- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnsones
tag
Sziasztok,
érdekes dolgot vettem észre az elmúlt napokban.
Van egy gép amin Debian 4.0 fut. Cseréltem benne vinyót és hogy gyorsabb legyen az egész tettem bele egy ATA vezérlőkártyát. Sajna az egész gép cseréjére nem volt pénze a cégnek.....
2 vinyó volt benne eredetileg is és most is 2 vinyó van benne. Az ATA kártya előtt HDA és HDC-nek ismerte a kártya betétele után HDE és HDG lett. Persze a megfelelő módosításokat megtettem. Rendesen muzsikált is....
És most jön a számomra meglepő amivel még nem találkoztam.
Kicsit átszerveztem a lelkét és párszor restart volt. Az egyik restart után hibaüzenet hegyek jöttek és a végén azt írta, hogy a filerendszert nem tudja csatolni. Már kezdtem aggódni, hogy mi történt amikor visszaolvasva az üzeneteket láttam, hogy HDA és HDC lett a vinyókból megint. Semmit nem tettem csak újraindítottam a gépet és akkor már rendesen HDE és HDG volt és működött minden rendesen. Ez eddig kettőször jött elő.
Van valami tippje valakinek, h mitől lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- iPhone topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Battlefield 6
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest