Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Régi, de elégséges (J1900 celeron, 4GB RAM) vasból csinálnék HTPC/NAS-t. Milyen DE/WM-t ajánlotok Kodi alá, ami kellőképpen minimal, de mégis tud mindent, ami a feladathoz kellhet. A desktopot nem használnám, csak webmin, samba, netatalk, podman, qbittorrent-nox lenne egyelőre.
Ha lehet nem szeretném sokat reszelgetni a rendszert, mert még csak kezdő linuxos vagyok. Például a PulseAudio default sinket Analog->HDMI már megoldottam, de a Play/Pause gombot nem tudom életre kelteni (showkey látja, de xev és más sem), fogalmam sincs mi foghatja, minden írás amit találtam zsákutca volt.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest