- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2 #1445 üzenetére
Amikor en hasonlo problemaval szembesultem, akkor egyszeruen lementettem az image-eket a kozponti gepre egy NFS-sel kiexportalt konyvtarba, a tobbi gepen meg loopback device-on bemountoltom oket, vagyis gyakorlatilag ugyanazt csinaltam vegig, mintha mindegyikbe bedugdostam volna a lemezeket. Nem tul optimalis megoldas, mert kell ''lemezcsere'', de mukodik.
Gondolom, azt is meg lehetne oldani, hogy kirakni olyan konyvtarstrukturaban, mint amit az apt-get var (a Packages file-okat meg osszecatelni), aztan azt hasznalni ftp-n v http-n keresztul, de olyat meg nem probaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest