Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz mcmike #368 üzenetére

én direkt a végére hagytam mert gondoltam hogy ez egy igen érdekes játékmenet lesz és előtte letoltam a szokásos köröket.
    és igen. tök poén hogy nem ad pl áramkört de nem is ad helyette több alapanyagot.
    de még azt is észrevettem hogy ha be is adja bench-nél pl a fegyvercsöveket akkor sem időben.
    a ranoke-nál fel lehet venni kint az űrben a difrakciós gyűrűt a greely mellékküldiben meg a távolságmérő tüskét. vagy forditva. de ez egy jó fegyver alapja és megjegyeztem hol kapom meg őket. most meg várom a tüskét vagy legalább a preciziós csövet de nem adja egyenlőre.
    ja az meg alap dolog hogy mindenféle golyószóró fegyver el van felejtve. azok nagyon pazarolnak meg pl az előbb emlitett fegyverkombót fel lehet húzni 20-as tárra de asszem még 250-re is. de alapból is belefér 100 lőszer.
    azt a 100 lőszert elköpködi alig néhány ellenfélre és inventoryba másnak is kell a hely nem csak lőszernek és hol van még a következő bench? :)

gondolkodtam azon is hogy a plazmacutter-t kéne felhúzni és azzal menni. jó fegyver az még most is, és classic módot jóformán azzal toltam le és, bár volt pár izgisebb helyszín de nem voltak akkora nehézségeim mint vártam.

megvan az első kutatórobot és előző játékokban is jó volt mikor visszajött de itt egyenesen térdre borulok előtte.. :D

Új hozzászólás Aktív témák