Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én nem tudom, miért települt... Én nem választottam ki semmi ilyesmit a telepítés alatt.
A 6-os lxde-s verzió is így települt. De ai Iceweaselhez hozzárak, lehet ki is vesz dolgokat a Debian. De friss adatot nem találtam erről, hogy van-e különbség, és mit befolyásol, hogy melyiket telepítem.
Az mit befolyásol, hogy apt-get installal, vagy synapticból, vagy az általad linkelt módon telepítem?
A Firefoxom windows alatt 20.0.1, a terminálban telepített iceweasel 10.0.12, a linkednél 3.6-ost ír, a Mint-es Firefox nem tudom hanyas. Melyik frissül rendesen a Firefox-al? Minden sudo-s parancsra azt írja: (...) is not in the sudoers file. This incident will be reported. 2 slot van, és 2x128 MB, és erre nincsenek ilyenek, nem tudok szerezni 100-ért.
Én messze vagyok Pécstől, és 133MHz-es SD ram való bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Trollok komolyan
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest