Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnsones
tag
Sziasztok,
érdekes dolgot vettem észre az elmúlt napokban.
Van egy gép amin Debian 4.0 fut. Cseréltem benne vinyót és hogy gyorsabb legyen az egész tettem bele egy ATA vezérlőkártyát. Sajna az egész gép cseréjére nem volt pénze a cégnek.....
2 vinyó volt benne eredetileg is és most is 2 vinyó van benne. Az ATA kártya előtt HDA és HDC-nek ismerte a kártya betétele után HDE és HDG lett. Persze a megfelelő módosításokat megtettem. Rendesen muzsikált is....
És most jön a számomra meglepő amivel még nem találkoztam.
Kicsit átszerveztem a lelkét és párszor restart volt. Az egyik restart után hibaüzenet hegyek jöttek és a végén azt írta, hogy a filerendszert nem tudja csatolni. Már kezdtem aggódni, hogy mi történt amikor visszaolvasva az üzeneteket láttam, hogy HDA és HDC lett a vinyókból megint. Semmit nem tettem csak újraindítottam a gépet és akkor már rendesen HDE és HDG volt és működött minden rendesen. Ez eddig kettőször jött elő.
Van valami tippje valakinek, h mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- EAFC 26
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest