Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
gilfoyle #7826 üzenetére
Nálam is az megy már azóta, mióta utoljára írtam. Fent van még persze a KDE is, de nem nagyon használtam azóta sem. Egyszer-kétszer be lett indítva, de inkább ez az i3 megy.
Egyelőre nekem is nagyon bejön ez a tilinges wm. Nincs semmi faxni, csak a lényeg. Erre vágyom már régóta, csak a löket hiányzott (köszi Iscariah!), hogy nekiálljak, meg pár hét szabadidő. Persze van mit dolgozni rajta, hogy olyan legyen és úgy működjön, ahogy én szeretném, de mivel most nyáron van egy kis időm, ráérek ilyesmikkel szórakozni.
Az i3 mellett felraktam és használom a spammer által sokat emlegetett ranger fájlkezelőt is (legalább egy hete nem láttam gui-s fájlkezelőt!), meg persze az eddig használt Kate helyett a vim megy (atya ég, miről maradtam én le eddig!); az is nagyon jó! Még majd neki kell esnem a rxvt-unicode beállításának is (hol kezdjem el?), mert egyelőre még a Konsole az alapértelmezett terminál, de a ranger nem él teljes értékű életet ebben. Nézegettem, hogy az eddig használt Okular pdf-olvasót is lecserélem mondjuk apvlv-re, ami vim-es keybind-ekkel működik. Szóval van meló ezerrel; azt se tudom, melyiket állítgassam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Projektor topic
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Reklámblokkolók topikja
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pro Wax 100 gyantamelegítő gép gyantacsomaggal
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő