- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaktikus
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
SPOILER
Kell, hogy legyen.. annyira éreztem, hogy végig kell várni azt a stáblistát.. és lám..

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lesz folytatás?

-
- = Zk = -
félisten
nah, kiprörgetve a gém.. sajnos egy ajtónál rossz irányba mentem, igy csak 75%-ra pörgettem ki, de majd 19ó beletoltam ... lehet elkezdem ismét (Y)
spoiler!!!
most komolyan ez a legesleg vége?
.... hát ezt nem hiszem el. de lesz folytatása 
legalább lesmaciztuk Ellie-t
-
Weareus
addikt
válasz
üzenetére
A 100% után még oda kell menni Isaac-kal a generátorok közt lévő panelhoz (ahol mutatja a 100%-ot), majd meg kell nyomni az use gombot. (Jól be is gerjednek a cuccok...)
(Legalább is akkor, ha ez az a rész, ahol a generátorok teljesítményét <1, 2, 3, 4> kinézissel kell feltolni 100%-ig). -
törölt tag
Hy!
***SPOILER***
Elakadtam.Van egy rész ahol el kell inditani valami féle generétort. 10%-100% majd mutatja merre menjek.Elmegyek az ajtohoz és aktivállni kéne mert sárga de nem tudom hogyan.
Körbe jértam mindent de semmi.Valami őtletetek?
-
FLATRONW
őstag
A megoldás egyszerű.
Mikor kiválasztod a new game+, akkor megjelennek a következő lehetőségek: newgame+, classic, hardcore és pure survival. Hogyha ezek közül kiválasztod az egyiket, akkor felajánlja a játék egy új mentési profil létrehozását.
Hogyha létrehoztad az új profilt, akkor a menübe kerülsz. Valószínűleg itt megint a new game+ lehetőséget választottad (így bele kerülsz egy körforgásba), pedig simán csak a solo campaignt kell elindítani. -
Weareus
addikt
Uh, sziasztok.
Letoltam ezt a remek gamét legkönyebb fokozaton, és most próbálnék Game+ módban játszani, de egyszerűen ide-ida dobál a menüben. Nem tölt be.
Tapasztalt valaki ilyen hibát? -
-
zsolthee
senior tag
válasz
üzenetére
Nem "korongtologatós" feladványra gondolsz amivel az ajtó nyílik ki?
Vagy amikor a 2 árurakodó kar felemel egy-egy darab részt és össze kell illeszteni?
Kicsit pontosítsd kérlek! Screenshot vagy valami...
Egyébként a mellékküldetéseket hogy lehet megtalálni? A GPS oda tud vezetni vagy azt magamtól kell megtalálni? Már végigvittem egyszer a storyt, de erre nem fordítottam figyelmet. A második újrakezdésnél gondoltam megnézem azokat is.

-
törölt tag
***SPOILERES***
Szasztok..Repkedek egy sikloval az űrben majd valami űrhajó félébe kell bemennem és ott egy eletromos szekrénybe kell valamit össze íllesztenem,hegseztenem sajnos nem megy.Mit kell ott tenni?Pár youtobe videot végignéztem de nem találtam ezt a részt.
-
-
asuspc96
senior tag
válasz
neato3loco
üzenetére
ebbe az a gáz, hogy a műholdakból már összeszedtem, odavitetett aztán összekomponáltam...be is állítottam a csodafegyveremet de semmi....

-
Luperator
tag
válasz
seederking
üzenetére
Üdv!
Lehet a leírásban némi spoiler és senki érzéseit nem sérteném meg.

Itt egy video pár fegyvervariációról, bár korábban linkeltem már:
[Dead Sapece 3 - Best Weapon Combinations]Ebben azért látod, hogy hogy lehet cserélgetni a Tool-okat és ha véletlen rosszul sikerül egy fegyver, rendszerint megvan az előző is, csak a megfelelő Tool-t kell párosítani hozzá. Kivéve ha "lebontottad", mert akkor tényleg nem lesz sehol, de ahhoz azt hiszem a "T" billentyűt kell megnyomni, natúr cserélgetéssel nem tűnik el.
Ami az ideális fegyvereket illeti, szerintem mindenkinek az, amit legjobbnak tart. Nem hiszem, hogy itt még lenne olyan, hogy melyik, milyen nekromorf ellen hatásos, ámbár nagy különbség, hogy egy-egy példány egyedül szokott (esetleg egymás után páran) támadni, vagy csapatban járnak (vannak azok a gyerekformák, amik mindig 6-10-es létszámban jönnek). Nyilván a tömeges ellen (vagy a nagy méretű dögök) pl egy gránátvető vagy rakéta jobb mintha egyedül lövöldözöd le őket (tehát területre ható fegyver).
Én azt mondom, próbálgasd, itt a fórumozók több fegyvervariációról is beszéltek már és a YouTube-on is van jó pár példa. A relatíve kis tárkapacitás miatt én nem használok sem rakétát sem gránátot, az általad említett Line Gun (ha jól vettem ki szavaidból) az egyik, ami állandóan fent van, de azt is kell még finomítanom, mert nekem sem jön mindig össze amit akarok. Próbáld egyensúlyba hozni a sebzés, tárkapacitás, és a tűzgyorsaság hármasát. Személy szerint az újratöltés sebessége nem elsődleges feljavítandó szempont. Főleg, hogy úgy szint véleményem szerint az upgrade-t inkább megéri összeszedni és várni a végéig, mikor az igazán jók jönnek, mint gyártani.
-
myckey
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nincs konkrét monitorom,tévéről játszok

de teljesen jól felismeri a gép.már vagy 2 éve erről vagyok.
minden játékban full HD felbontásban vagyok. -
-
myckey
veterán
szevasztok!
valaki meg tudná mondnai,hogy miért csak 1280x720 felbontást tudok állítani gamen belül?
ezt nem értem.
nem enged sehova se lépni.
vagy ez ilyen alapból?na bocs az amatőr kérdésért,de ez nagyon szokatlan
-
asuspc96
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
edzem....

-
-
seederking
őstag
Hali
Segítséget kérnék.
Egyik fegyver "össze pakolgatós" dobozkánál véletlenül lecseréltem a gépfegyverem és mindkét helyen "ugyan az" a típus van.Nem lehet ezt valahogy vissza csinálni?Már próbáltam másik lehetőségnél rákereseni a gépfegyverre de nem találom.Nem tudom,hogy most elb@sztam és átalakítottam vagy szimplán kicseréltem.Esetleg arról tudtok valami leírást linkelni,hogy mit érdemes össze pakolni a játékban és hogy melyik fegyver milyen enemy ellen hatásos?Mert pl most is van egy új fegyver ami kék elektromos hullám szerű töltényt lő ki (tök erősnek néz ki) de egy kis sima mezei mutánst sem tudtam vele leverni.Vissza kellett cserélnem az elsődlegesre,hogy kinyírjam.
köszi -
asuspc96
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
nem nem ezt kérdeztem...azt hogy mi a jó édes anyámat kell csinálni...miért nem lehet elmondani miért kell szemetelni a topikot ezzel ?
nem egyszerűbb elmondani ? vagy mond az hogy nem tudod de nem is kell írni...nem kell itt trollkodni hogy nézzem...
-
-
asuspc96
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
igen azért......

Jézusom...segítőkész tablettát szedsz ?

-
-
asuspc96
senior tag
EMBEREK itt mit kell csinálni ??

-
mcmike
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jó kis összefoglaló, köszönet érte. Szerintem egy kicsit szigorú voltál a pontozásnál, főleg ha figyelembe vesszük a mostanában megjelenő mezőnyt ebben a kategóriában. Hamarosan én is kivégzem, és írok majd egy hasonló rövid szösszenetet az élményeimről.

@PC GURU:
"A Pc guru tehet egy szivességet..." egyetértek! +1
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gyakorlatilag az Aliens Colonial Marines elbújhat a DS3 mögött...nagyon messzire...pedig elég sok fejlesztési idő ált a Gearbox (vagy a hírek szerint mégsem Gearbox) rendelkezésére. Szvsz pont ez az, ami elronthat egy játékot. Mese nincs, idővel elavulnak a technológiák (értem ezt főleg a grafikára) és éppen ezért nem tud szép és korszerű lenni.

Míg az előbb említett játékkal kapcsolatban csak negatív kritikák látnak napvilágot, addíg a DS3 kapcsán a túlnyomó többség pozitív élményről számol be, és ez a lényeg...

-
Luperator
tag
Ez így igaz. Elég sok helyre elkószálok, hátha találok valamit és nincs az, hogy fenn akadnék bármiben is, nagyon jól és szépen ki van dolgozva. A grafika közepesre van állítva, de szerintem maxon is szépen elmenne akadás nélkül. Remekül van optimalizálva, a részletességre így sem lehet panasz.
A "kasszasikert" nem vettem meg és majd 2 ezerért, ha meg fogom. Szerintem is az előrendelések hozták a pénzt, mivel relatíve sok ajándékot lehetett mellé kapni. Van akinek bejön, haver megvette, tetszik neki. Lehet nekem is tetszene, csak nem 10 ezerért fog. Mert a topik témája és e között ég és föld a különbség.
-
-
Taposo
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Pc guru tehet egy szivességet..... régóta már nem szimpik számomra a szerkesztőik
tudom én aztán ilyeneket irnak hir cimnek Hatalmas siker az Aliens Colonial Marines ezek is annak örülnek hogy mennyi embert sikerült átvernie a kiadónak vagy mi !?
, csak azért szoktam oda felmenni mert ott legalább hallani valamit a BF 4 felől 
És a Dead Space 3 grafikáját igen is sok játék irigyelhetné, ilyen látvány ilyen barátságos rendszerkövetelménnyel nem sok van
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
érdekes, a pc guru a grafikát (is) lehúzta, merthogy 2013-ban gáz a DX9... pff

-
Na, közben a végére értem én is.
Véleményem nyomokban SPOILERES lehet:
Jó kis játék, de engem leginkább az eleje kötött le igazán, az utazgatás hajóról hajóra, a csodaszép, űrben lebegő roncsok, az űrséták.
A bolygón már számomra leült a hangulat, de az eleje annak is jó volt, ám a végére, az idegen szerkezet környékén való bóklászást kifejezetten untam.
Így a harmadik részre sajnos a szörnyikék minden megmozdulását lehetett látni előre, nem volt igazán "na most f**ok be"-érzésem, ami még az első rész alatt azért néhányszor előfordult...
A történettől én nem ájultam el, a kötelezőpunilány ugyan aranyos, de simán meghagyhatták volna szép emléknek a második részben.
A végén nagyon érezhető volt a Doom 3 hatása, a hatalmas főboss, a lábunk alatt széteső-összeálló talaj, stb..
Az AI elég hülye volt, még emberi katonáknál is, de nem volt annyi dolog velük, hogy komolyan zavarjon.
Nagy hátrányát érzem annak, hogy LAN-on nem játszható coop-ban, pedig igazi közösségi lanos élmény is lehetne belőle.. Persze a warez miatt valahol érthető, de ha eljő a világvége, és csak generátorok mellett tudunk gépezni, és nem lesz net, hogy játszunk?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Normalon játszottam, 88%-ra írja a végére a befejezettséget, és 20 óra volt.
Ez elég pozitív, főleg mert még elő fogom venni valószínűleg bár annyit nem tolok bele majd, mint a DXHR-be
Az is tetszett, hogy a jóféle port, alacsony a gépigénye, mégis elég tetszetősen néz ki.
A fegyverbarkácsolást a végére megszerettem.
Szóval nálam ez egy 7.8/10 -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
*ben
Sok játéknál csinálom azt, hogy leteszem desktopra órákra, addig csinálok mást.
Itt is jó lenne, mert a mentési rendszer hányás, de így nem az igazi, hogy közben pörgeti a procit, ezáltal hangosabb is a lapos.. -
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
ja, ezt nem néztem még....
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Arra gondolok, hogyha háttérbe van a játék, nálam akkor is eszik a prociból tök fölöslegesen.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
mi számít "nálunk"-nak....?!
az én konfigomat ha megenné, fel is gyújtanám....
öcsémén meg nem néztem. 15 éves. a Prologue első 7 percétől szívrohamot kapna
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nálatok nem?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
azigen
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A procit eszi amúgy... de még ha alt+tabbal kijövök desktopra, akkor is... -.-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hm, hát passz...
régi ez már. nomeg a csoda p39-es 44+ is
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A 8600GT-vel szerintem ez a játék gond nélkül kimaxolható, én az azon alapuló QuadroFX 570M-en játszom, 1680x1050-en, szűrőket nem erőltetve, közepes árnyékokkal nem okoz neki gondot.
És ez csak 256 megás. -
mcmike
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mindegyikkel játszottam, a 2-es még itt figyel a polcomon (1-es már eladva), az első filmet (Downfall) is láttam már, szóval már csak erról nem tudtam...

-
mcmike
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Úgy néz ki tényleg igazad van, én személy szerint csak az első részt láttam:
Dead Space: Downfall (2008)Úgy néz ki készült egy 2011-es is: Dead Space: Aftermath (2011)
Köszi a tippet, máris keresem...

-
- = Zk = -
félisten
válasz
mikrosuttii
üzenetére
GT220 ekkroa kraftos?.... hmm.
öcsémnek akarnám, a 86GT helyett..... -
mikrosuttii
aktív tag
2. gamepaly videóm a játékból:
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
igen, a második részhez is készült.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én egyet láttam, az első részhez kapcsolódik, úgy emlékszem.
Nézhető volt. Több is van? -
- = Zk = -
félisten
tudtok vmit vmi DS rajzfilmről?.. mert ugye az előző kettőnek volt, ilyen intro féleség.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
lófac az is
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Taposd is
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
én ütöm, de... semmi sebződés...

-
D5
aktív tag
A mentés egy söpredék.
Impossible módban: végre megjön, és felszállok arra a tetves metróra, megérkezek a köv. állomásra. Sajnos ki kellett lépnem a játékból, de miután újra beléptem, megint végig kell szenvednem a rohadék szörnyeket, de már jóval kevesebb munícióval, mivel a korábbi kilépésemkor természetesen elmentette az inventoryt, meg a health bart, meg mindent, amivel túléltem...
NA mindegy. NEMADOMFEL MÍG EGY DARABBAN LÁTSZ!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Luperator
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Igen, a hangok. Csak félhangerőn megy a játék, mondjuk fülest használok hozzá, de épp elég ez is.
Ahogy megfigyeltem, nagy változások nincsenek a nekromorfok létszámában, ha állítasz a nehézségen, talán +/- 2, ha van. Én ennyit figyeltem meg, aztán lehet, hogy a sebzésen kívül nagyobbak a különbségek. Viszont, gondolom megfigyeltétek már, hogy néha igen gyakran ment a játék (pislogtam is, hisz azokat a részeket nem kifejezetten nevezetem volna olyannak, hogy ilyen gyakran mentsen), néha meg rendesen menni kell előre, hogy ez megtörténjen. -
válasz
Luperator
üzenetére
Hát ez az, van hogy futni se lehet, úgy körbevesznek...

Amúgy a para simán meglenne, mert a hangok nagyon jók, pedig a laptop integrált kártyájával és fejhallgatóval játszom.
Doom3-nál is megvolt anno szerintem, mert a hangrendszer ott is zseniális volt.
Szóval én megelégszem ezzel a sötét sci-fi feelinggel szörnyrush nélkül is.
Sőt lehet hogy másodjára easy-n fogom játszani, hogy elkerüljem a sok szörnyet, mert félelmetesebb számomra nem lesz, csak idegesítőbb, és hát ha ideges akarok lenni, csak elbeszélgetek a családtagjaimmal.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Luperator
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha nem is túl sűrűn de igen, tényleg van ilyen. Mármint beugrálnak innen- onnan és akkor mehet a móka. Ha más nem, legalább így elérik a parafaktort, ha a hangulat valakinek nem jönne át. Személy szerint a tobzódást nagyon nem szeretem, főleg ha beszorulok tőlük valahova és senki semerre. Így inkább marad a jó öreg futás új pozícióba.

-
-
Luperator
tag
Haverral játszom a co-op módot, közben Battlelog-on keresztül diskurálunk, káromkodunk vagy szidjuk egymást.

A single-t is elkezdtem már, de egyedül játszva kb másfél óra elég belőle az idegrendszeremnek, míg co-op-ban órákat tolunk bele. Ott is megvan a para csak nem annyira, mint egyedül. Rendszerint egy nap csak az egyik móddal játszom, ezért is vagyok lemaradva a single player-ben. Két mentést használunk, az egyiken csak a co-op fut, a másikon meg a single, így nincs keveredés. Mindenképp próbáld majd ki, szerintem élvezetes ketten nyomva is.
dying_star
Lesz/van olyan, hogy pár csapással szétkapnak vagy egyáltalán jobban teszed ha futsz.
Tegnap azt hittem rosszul látok, mikor megláttam a világító szemeket. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mcmike
őstag
válasz
Luperator
üzenetére
CO-OP-ot akkor ezek szerint valami ismerőssel játszod, és a single player-t még nem kezdted el? Csak a CO-OP befejezése után van rá lehetőség? Vagy nem jól értem?

Gondolom kell szereznem majd egy partnert a CO-OP missziókhoz, és azokat csak akkor játszhatjuk végig. De az teljesen különálló a single player-től? Vagy igazából beleépül?
Nekem még teljes homály a CO-OP, elnézést érte...

-
Tényleg jó kis játék amúgy.. tetszenek az opcionális küldetések is, el lehet szüttyögni velük.
Ami viszont ebben a részben is kissé zavar, az a "zombirush" (tudom, nekromorfok).
Nem értem mire jó, hogy a sötétből rád ugrik három szörnyike (tegyük fel megijedsz, bár nekem azt is ritkán sikerül), elintézed őket, és akkor jön még húsz....
Ez minden, csak nem félelmetes, inkább bosszantó.
Nyomogatom a tűzgombot és a medkitet, amíg el nem fogynak, miközben mozdulni sem bírok, mert körbevettek.
Ha igazi túlélőhorror lenne, ez úgy nézne ki, hogy az a három lény pl halálos lenne már pár csapásával is...
És akkor tényleg meglenne a para, mikor felbukkannak..
Pl vannak azok, amik csapatosan járnak, de leginkább egyesével támadnak, fedezékek mögül, kirohanva.
(Biztos tudjátok, melyikre gondolok).
Na, azok elég ijesztőek, mert látod hogy itt-ott kidugják a fejüket, de nem tudod, honnan rontanak majd rád...
Ettől eltekintve királyság. Most hogy már 3 scavengerem van, a nyersanyag is gyűlik bőven.
Történetről annyit, hogy a szerelmi szál nyugodtan kihagyható lett volna szerintem..
Na majd éjjel folytatom *-* -
Luperator
tag
Van miért újrajátszani, az biztos. A napokban befejezzük közösen, utána lesz már időm egyedül rohangálni végre. Tegnap rendesen felbosszantott az egyik mission vége, holott nem a bonyolultságáról híres a játék. Mint kiderült, rossz sorrendben álltam a dolgoknak. Persze haver fél perc alatt befejezte, mikor cseréltünk.

Mire jön az Awaken, talán végzek is vele egyedül. De mindig előre sírok, mikor látom mi fog várni rám.
-
mcmike
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Úgy látom ez a hozzászólás megakasztotta a népet...

Egyébként meg minden rosszban van valami jó is: így tényleg bebiztosítottad magadnak az újrajátszást...

-
Röhögni fogtok...
Én annyira nem merültem el a bench menüjében, csak reszelgettem magamnak a fegyvereket ott.... most, hogy épp túl vagyok a SPOILER a fickó lelövésén SPOILER VÉGE , tűnt fel, hogy tudok gyártani lőszert és medkitet....
Épp azon tűnődtem játék közben, hogy ugyan a zöld trutyi amit felszedegetek, mire jó...
És hogy tudok csinálni olyan bigyókat is, amikkel ki tudok nyitni olyan ajtókat, amiket addig nem....úgyhogy következő végigjátszás már biztosra vehető![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az a vicc, hogy lőszerem így sem fogyott el soha.. mondjuk én normalon játszom, és szeretek néha kézzel is odacsapni nekik.. -
Edem05
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Yep

-
Taposo
aktív tag
Osztom a véleményt, kellemes csalódás volt a játék, nem hittem volna hogy ilyen jól összerakják a sztorit illetve a játékmenetet, ráadásul az Origin 17 óra játékidőt irt miután végig játszottam normálon, ezért külön pont az EA/Visceral csapatnak
és tessék csak szépen végignézni a stáblistát 
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
PC
-
Ti min játszotok amúgy?
-
Luperator
tag
+1
Co-op módban most most járunk a vége felé. Kivert a víz a látottaktól, de az egész olyan fantasztikus. Látszik, hogy rengeteg energia van benne, nem csak a történetben, de a környezetben is. Volt olyan kritika, hogy nagyon a történetre mentek, pár kivétellel ez engem abszolút nem érdekelt, mivel maga a történet hozza magával ezt a remek és hosszú játékmenetet.
-
mcmike
őstag
válasz
dangerzone
üzenetére
Szerintem mindenképpen, ugyanis méltó folytatás. Amennyire leszólták az elején egy páran ezt a játékot, nekem pont akkora pozitív csalódás.

Szvsz jó grafikája van, csak egy-két nagyon ritka esetben lehet kidolgozatlanságot felfedezni (de ez nagyon elenyésző), ezen kívül pedig nagyon hosszú és tartalmas single player kampány van benne, és hozza az eredeti hangulatot...
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
dangerzone
üzenetére
IGEN!!!!....
-
dangerzone
addikt
Jó játék lett? Megéri beszerezni?
-
Luperator
tag
Ti aztán tényleg bebarangoljátok a környéket. S még azt hittem én vagyok a lassú. 43% 9 és fél óra után. S lent már inkább a semicondutor az, amiből sosincs elég, ahogy emlékszem, nekem tungsten-ből akad "bőven", mondjuk abból rendszerint nem kell sok a fejlesztéseknél.
-
mcmike
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Single player mellékküldetések

14ó / 13. chapter alapján te is megfontoltan játszol, én talán még lassabb vagyok
: 18ó / 14. chapter vége / 66.5 -
- = Zk = -
félisten
mellékküldik? pl?!...
nekem egyelőre 14ó van a játékban, és most kezdtem a 13. fejezetet -
need
addikt
Hát..én most kicsit csalódtam.. most toltam végig normál fokozaton és valami 72% lett az eredmény..
ezek szerint nem nézegettem a mellék küldetéseket? -
mcmike
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha nehéznek tűnik a játék, és híján vagy a nyersanyagoknak (főleg tungsten a jellemző), akkor érdemes újrajátszani egy régebbi fejzetet, főleg ha van olyan mellékküldetés az adott fejezetben amit kihagytál. Ugyanis az ott megszerzett javak / nyersanyagok elmentődnek ha egy bench-nél feltöltöd őket, ezek után visszatérhetsz a legutolsó chapter-hez.

Én pl. ezt csináltam a 6-os chapter-el, ahol volt egy melléküldetés amit kihagytam. Utána már nem nagyon volt nyersanyag gondom...

-
-
Edem05
őstag
Na kitoltam a Classic módot is, és így feloldotta ezt a marha jó fegyót. [link] BANG! PEW!

-
Luperator
tag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Hard fokozaton kevés a sörétes és ahogy észrevettem, sűrűbben ment a játék (lehet normál fokozaton is, nem tudom). Fejlesztésnél a stasis coating megjelent a fő fegyvernél is, pedig nem felül van, szóval igen.
Telemetry spike-kal új fegyver született (olyasmi mint a szögbelövő) és alul van a sörétes. Nagyobb távra a line gun és a karabély tökéletes, bár előbbinek kicsi a tárkapacitása és nem sebességbajnok.
-
Luperator
tag
válasz
FLATRONW
üzenetére
Igen és ezt lehet folytatni az upgrade-ekkel is. Hogy egyiknél akármelyiket teszed fel, alig emel pl a damage-n, másiknál meg a +2 tényleg plusz kettő, s akkor itt az upgrade utáni tár mizéria sem tiszta nálam, mert volt, hogy kevesebb fért a tárba, holott nem írta, hogy venne le belőle. S ugye a sebzés, tár dolognál lehet először észrevenni, hogy néha furán működik.
Zk
Én az állandó célzást véletlen szoktam bekapcsolni csak, a stázist nagyobb művészet megtalálnom a billentyűzeten.
S igen, van mit bebarangolni mind az űrben, mind a bolygón. Ez nekem nagyon tetszik. -
FLATRONW
őstag
Új hozzászólás Aktív témák

- Steelseries Arena 7 Hangfal
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, HP Garancia, i7-11850H, 32GB RTX A2000 4GB, Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.... hát ezt nem hiszem el. de lesz folytatása 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)