Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
ragazzo
őstag
Előfordulhat az, hogy az ftp.hu.debian.org oldalon az iso dvd lejön negyedóra alatt?Mert én egy kissé kevésnek találom, még akkor is ha ez tömörítve van.Ugyanis megkértem az egyik ismerősöm, hogy szedje le nekem, és szt mondta csak negyedóra volt. Chello Classicja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Eladó MacBook Pro 13 (M1, 2020) Ezüst / 8GB / 256GB Magyar bill. újszerű
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar - 01.22
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest