- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
válasz
2544AACD #5485 üzenetére
A Debian hivatalos oldaláról szedtem le egy netinstallos CD képfájlt, amd64-es linkre kattintottam mikor letöltöttem. Kiírtam, aztán a partíciókat úgy csináltam hogy 2GB swap és 50GB root és home partíció egyben, nem szedtem szét őket. Sőt még lehet hogy úgy csináltam, hogy rábíztam magára a telepítőre, hogy az 52GB lefoglalatlan területet szedje szét nekem olyan partíciókra amik kellenek.
És ez már nem egyszer fordult elő velem :/ -
Dave-11
tag
Próbálok higgadt maradni a témával kapcsolatban, de egyszerűen már felidegesített.
Felrakom a Debiant Windows 7 mellé, feltelepíti a végén a GRUB-ot, aztán mikor boot-olna újra a rendszer nem tud semmit sem indítani, valami Atheros PCIE Network Controller cucc jön be, utána olvastam és azért mert a netről vagy hálókártyáról boot-olna be. De miért?? -
Dave-11
tag
Sziasztok!
Szeretnék végre megismerkedni egy Linux környezettel, és kipróbálnám a Debiant, egyik ismerősöm ajánlotta. De emellett meg is szeretném tartani a már fent lévő Win7-emet. Külön partíciók létrehozásával szeretném megoldani. Egy kicsit már utána olvasgattam, és eddig úgy értettem hogy ezt kell tennem:
- csinálok egy partíciót, ami a root ( / ) partíció lesz, ide fog feltelepülni maga a rendszer
- és ajánlott még egy olyan 2GB körüli swap-ot is csinálni
Na volt már hogy próbáltam telepíteni (akkor swap nélkül), de valami nem stimmelt, mert miután felraktam és újraindult a gép nem történt semmi, konkrétan semmi bootoló nem jött be, még a Win7 se indult újra. Ezt párszor eljátszottam egymás után, aztán meguntam, de gondoltam ti talán tudnátok segíteni.
Tehát röviden: Debiant szeretnék felrakni egy külön partícióra, hogy ki tudjam választani az induláskor hogy melyik oprendszer induljon el.
Ha esetleg valaki tud valami dokumentációt is küldeni, vagy megosztani velem a tapasztalatait azt nagyon megköszönném
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Autós topik
- Poco F7
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3378, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest