Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagyugyaerik
tag
válasz
Dave-11
üzenetére
Szia!
Nekem hasonló problémáim voltak. Pontosabban az, hogy nem látta a debian partició kezelő a particíóimat. A következőt javasolóm neked. Tölts le egy GParted live lemezt. Bootolj be róla. Majd töröld a meglévő particíiós tábládat és hozz létre egy ms-dos alapú partíciós táblát. Ezután készíts 2 partíciót, az egyik formázd NTFS-re a másikat EXT4-re. Ezeke után a következő a dolgod. Bootolj be win7 setup lemezről BIOS módban és telepítsd a rendszer a már előre elkészített NTFS part-ra. Ha ezzel meg vagy, akkor bootolj debiannal és én javasolom neked a telepítővel segített partícionálást mert ő majd megcsinálja az előre formázott ext4-esen. Ezek után megkérdezi a telepítés végén, hogy szeretnéd-e a boot szektorba telepíteni a grub-ot? A válaszi igen. Újra fog indulni a gép és már a Grub rendszer indító fog köszönteni, ahol ...
GParted
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest