- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #7625 üzenetére
Csak el kell majd mélyednem a Debian lelkivilágában, ha sűrűbben használom, mert a minap próbálgattam a kollégának segíteni FF ügyben, úgy, hogy váltogattam a repokat és arra lettem figyelmes, hogy amikor su-val akartam frissíteni, csak pár sort írt ki a terminal, utána kipróbáltam ugyanazokkal a sources beállításokkal és sudo-val meg pörgött a képernyőn a szöveg lefelé!
Ez mitől lehet?
(#7626) kovaax
De csak addig működik, amíg a mozilla nem vált valamelyik libbel frissebbre.
No, ez a gond ezzel a módszerrel, amúgy aki már megismeri a Debiant valamennyire, az elszórakozik ezekkel kótyomfitty repókkal is! Nekem még az LMDE2 fittye is fenn van, persze kikommentelve az is, mint a legtöbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest