- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VaZso
senior tag
Köszönöm a segítségetek.
Próbálkoztam kicsit a dologgal és a következőkre jutottam:A gépen jelenleg átmegy a forgalom, tehát ha kérés érkezik hozzá, továbbítja és működik a net a hozzá kapcsolódó gépről.
traceroute segítségével meg is jelenik a listában, a router előtt.
Ha a gépet lehúzom a hálózatról, a kapcsolat megszakad....de olykor ha megpingelem a gépemről, a következőhöz hasonló üzenetet kapok:
PING akarmi.hu (79.172.196.4) 56(84) bytes of data.
From debian_gep (192.168.10.204): icmp_seq=1 Redirect Host(New nexthop: Router (192.168.10.250))Ezután viszont közvetlenül a routeren megy a forgalom, a Debianos gépet akár ki is húzhatom... ugyanez a traceroute lista esetén is, eltűnik a Linuxos gép.
Ezt mire véljem, hogy tudnám elkerülni?
Bambano:
Próbáltam az interfaces-be beírni eth0:1 bejegyzést, de nem jelent meg újabb "eszköz".Ha beírom, hogy ifconfig eth0:1 ipcím, akkor ez a cím megjelenik ifconfig alól eth0:1-ként és pingelni is lehet.
Próbáltam így 192.168.1.1 címet adni neki, de így is "kikerülődött" egy idő után.
Mit csinálok rosszul?
Azt hiszem, kicsit összezavarodtam...Próbáltam 10.0.0.1-es címet adni neki. Ezt láttam a címtartományból, de netem nem volt.
Itt is próbált ugratni, de a 192.168-as tartományt nem érte el.Ping netes címre folyamatosan ezt írta:
From 10.0.0.1: icmp_seq=1 Redirect Host(New nexthop: Router (192.168.10.250))
Tudom, hogy ez így kicsit összevisszaság, de sajnos nem értem a dolgot... én csak azt szeretném elérni, hogy keresztülmenjen a gépen a forgalom, amit azon "szűrni" tudok.
...még valami: ha sikerül esetleg működésre bírni, hogy lehet mögöttes gépnek net felől (adott portra) érkező szálakat átadni?
A gépet vasárnap du. viszem a helyére, utána ezt a részét már nem tudom piszkálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- EAFC 25
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest