Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz tahepa #144399 üzenetére
Az a a szép hogy ilyen Magyarországon nem létezik, de az egész világon sem, szép dolog hogy ebben hiszel, csak nem ezt adják, és nem ezt kapod azoktól, akiket ezzel a jelzővel illetnek itthon, de ez a jó hogy mindenki abban hisz, amiben akar, Én is elhihetem pár dragon ball epizód után hogy tudok repülni, de ha kiugrok az ablakon akkor jobb esetben össze töröm magam, rosszabb esetben meghalok, lehet itt igérni, mondani, mutatni bármit, a gravitáció létezni fog, na ilyen az igazság is mint a gravitáció...
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
tahepa
senior tag
Én ebben a liberalizmusban hiszek :
"...A liberalizmus olyan globális filozófia, amely a gazdaságban, a politikában és a társadalomban is az egyén számára követel szabadságjogokat. Az egyént az állam, s minden más, egyén feletti kategória elé helyezi. Az igazsághoz a nézetek ütköztetése révén jut el az egyének vitája során, s ennek intézményesült formája a parlament, amelynek ideális változata a kétkamarás, hiszen így jobban lehet egyensúlyozni. A liberalizmus szemben áll a hatalommal, melynek minden abszolút, totális változatát elutasítja, s olyan garanciákat épít be a politika rendszerébe, amelyek megakadályozzák a korlátlan hatalom kialakulását. Az egyik a hatalom megosztása a törvényhozás, a kormány és a bírói testület között, ahogy ezt a felvilágosodás nagyjai megfogalmazták. A másik a decentralizáció, azaz hogy a főváros ne legyen állam az államban. Az eszköztárhoz tartozik a konkurencia elve és gyakorlata gazdaságban, politikában. A hatalom korlátozásának az alkotmány, a politikai játékszabályokat rögzítő dokumentum is fontos intézménye. A liberalizmus számára az alig látható, érezhető hatalom az ideális, mivel szerinte a hatalom önmagában rossz (ezért a liberalizmust az anarchizmus egyik változatának is tartják).A liberalizmus két elvet hirdet az egyén számára: a legszélesebb értelemben vett szabadságot (szólás, sajtó, gyülekezési, egyesülési, stb.) és az egyenlőséget.
A liberalizmus azonban két területen, a törvény előtt és az adózás terén hirdet egyenlőséget. Minden egyéb téren egyenlőtlenséget képvisel, okoz, s ez jelentkezik már a politikában. Egy liberális rendszer politikai életében való részvétel egyenlőtlenséget okozó tényezőkre, főleg a vagyonra, a pénzre épül. Aki azonban teljesíti a feltételeket, az politikai emberré válhat, s részt vehet a politika életében. Egyenlőtlenségekhez vezető tényező a kultúra is, amely azonban mégis fontos mobilizációs tényező. Az érvényesülésre ugyanis vagy az anyagi, vagy a szellemi gazdagság ad lehetőséget. Ez utóbbi területen a polgári társadalomba való belépést az érettségi vizsga tette lehetővé. A vagyon és az intelligencia szerepét egy liberális társadalomban az angol Macaulay és számos kortársa kiemelte, eszerint egy ország kormányzásában e két tényezőnek van meghatározó szerepe. A liberális elvek letéteményesének az angolok a középosztály tagjait tartották, mivel sem a szegénység, sem a nagy vagyon kísértései nem befolyásolják őket. Úgy vélték, a középosztály szüntetheti meg az osztálykülönbségeket, a hierarchiát, s mindenki számára megnyithatja a gazdasági, társadalmi, politikai felemelkedés kapuit. A modern, haladó, középosztályi társadalom programját tehát a liberalizmus fogalmazza meg. S míg a jogi egyenlőséget minden egyén számára biztosítja, a politikában csak az anyagi vagy a szellemi vagyonnal rendelkező elit szabadságát valósítja meg..."
forrás : http://arkadiafolyoirat.hu/index.php/5-eszmetortenet/83-a-liberalizmus -
anonymus89
addikt
Sziasztok ha esetleg érdekel valakit mai átvétellel (16:00-ig )15.000-t vihető egyszer felpróbált Nike renew ride futócipő.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
wwhy
veterán
válasz Aryes #144395 üzenetére
Az a gond, ha te = teszel aközé, hogy liberális neveléselmélet = a gyermeket nem szabad nevelni, korlátozni, hagyni kell, hogy kiteljesedjen. A dolog ennél sokkal összetettebb, és nem "illik" felcímkézni olyan társadalmi eseményeket/trendeket, amelyek kialakulására nincs rálátásod. Ha nálad a nevelés = a "kiabálni, pláne megpofozni" szabadságával, akkor te ennek megfelelően nevelted/neveled a gyerekeid Költői kérdés, ne is menjünk bele, mert fölösleges flame-ek fognak elszabadulni Amúgy: a szülőtartási kötelezettségről mi a véleményed? És nota bene: a szülők beperlése sem úgy megy, hogy hoppá, besétálok a yardra, oszt vigyétek el apámat, mert nem ad pénzt kokóra
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
nagyúr
válasz SOAD19 #144390 üzenetére
Mi a gond ezzel? Igazi szabad ország, mindenki ott és azt csinálja, ahol és amihez kedve van. Beérett 30-40 év liberális neveléselmélete, ahol a gyermeket nem szabad nevelni, korlátozni, hagyni kell, hogy kiteljesedjen. Nem szabad vele kiabálni, pláne megpofozni, ha tiszteletlen, vagy olyat tesz, amit nem kéne, mert bepereli a szüleit...
Szokjatok hozzá a látványhoz, mert látom a saját gyerekeim barátain, osztálytársain, hogy 10-20 éven belül pont ez lesz nálunk is. -
Cs1csó
félisten
válasz SOAD19 #144392 üzenetére
Erre most nem kattintok rá, talán máskor, - az előbbit sem néztem végig - durva, na megyek fekszem le és alszom.
Amúgy nehezen is felfogható, az "okés" hogy mondjuk este, szürkületben vagy nappal de sikátorokban vagy régi épületekben - ez világszerte jelenség - ellepik de, hogy fényes nappal egy "normális" széles utcán az elképesztő. -
schulc99
aktív tag
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
dbius
veterán
Huawei P30Pro telefon és sok felesleges cucc vihető: [link]
A hirdetés archív, de a tartalmát frissítettem, ami benne van, az aktuális.
-
kovacs65
senior tag
Van egy Galaxy Watch okosórám eladó: [link]
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
kovacs65
senior tag
Szeretném eladni a Samsung Galaxy Note 10+ telómat.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
tahepa
senior tag
válasz RandomName #144382 üzenetére
Bonyolult a dolog ugye?
Tipikus esete az "élő fába is beleköt" -nek....
Tájékozódni kellene nem rámászni a másikra..... -
DrBubo77
veterán
válasz RandomName #144382 üzenetére
(Szerintem) Nem az egyetem regisztrált, hanem az adott fogorvostan hallgató. Gondolom azért tette ki HA-ra, mert sokan a fórumot nem is használják, csak az aprót.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
RandomName
senior tag
válasz lappy #144381 üzenetére
Ok, ismerősnek akartam ajánlani, mint alternatívát, de a HA miatt olyan szemöldökfelhúzós... Ott a fogtechnikust fizeti ki, vagy mit? Az egyetem beregisztrált a HA-ra?
Egy rosszul megfogalmazott hirdetésnek érzem jelenleg, Remélem tényleg csak annyi.[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
lappy
őstag
válasz RandomName #144380 üzenetére
A covidra vonatkozó szabályokat nem írta le ami közismert.
És csak bizonyos beavatkozást kell fizetni ami amúgy is fizetős lenne (fogtechnikus). Amúgy gyakorlott kéz is tud kárt okozni vagy bármi hozzáállás hiánya.Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
RandomName
senior tag
válasz normanix #144302 üzenetére
Egyrészt nem írtad le.
Másrészt ez úgy működik, hogy a te szerzett pácienseid fizessenek a te tanulásodért, amikor még a szakorvosi felügyelet mellett is fennáll a szakmai kockázat veszélye? Vagy ha nem, akkor miért HA?[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
RandomName
senior tag
válasz szotyika77 #144378 üzenetére
Azt szil-fosszal/ezüsttel(?) kell. A lágyforrasztás oda nem jó, csak a keményforrasztás.
Esetleg a Galamb utcai Ice-Star is jó szerelőkkel van tele, de nem olcsók."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
szotyika77
aktív tag
válasz RandomName #144373 üzenetére
Apósomé a klíma, ennyit mondott csak, hogy használhatatlan a hőcserélő. Forrasztani is kéne, próbálta cinnel de nem jött össze neki. Ezért is keres olyan szakembert aki megtudná csinálni.
A fent említett két cég elérhetőségét odaadtam neki, hívja majd őket. -
RandomName
senior tag
válasz szotyika77 #144368 üzenetére
Az mit jelent? Levágták a gyári csatlakozót róla, vagy a hőleadófelület sérült?
-
pomorski
őstag
Ingyen elvihető hibás (működésképtelen) mikrohullámú sütő. Ha kell, akkor gyere érte a Bem térre! Hátha jó lesz valamire: lavórnak, vasalódeszkának, akváriumnak, kalitkának...
-
szotyika77
aktív tag
válasz RandomName #144367 üzenetére
Köszi a tippeket, felhívom őket.
Még autóhűtővel és klímákkal foglalkozó céggel nem beszéltünk, de jó ötletnek tűnik!Az a baj vele, hogy az előző tulaj úgy szereltette le a klímát, hogy a hőcserélőből mindent letörtek, és használhatatlan.
-
RandomName
senior tag
válasz szotyika77 #144366 üzenetére
Google szerint [http://debrecenklima.hu] szerel ilyet, őket meg lehetne kérdezni, vagy a http://cascadeklima.hu lenne a tippem, postázással.
Szerk.:
Mi a baja a jelenleginek? Autóhűtős/klímáscég nem tudja javítani?[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Hol tudok venni Cascade klímához hőcserélőt Debrecenben és környékén?
-
adorjant
őstag
16GB notebook memória eladó! [link]
-
mezis
félisten
válasz Aryes #144356 üzenetére
A Covidnál sokkal nagyobb forgalom csökkenés jelent az, hogy ma már szinte mindent össze lehet "legózni" a millió fajtájú, paraméterű félkész elektronikai termékekből és olcsóbban mintha magad rakod össze alkatrészekből. Ma már az elkókat is egyre ritkábban kell cserélni,
tranzisztorokat, IC-ket még ritkábban.
Az ipar által beépített rengeteg fajta alkatrészt gazdaságosan képtelenség beszerezni, raktározni.
Csak egy példa(több évvel ezelőtti): mikrohullámú sütő speciális (3000V), üvegcsöves biztosítékja: hazai boltban 1000 - 1500Ft. Ha egy db-ot veszek, lehet hogy az is azonnal kiég, kereshetem tovább a hibát és vehetek újabb biztosítékot. Kínából rendelve 2500Ft-ért postaládámba érkezett egy marékkal, nem kellett a lábamat sem kitenni érte.mezis
-
Salex1
őstag
válasz RandomName #144358 üzenetére
Én 13 éve dolgozam a Daniellánál, már akkor is nagyon gáz volt a vezetés, vagyis a tulaj. De a Hobby elektronika már akkor is rosszul muzsikált, inkább csak presztizs miatt hagyták meg.
-
RandomName
senior tag
válasz Aryes #144356 üzenetére
A Daniella egy ideje új kezekben van, és folyamatos átszervezések mennek. A központ átkerült pestre, az itteni boltot egyszerű fióküzletté minősítették vissza.
Gondolom ennek a "racionilázálsnak" lett az áldozata a Hobby...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
dewil666
őstag
válasz csapee #144349 üzenetére
Van belőle uv álló!
Én a lemez párkányt az ablak találkozásánál olyannal kentem ki 4 eve es semmi baja. Minden nap délig napfényt kap.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Real Ghoost #144353 üzenetére
Hogy-hogy? Covid miatt?
-
nagyúr
válasz Real Ghoost #144353 üzenetére
Tényleg rossz hír, de az utóbbi időben inkább a másik kettőbe jártam, ha tehettem, remélem azok nem húzzák le a rolót...
-
Real Ghoost
aktív tag
Nem tudom volt-e már téma, de nagyon rossz hírrel szembesültem ma a városban: végleg bezár a Hobby Elektronika, a héten még nyitva vannak, de aztán vége a dalnak.
-
-
csapee
őstag
-
7Sony7
addikt
válasz diablo1984 #144319 üzenetére
Üdv. Nézted a sövénnyírót? Milyen?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Zsoleszhun
addikt
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Jégvert párkány javítanak, ha igen hol, vagy cserés? [kép]
-
Zola007
veterán
Asztalos van köztünk?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
schulc99
aktív tag
Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
kugli
aktív tag
válasz RandomName #144337 üzenetére
RandomName és mezis
Kb 250-300nm a zöld terület amit mindenképp locsolni szeretnék egész nyáron,a kút kb 40-50 méterre van,legalábbis a füves rész túlsó oldalához képest. Mekkora teljesítményt válasszak ehhez? Amit linkeltél mezis 900W Elpumps szivattyút? -
RandomName
senior tag
válasz kugli #144336 üzenetére
Nyomáskapcsoló és/vagy tartály akkor illik ha akarsz a slag slag végére elzárót vagy pisztolyt, mert mondjuk két parcella között nem akarsz ömlő slaggal közlekedni, ezért rövid időkre elzárnád, vagy a másik amikor a pisztolyon a vízképpel a nyomáskorlátozol.
Ezekben az esetekben a nyomáskapcsoló leállítja a szivattyút, hogy ne akarjon egy elzárt csövet tölteni. De van olyan amikor változó mennyiségű vízkivétel van, akkor egy ponton esetleg a nyomáskapcsoló elkezd tölteni-leállni-tölteni-leállni, ilyenkor építenek be tartályt, hogy azt töltse a szivattyú, így nem lesz ez a tik-tak effektus...."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
mezis
félisten
válasz kugli #144334 üzenetére
- Ha kisebb a kert, akár 600W-os is elég lehet.
- Úgy látom nincs semmi automatika, áram bekapcsolva, jön a víz. Láttam olyan megoldást, hogy nincs tartály csak nyomáskapcsoló. Megnyitja a csapot, leesik a nyomás, indul a szivattyú.
- Fagyhatár: kb 1méter. Ha nem akarod télre leszerelgetni a szivattyút, akkor elegendően mélyen legyen és legyen lent leeresztő csap.
- Könnyebb a karbantartás, csere, ha flexibilis szívó illetve nyomó csatlakozást teszel közbe.
- Acél idomok helyett könnyebb a műanyag idomokkal szerelni. Nem kell kóccal, teflon zsinórral, szalaggal bajlódni. Vágni is könnyebb egy KPE csövet.
- A kút béléscsövébe csigák szeretnek beköltözni. Én szúnyoghálóval tekerem körbe a "bejáratot".
- A víz szintjét lehet érezni (vagy hallani), amikor ereszted le a szívócsövet.
- Egy palackba érdemes egy vízmintát állni hagyni egy éjszakára és akkor megnézni van-e homok a vízben. Ha van, érdemes szűrőt tenni a szivattyú kímélése érdekében.
mezis
-
kugli
aktív tag
válasz mezis #144329 üzenetére
Köszi a leírást!
Nálam [így] néz ki az öntöző "rendszer" (így vettük a telket nem rég) [ez a szivattyú] . Le akarom betonozni az alját,illetve mivel nem működik már megcsinálnám amennyire tudom. A szívó cső 10 méter hosszú a kútban,azt nem tudom viszont hogy a víz is olyan mélyen van e vagy az közelebb a felszínhez. Ehhez kérnék tanácsot ötletet hogy ha csak simán kicserélem a szivattyút hosszútávon működőképes lesz e...
-
schulc99
aktív tag
TP-Link RE305 eladó [link]
Érdeklődni privátban lehet.Sokaknak fáj az intelligencia. Akinek ilyen fájdalma van az kerüljön, ha kérhetem. (A 99 NE tévesszen meg, nem a születési évem!)
-
Zola007
veterán
Úgy néz ki, hogy a Philips fej is rámegy.
Magát az Alfawiset szeretem, sokáig bírja, jó a töltője, több rezgésmódot tud és van belőle 2db is otthon.
Oclean Z1 nekem annyira nem vált be magában.
Applikációval többet tud, s bár műszaki/IT ember vagyok, nekem valahogy a fogmosás és a telefonos applikáció az olyan mint Stallonenek a kiberszex a "Pusztítóban": maradnék a régimódi vonalon.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mezis
félisten
válasz kugli #144327 üzenetére
Így: [kép]
A régi, 500W-os szivattyúval a nyomó oldalon lévő átlátszó cső tetején mindig volt egy pár cm3 légbuborék és a szivattyú is erősen csattogott (7éven keresztül).
Most az új szivattyúval nincs légbuborék és sokkal kevésbé csattog.Tartályra akkor van szükség, ha vannak kisebb vízigények: kézmosás,...
mezis
-
7Sony7
addikt
Lehet benézek, hogy milyen, köszi.
-
mezis
félisten
válasz kugli #144324 üzenetére
Én hazai terméket vettem hasonló árért. Mintha kicsivel jobbak lennének a paraméterei.
Korábban 500W-os ócó volt, házi vízműbe az kevés volt.[ Szerkesztve ]
mezis
-
zeon.hu
nagyúr
Csábító, de pl nekem elég lenne egy használt, kicsi a sövény (kb 10 m az egész).
#?*@&!
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Ha van esetleg a kérdésemre megfelelő(bb) topik irányítsatok át pls!
Szóval! Kerti szivattyút akarok venni. Csak az udvaron a füvet akarom vele öntözni. [Jelenleg egy ehhez hasonló] van,illetve csak volt,csereérett lett . Van ettől jobb,esetleg olcsóbb megoldás fű öntözésre? Nagyon max esetleg a kocsit mosom le még pluszba. Kérek a témában segítséget,ajánlásokat stb! Köszönöm szépen előre is! -
sto1911
veterán
Hol lenne érdemes biciklit venni, elsősorban szép kártyára? Alap bicikli kell, semmi extra.
-
Sanki
addikt
stop-autósiskolát ismeri valaki?
[link] -
7Sony7
addikt
Srácok, vennék egy olcsó sövénnyírót, de azt írja alumínium a penge. Létezhet? Nem acélból kellene lennie?
-
Zola007
veterán
Ahogy nézem ez pont Alfawise klón (Dr. Mayer GTS2065 <-> Alfawise 2056)
Töltő és gombok is ugyanolyanok[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Cs1csó #144283 üzenetére
Oclean: erős a sörte és hamar lemerül
Alfawise RST2056: nem kapok hozzá fejet
Utóbbival kapcsolatban kérdezném, hogy van ahol azt írják jó rá a Sonicare je rámegy a az Alfawisere
Megtenné valaki, hogy lefotozza a Philips fém rúdját és a fej alsó részét?[ Szerkesztve ]
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Valaki tud pontos infót a debreceni tüzijátékról? -
BLeP_i
tag
http://vister.hu
-
zolikaDB
veterán
Koszi
- ez a kartya ebbe a telefonba lett véve, semmi masban nem jart még
- semmilyen jatek nincs a telefonon, ill. nem telepitek appot a microSD-re
- egyedul az itube-nak van megengedve, h a youtube videokat ide mentse, azokat meg is talaltam, 25GB-ot foglalnakUgyhogy megnezem a cache mappat!
-
nagyúr
válasz zolikaDB #144304 üzenetére
Alap esetben nem kellene benne semminek se lenni. Ha találsz benne cache és temp mappákat, azokat nyugodtan törölheted.
Van SD kártyára telepített alkalmazásod? Annak a fájljai lennének ott, vagy olyan játékok fájljai, amik megkérdezik, hogy hova tegyék a letöltött adatokat, és te a kártyát választottad.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Aki otthon van Androidban, attól kérdeznék.
Adott egy Galaxy S10e, Android 11-el.
A memóriakártya/Android mappa tulajdonképpen mit tartalmaz?
Amit be tudok azonosítani, az az itube alkalmazásom ide cache-elt/mentett videói, ami 25GB.
De maga az Android mappa 110GB-ot foglal (a microSD meg tkp egy 256GB-os példány) -
normanix
csendes tag
Tisztelt Érdeklődők!
A Debreceni Egyetem végzős fogorvostan hallgatója vagyok, leendő pácienseket keresek hallgatói ellátás keretében a szeptemberben induló félévre
Hallgatói ellátás keretében ingyenesen vállalunk:
-Esztétikus, fogszínű tömések készítését
-Gyökérkezelések végzését
-Fogkő eltávolítást
-Fogak eltávolítását
-Koronák, Hidak, Teljes és Részleges fogpótlások készítését
Koronák, Hidak, Teljes és Részleges fogpótlások készítését esetén csupán a fogtechnikusi díj kerül felszámításra.
A gyakorlatok képzésünk részét képezik, az ellátás szakorvosi felügyelet mellett zajlik. A hallgatóság teljes mértékben be van oltva és a beavatkozások szigorú járványvédelmi előírásokat betartva zajlanak. Jelentkezés és időpont egyeztetés itt a hardveraprón privát üzenetben, majd telefonon.
Kérem vegyétek figyelembe, hogy a legújabb szabályozások szerint csak azok vehetnek részt az ellátásban, akik rendelkeznek érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy 48 belül készített negatív PCR eredménnyel.
Többen is kérdezték így inkább leírom: -
nagyúr
válasz szotyika77 #144284 üzenetére
Én annak idején két db. hintakampót csavartam felülre, az ajtófélfába, arra akasztottuk a kis műanyag hintát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest