- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
urandom0
üzenetére
Hát igen, köszönöm mindenkinek a véleményét, én is hasonlóképpen látom a dolgot. Sok mindent tanultam, ici-picit jobban bele láttam a dolgok mikéntjébe. De, végül rájöttem, hogy egyáltalán nem szeretném ilyenekkel tölteni az időt. Szerencsére az utolsó nekifutással (Debian+Mate) minden működik rendesen. A pulseaudio se hülyül meg, multimedia gombok is mennek már (miután rájöttem, hogy a mate is csak gnome és a dconf-editort lehet használni, persze kicsit máshol vannak a dolgok).
Annak azért örülök, hogy a pici 10W-os J1900-es celeron 4GB-tal viszi a Kodit közben file-, web-, és TimeMachine szerver, konténerek futnak rajta, na meg qBtrnt tud letölteni akár nagyon sok MB/s-kel. És mindezt akár egyszerre, szóval boldog vagyok vele. Leginkább azért mert lassacskán végre eljön az idő, hogy már nem kell szögelgetni.Amúgy meg mindenki olyan perverziót választ magának amilyet akar. Van aki narkózik, van aki terepasztalt épít, vagy a nejét és a gyereket veri, vagy éppen azzal csapja el az időt hogy végtelenszer rak újra rendszert mert mindig van másik út hogyan lehetne kevesebből is megoldani a dolgot. Ez utóbbiak együtt recs**znak majd Colin Chapmannal a nirvánában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Eredeti játékok OFF topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Grim Dawn
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest