- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Üdv mindenkinek!
Telepítettem Debian 12-t (Gnome) egy laptopra és ahogy bejelentkezek, nem teljes ablakos módban indul az elsődleges asztal, hanem mintha rányomnék a "Tevékenységek"-re, azaz kell még1 kattintás, hogy lássam az asztalt.
Már átállítottam az asztalok számát 1-re és végignéztem minden beállítást, de nem találok olyat, amivel ezt a működést be tudnám állítani. Gugliztam is, de mintha nem létezne a probléma.
Debian 11-nél nem volt ilyen
EDIT:
Másik dolog:
Beállításokon belül a Megosztás fülben az MS RDP elérést engedélyeztem. Faszán működik is, amíg újra nem indítom a gépet. Utána nem enged csatlakozni, "belső hiba"-val megáll a távoli gépnél.
Ha bemegyek a Beállítások\Megosztás-ba és megnyitom az RDP-s beállításokat, akkor megint működik. WTF? Tehát nem változtatok semmit, csak ellenőrzöm a beállításokat.
Hogy lehet megcsinálni, hogy ez mindig működjön?
EDIT2: ráadásul néha magától megváltoztatja a jelszavamat. Hogy lehet azt befixálni, hogy hagyja már békén?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Notebook hibák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Óra topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15.6" FHD IPS 165Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 P
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest