Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Szeretnék végre megismerkedni egy Linux környezettel, és kipróbálnám a Debiant, egyik ismerősöm ajánlotta. De emellett meg is szeretném tartani a már fent lévő Win7-emet. Külön partíciók létrehozásával szeretném megoldani. Egy kicsit már utána olvasgattam, és eddig úgy értettem hogy ezt kell tennem:
- csinálok egy partíciót, ami a root ( / ) partíció lesz, ide fog feltelepülni maga a rendszer
- és ajánlott még egy olyan 2GB körüli swap-ot is csinálni
Na volt már hogy próbáltam telepíteni (akkor swap nélkül), de valami nem stimmelt, mert miután felraktam és újraindult a gép nem történt semmi, konkrétan semmi bootoló nem jött be, még a Win7 se indult újra. Ezt párszor eljátszottam egymás után, aztán meguntam, de gondoltam ti talán tudnátok segíteni.
Tehát röviden: Debiant szeretnék felrakni egy külön partícióra, hogy ki tudjam választani az induláskor hogy melyik oprendszer induljon el.
Ha esetleg valaki tud valami dokumentációt is küldeni, vagy megosztani velem a tapasztalatait azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Haditechnika, harcászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Battlefield 5 PC SteelBook és játék
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest