Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salex1
őstag
válasz athomi #131428 üzenetére
Rendszeresen járok Pesten és mindig megjegyzem, hogy hiába a sok autó, mégis jobban lehet közlekedni. Elég sok helyen megfordultam már a világban, de ennyire rossz közlekedéssel még sehol nem találkoztam.
A Józsai bejárást már pesti kollégák is emlegették, oda is el jutott a híre... -
tibbike01
őstag
válasz athomi #119081 üzenetére
Én is pont azt használom és nekem bevált, persze minden ápolás előtt az ArmorAll Multi Purpose Cleaner-el takarítom a felületeket.
Felújító hatása a Wolf Black Out-nak van, na meg a Carpro Perl-nek, de utóbbi elég drága.
Tegyél próbát a Mannol-al és majd írd meg, hogy hogyan szuperált
-
tibbike01
őstag
válasz athomi #119079 üzenetére
Nem igazán, de ha megfogadod a tanácsomat, akkor nem veszel Mannol terméket, 3 féle Mannol terméket próbáltam eddig és mind a 3 nagyon silány minőség volt, a kukában landoltak (mondjuk műszerfalápolót pont nem próbáltam).
2 márka van, ami könnyen elérhető és jó minőség:
Sonax (Auchan, Metro, Szakál-Met-Al)
ArmorAll (Tesco, Bardi)[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
-
Zola007
veterán
válasz athomi #118143 üzenetére
Méretét látva nem egyszemélyes büfé
Azt is problémának látom, hogy ilyen helyen képesek az alkalmazottak is dolgozni és némi pénzért befogják a szájukat és tömik a vendéget hulladékkal, illetve magukat is kiteszik nem kis kockázatnak.
Amíg ez az ország az a hely lesz, ahol az emberek többsége 100e forintért az anyját is megb.....ná, addig nem igazán fog változni semmi sem.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xuldar
addikt
válasz athomi #116555 üzenetére
Tudom, hogy akkor indult be. Meg azon is meglepődtek, hogy az új Euro6-os motorral szerelt buszok mennyit zabálnak. Meg állítólag költséghatékony buszokat kapott a DKV, pl. az elektromos vezetékeknél kb. egy fajta színt használtak, így szerelésnél mindent mérni kell. Vannak urban legendek, hogy mi igaz ezekből, nem tudom. Azt viszont én is tapasztaltam, hogy sokkal ritkábban járnak a buszok mint régen. Az kétségkívül pozitívum, hogy eltörölték a szakaszhatárokat, 1 út 1 jeggyel megtehető, illetve össze is vontak járatokat, szintén elősegítve, hogy ne kelljen 3 jeggyel 2x átszállni, közben meg fél órákat várni.
local1: Honnan tudod, hogy a háttérben nem ő a tulajdonos?
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bul07
nagyúr
válasz athomi #116432 üzenetére
Ehhez
Ma megjött Osram 12V 60/55W H4 Night Breaker Laser 64193NBL-HCB Autóizzó 2900Ft [link]
2db izzót tartalmaz a doboz, mert téma volt a adott fórumba hogy nem e csak 1db-os csomagolásDPD alakított egy napot dekkolt Debrecenbe ok nélkül
Ez a hamarabb kiég dolog meg, nagyban kocsifüggő meg út függő is
Mert ha olyan fajta amelyiknek nem olyan stabil a lámpája rezeg hamarabb kiégeti az égőket, na meg a rossz út is árt neki a rázkódásMég 2002-be használtam egy Opel Astra F-et az csak úgy ette az égőket, két három havonta hol ez egyik hol a másik oldali fényszóró égőt cserélnem kellet és vehetem és bármilyen márkájú égőt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest