Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
pawee
tag
Hello
nagyon nagy a problémám!!! Ha ezen tud vki segítani akkor uhhh...nagyon megleszek lepve
szval telepítettem linuxot és a grub/lilo-ba még felismeri a ps/2es billentyűzetemet, de amikor elkezd betöltődni a rendszer akkor már semmi és amint entert nyomok a lilo/grub-ban abban a pillanatban, meg áll a dolog, nem tom miért van ez így.
a fura az egészben az hogy régebben volt már telepítva linux(debian) és akkor működött, bár akkor megunta magát és újraraktam, nahh azóta se kép se hang a linuxxal kapcsolatban.
a rendszer általában faszán betöltődik, de billentyűzet az nincs, sőt néha egér sem, pedig minden ps/2es (régen usb-set használtam és akkor arra gyanakodtam hogy az usb miatt de nem)
a kipróbált disztribúciók:
ubuntu 5.10
suse 10.1
mandriva
debian
ezeknél nem működött a dolog...lécci segíítsen vki, nagyon szeretnék lint használni!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest