Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
Sziasztok!
Régi, de elégséges (J1900 celeron, 4GB RAM) vasból csinálnék HTPC/NAS-t. Milyen DE/WM-t ajánlotok Kodi alá, ami kellőképpen minimal, de mégis tud mindent, ami a feladathoz kellhet. A desktopot nem használnám, csak webmin, samba, netatalk, podman, qbittorrent-nox lenne egyelőre.
Ha lehet nem szeretném sokat reszelgetni a rendszert, mert még csak kezdő linuxos vagyok. Például a PulseAudio default sinket Analog->HDMI már megoldottam, de a Play/Pause gombot nem tudom életre kelteni (showkey látja, de xev és más sem), fogalmam sincs mi foghatja, minden írás amit találtam zsákutca volt.
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest