- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löaci
csendes tag
Sziasztok!
Nagy problémám van. Hátha Ti tudtok segíteni. Adott egy debian 2.6.18-at futtató gép. Évek óta ment, ftp, torrent kliens, meg ilyenek futottak rajta. de most megállt. Újraindítottam, elkezdett vmi file system checket (ext3), aztán kifagyott. Ezután nem indul, a következő a hibaüzenet:
Mounting /sys on /root/sys failed: No such file or directory
Target filesystem doesn't have /sbin/initAztán elindul vmi busybox. És ennyi
Próbáltam live cd-ről fschk-zni...3 órát rángatta a vinyót, javított, törölt, aztán bejelentette, hogy clean, de ugyanazt csinálja a vas.
A hdd elvileg tökéletesen működik.
Megmenthető a cucc? Van valami javítási javaslat? Sokáig tartott bekonfigolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest