Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• naja

aktív tag

válasz urandom0 #9801 üzenetére

Hát igen, köszönöm mindenkinek a véleményét, én is hasonlóképpen látom a dolgot. Sok mindent tanultam, ici-picit jobban bele láttam a dolgok mikéntjébe. De, végül rájöttem, hogy egyáltalán nem szeretném ilyenekkel tölteni az időt. Szerencsére az utolsó nekifutással (Debian+Mate) minden működik rendesen. A pulseaudio se hülyül meg, multimedia gombok is mennek már (miután rájöttem, hogy a mate is csak gnome és a dconf-editort lehet használni, persze kicsit máshol vannak a dolgok).
    Annak azért örülök, hogy a pici 10W-os J1900-es celeron 4GB-tal viszi a Kodit közben file-, web-, és TimeMachine szerver, konténerek futnak rajta, na meg qBtrnt tud letölteni akár nagyon sok MB/s-kel. És mindezt akár egyszerre, szóval boldog vagyok vele. Leginkább azért mert lassacskán végre eljön az idő, hogy már nem kell szögelgetni.

Amúgy meg mindenki olyan perverziót választ magának amilyet akar. Van aki narkózik, van aki terepasztalt épít, vagy a nejét és a gyereket veri, vagy éppen azzal csapja el az időt hogy végtelenszer rak újra rendszert mert mindig van másik út hogyan lehetne kevesebből is megoldani a dolgot. Ez utóbbiak együtt recs**znak majd Colin Chapmannal a nirvánában.

Új hozzászólás Aktív témák