- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Szeretnék végre megismerkedni egy Linux környezettel, és kipróbálnám a Debiant, egyik ismerősöm ajánlotta. De emellett meg is szeretném tartani a már fent lévő Win7-emet. Külön partíciók létrehozásával szeretném megoldani. Egy kicsit már utána olvasgattam, és eddig úgy értettem hogy ezt kell tennem:
- csinálok egy partíciót, ami a root ( / ) partíció lesz, ide fog feltelepülni maga a rendszer
- és ajánlott még egy olyan 2GB körüli swap-ot is csinálni
Na volt már hogy próbáltam telepíteni (akkor swap nélkül), de valami nem stimmelt, mert miután felraktam és újraindult a gép nem történt semmi, konkrétan semmi bootoló nem jött be, még a Win7 se indult újra. Ezt párszor eljátszottam egymás után, aztán meguntam, de gondoltam ti talán tudnátok segíteni.
Tehát röviden: Debiant szeretnék felrakni egy külön partícióra, hogy ki tudjam választani az induláskor hogy melyik oprendszer induljon el.
Ha esetleg valaki tud valami dokumentációt is küldeni, vagy megosztani velem a tapasztalatait azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Akvarisztika
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion Slim 5 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 -2 év gari
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest