Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
urandom0
üzenetére
Nekem nincs meg, én red hat vonalról jöttem. Ott főállásúak csinálják még a fedorát is. Tehát nem tud csak úgy eltűnni.

Egyébként meg helyettesítés is lehetséges, mivel nyílt az egész rendszer, így elvileg nem kellene gondot okoznia.
Bármi ami nem repó alapú az nekem windowsos. Kész. Felteszel valamit 3rd partit ami felteszi neked a 3 rd parti cuccokat. Ez nagyon messze van a repótól.
"A legtöbb Linux disztró alkatilag nagyon nem ellenálló. Nincs bennük semmilyen vírusírtó, nincs bekapcsolva a tűzfal"
Ne fárassz.... szerintem nagyítóval kellene ilyeneket keresni. De most megint 20 évesnek érzem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest