Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Debian GNU/Linux 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

_XXXXX_ tag Hali Van egy debian(sarge)+samba+ldap alapú éles rendszerem, amit üzemeltetgetek. Sajnos nem vagyok valami jó a témában(ezért részletes help-et kérnék), de pár hiba kijavításon már át estem. Új problémám amivel nemjutok előre: A tavaszal volt pár áram szünetünk(ugye szünetmentes nem kell, mert drága...), és valószínűleg akkor ezért halt le az ldap-nk. Visszatöltöttük az adatbázist, és újra konfiguráltuk. Ezután jól működött tovább vagy lehet, hogy mégse? Jelenlegi szituáció: minden jól megy, a felhasználók elérik a samba-n a fájljaikat, megy a levelezés, betudnak jelentkezni a windows-ba tudnak jelszót változatatni stb. Látszólag minden jó, gyakorlatilag nem lehet új felhasználót hozzáadni. Se új gépet beléptetni a tartományba. Az smbldap-useradd parancs valami hibát ír a smbldap_tools.pm fájlban, de nem hinném hogy a fájl hibás volna. A konfig fájlok jók. Felvan frissítve a samba és az ldap is. Igazán olyannak tűnik mintha, csak olvasni tudná az ldap az adatbázist, írni nem. Már agyon google-ztam magam, de nem jutottam sokra. A helpet előre is thx. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő