Srácok, tudja valaki, mikorra várható a gépjárműadó idei 2. fele? Elvileg szept. 15-ig kellene befizetni, de még csekk sem jött. Ezzel is késni fognak, mint tavasszal? Vagy érdeklődni kell az Önkormányzatnál (vagy a NAV-nál)?
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Eladó egy Casio GST-B400 1AER típusú óra. 2021.09.04.-én vásárolt....az eladás oka: hosszabb távon kissé kényelmetlen számomra. (Értsd: 2-3 órányi viselet után). Természetesen - a friss kora miatt - hibátlan állapotú.
A debreceni topic lakóinak 5000ft kedvezmény a hirdetésben szereplő árból, illetve Debrecenben házhoz viszem az órát.
[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
válasz bul07 #144562 üzenetére
Sok van raktáron. Ezért.
(#144557) Salex1: olvasgasd át ezeket:
Xiaomi Qingping CGD1
Xiaomi Qingping (Cleargrass)
Xiaomi Mi Smart Clock[ Szerkesztve ]
-
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani olyan ébresztőórát, ami meg tudja különböztetni a hétköznapot és hétvégét, valamint világít éjszaka (7 szegmenses)?
-
micsiri
tag
válasz Atomantiii #144547 üzenetére
Akkor marad Tiszacsege.
-
paatrick
őstag
válasz Shokkolo #144552 üzenetére
Nekem radarral tolattak bele a kocsimba azt mondta a fickó hogy esett az eső ezért a radar folyamatosan sípolt és nem vette észre hogy már nem jó.
Ha kocsit vennék biztos már csak olyan kéne ami kamerás, lehetőleg 360 fokban.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Shokkolo
addikt
válasz scope2007 #144551 üzenetére
Fateromnak volt, de szerintem ez egy nagyon egyszerűen eldönthető dilemma (részemről)
Véleményem szerint a kocsi kijelzőjét se a legjobb nézni, egy telefont manőverezés közben viszont még annyira sem.
(ezért preferálom a radart, az csak akusztikus, és a sofőr tudja forgatni a fejét, tükröt nézni stb., közben pedig az aszisztencia megmarad).Rengeteg olyan parkolási "malőr" van, amikor a drága vezető bámulja a kamerát, mert jajj azzal tud miliméterezni... csak épp pl közben ahogy 2 autó közé beáll, az előtte állót meggyalulja, mert azt nem mutatja a kamera
nem tagadom kamera ellenes vagyok, de ha kell, akkor mindenképp a műszerfal kijelzőjét javaslom a telefon helyett
[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
scope2007
addikt
Üdv
Valaki rendelkezik itt utólag beepitett tolatokameraval kocsiba?Nem tudom milyen legyen, ami a fejegyseg kijelzőjen mutassa a képet, vagy van ami a telefon kijelzőjet használja.
Élőben szívesen megnezem[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #144549 üzenetére
Axagont vegyél jobban eladható.
-
Csöves
őstag
You are seeing this message because ad or script blocking software is interfering with this page.Disable any ad or script blocking software, then reload this page.
Egyre több weblapon ugrik fel, olyanokon ahol eddig nem okozott gondot a reklámblokkoló.
Le lehet valahogy tiltani?Aquila non captat muscas.
-
micsiri
tag
válasz Atomantiii #144540 üzenetére
Azért is kérdeztem hogy mi az amit szeretnél mert a horganyzásnál a nagy hő miatt eldeformálódhat. A galvanizálás az hideg technológia viszont vékonyabb réteg megy rá.
Amúgy még Romániában lehet horganyoztatni, a Hátvezér utca elején lévő vaskereskedésben kellene megkérdezni ők régebben hordták oda az anyagokat nem tudom hogy most foglalkoznak e vele. Vagy esetleg a Haszonfém kft a Szabó Kálmán utcán, ők csegére hordják.
De amúgy a Harangos utcával nem volt bajom. -
félisten
Sziasztok
A következő könyvek eladó sorba kerültek, egy hirdetés, de több könyv
Eladó könyvek vegyesen - 1000 Ft
J. K. ROWLING - Átmeneti üresedés - 1000 Ft
Christopher Chabris: A láthatatlan gorilla- 1000 Ft
Headway the third edition- 1000 Ft
Az oroszlánykirály- 1000 Ft
Excel haladóknak- 500 Ft
Julie Orringer - Légzőgyakorlat fuldoklóknak- 1000 Ft
Silvia Zucca - Asztrológiai útmutató összetört szíveknek- 1000 Ft
Claudia Gable - Káprázat - 1000 Ft
Andy Weir - A Marsi - 1000 Ft
Leiner Laura - Maradj velem - 1000 Ft
Laurent Gounelle - A férfi aki boldog akart lenni - 1000 Ft
Aki egyben elvinné vagy többet akár kedvezmény is -
HARDVERAPRÓD
válasz szotyika77 #144537 üzenetére
Nem szeretnék bele szólni, de a HDD az jó esetben 4-5e Ft Plusz 2e Ft a ház max
[ Szerkesztve ]
-
micsiri
tag
válasz Atomantiii #144534 üzenetére
Horganyozni csak Tiszacsegén horganyoznak.
A böszörményi és a Csegei cég ugyanaz csak Csegén van a horganyzó üzem.
A Harangos utcai az galvanizáló.
Attól is függ mit szeretnél, méret anyag nem mindegy. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy pár eladó dolgom, vegyétek vigyétek őket! [link]
-
csapee
őstag
-
Atomantiii
addikt
Debrecenben lehet valahol vasanyagot horganyoztatni? Vagy csak Böszörményben vagy már ott se csak Tiszacsegén?
-
bul07
nagyúr
Ezen milyen jót tudok még mindig röhögni
11éves videó, de telik az idő( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pigmeus
tag
Sziasztok, van valakinek scart to rca átalakítója? Anyumnak valamiért a régi tévéje kicsit megbolondult ha be van dugva a scart. Ő a földfelszínit nézi emiatt keresek valami megoldást.
-
normanix
csendes tag
Tisztelt Érdeklődők!
A Debreceni Egyetem végzős fogorvostan hallgatója vagyok, leendő pácienseket keresek hallgatói ellátás keretében a szeptemberben induló félévre
Hallgatói ellátás keretében ingyenesen vállalunk:
-Esztétikus, fogszínű tömések készítését
-Gyökérkezelések végzését
-Fogkő eltávolítást
-Fogak eltávolítását
-Koronák, Hidak, Teljes és Részleges fogpótlások készítését
Koronák, Hidak, Teljes és Részleges fogpótlások készítését esetén csupán a fogtechnikusi díj kerül felszámításra.
A gyakorlatok képzésünk részét képezik, az ellátás szakorvosi felügyelet mellett zajlik. A hallgatóság teljes mértékben be van oltva és a beavatkozások szigorú járványvédelmi előírásokat betartva zajlanak. Jelentkezés és időpont egyeztetés itt a hardveraprón privát üzenetben, majd telefonon.
Kérem vegyétek figyelembe, hogy a legújabb szabályozások szerint csak azok vehetnek részt az ellátásban, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy 48 órán belül készített negatív PCR eredménnyel.
Többen is kérdezték így inkább leírom:
Érvényes TAJ kártyával bárki jöhet, nem csak Debreceniek
Fogbeültetést és fogfehérítést sajnos nem tudunk vállalni
Elég sokan vagyunk az évfolyamon, így nem kell attól tartani, hogy már beteltünk volna -
Cs1csó
félisten
válasz szotyika77 #144524 üzenetére
Kontakt spray az a tuti, direkt erre találták ki. Ahogy írják alattam a gumi nem szereti az olajat.
-
zolikaDB
veterán
válasz diablo1984 #144488 üzenetére
Tenyleg nem tudok erdemben reagalni.
Gari lejarta elott par nappal visszaadtak a párásító árát, mert nincs belevalo ezustionos gyuru, mint potalkatresz.
Fogkefefej ment vissza, mert ra van irva, h jo az Oral-B-re, de a mienkre pont nem. Penz vissza... -
dew28
aktív tag
nem vett valaki veletlenul Parkside korfureszt (230Vos), amit most el is adna szepen nekem?
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Na frankó, csavarlazító, féktisztító, wd40, multispray van a telepen de finommechanikai olaj az pont nincs
Sebaj, holnap veszek, addig kibírom. Köszi mindenkinek! -
mezis
félisten
válasz szotyika77 #144514 üzenetére
Kitisztítod (szöszöket is) és csak szilikon kenőanyaggal újrakened (Olaj: NEM!) vagy másikat veszel.
mezis
-
nagyúr
Van otthon wd40? Fújd be vele az encodert (amibe a kerék tengelye bele van dugva).
-
saril
senior tag
Logitech?
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Defektes az egerem, ha lefele görgetnék vele, elindul néha felfele néha lefele, és fordítva is jelentkezik a hiba. Mit tudok vele csinálni?
-
dewil666
őstag
Szia!
Kollégámmal szoktam menni klímát rakni.
Napi szinten 2-4 klima ment szezonban.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
astorre19
aktív tag
válasz DrBubo77 #144510 üzenetére
Gyanítom az arra vonatkozik,ha nem ők telepítették a klímát.Vagy ha nem az ők általuk ajánlott időintervallumba hívod őket karbantartani.Szoktak levelet küldeni,hogy azon a területen ahol lakik az ember mikor végzik a karbantartásokat,és ha nem abba az intervallumba hívod őket akkor 15+áfa.Én ebből kicsúsztam tavaly,de mégis az olcsóbb árat fizettem,pedig számítottam a 15+áfára.
De érdemes rákérdezni amikor árajánlatot kért az ember,hogy mennyibe kerül az éves karbantartás.
Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Eladó egy Casio GST-B400 1AER típusú óra. 2021.09.04.-én vásárolt....az eladás oka: hosszabb távon kissé kényelmetlen számomra. (Értsd: 2-3 órányi viselet után). Természetesen - a friss kora miatt - hibátlan állapotú.
A debreceni topic lakóinak 5000ft kedvezmény a hirdetésben szereplő árból, illetve Debrecenben házhoz viszem az órát.
[ Szerkesztve ]
-
ViragL
tag
A Civis Klímától vettem a klímát tavasszal, teljesen elégedett vagyok velük. A szomszéd ajánlotta, ő már az első éves karbantartáson is átesett, neki sem volt problémája. Jöttek, amikorra meg volt beszélve, árak sem változtak közben, meglepetés sem volt. Az üzletkötő javaslatára eltértünk az eredeti elképzeléstől, ami jó ötletnek tűnik egy nyár után.
-
bul07
nagyúr
válasz Aryes #144504 üzenetére
Na igen
Kb ez olyan mint hogy garancia érvényesítéshez nem kell meglennie a termék dobozának
Csak ép ha vissza kell küldeni akkor a vevő felelőssége úgy becsomagolni hogy ne sérüljön, így ha nincs meg a csomagolás és csak úgy becsomagolva küldi vissza az ember tuti nagyítóval nézik át a cuccot, és ha egy karcot találnak rajta akkor már sérültnek veszik és kötekednek hogy garanciális e mégKlíma esetén meg egy nem jól végzet tisztítás kárt is okozhat
Így ha valaki megcsinálja a tisztítást, rá egy hónapra elromlik kijön a szerviz látja a nyomait a tisztításnak miért ne mondanák azt hogy tisztítási hiba történt, és a miatt ment tönkre mondjuk az elektronika
És akkor lehet menni ahhoz aki csinálta a tisztítást, erre ő de hát működött amikkor eljöttem sőt egy hónapja történt
Két szék között eseteÚgyhogy lehet nem kötelező azzal a céggel tisztítani, de esetleges garanciális probléma esetén sokkal könnyebb érvényesíteni a garanciát
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Egy másik topikban olvastam, sajnos azt nem tudom linkelni, de hivatásos klímástól van az információ (remélem még aktuális), hogy jogellenes a garanciának ilyen feltételt szabni. Ennek utána kellene jobban nézni, engem nem érint, mert már nincs gari a klímámon.
[ Szerkesztve ]
-
qfm
őstag
-
bul07
nagyúr
Ha nem kell garancia és drágább klímát nézel ki akkor Románia megoldás lehet
Klímás fórumba linkeltek egy itthon 550e Ft-os klímát ami Romániában 270e Ft-ba kerül a polcról levéve
............
Áááá mindig azt hiszem hogy ufót látok Nagyvárad felé, aztán kapcsolok hogy ép leszállni készül egy gép és annak a gépnek a leszálló fényit látom
Most egy Bologna-ból jövő gép az
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen autót vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest