- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Nem azért használjuk, mert gyenge a gép, hanem azért, mert személyre szabható a működése és kényelmesebb/gyorsabb. Pl. amit én használtam, az lua nyelven keresztül programozható volt (most a böngésző is az, amit használok), a jelenlegi meg shell scripteken keresztül irányítható/személyre szabható.
Pl. megnyílik egy ablak bizonyos névvel, tegye oda a megfelelő dekstopra, futtasson le bizonyos parancsot, nyisson meg az ablakot egy másik desktopon, közben méretezze át vagy tegye át a másik ablakot máshova, cseréje fel a 2 ablakot, törölje ki a se..em stb. Ha akarom, egy gombnyomással megoldható ez az egész.
Arról nem is beszélve, hogy nem lepik el egymást az ablakok és az idő nagy részében egér/touchpad nélkül, billentyűzetről vezérelhető a rendszer (persze a megfelelő programok használatával), ami bizonyos workflow esetén nagy előny.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest