- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
na gy már értelmet nyer a hsz.

akkor már csak a fegyverek miatt is el leszek vele egy darabig. főleg ha azt nézem hogy pár hete megint ds1-et toltam még mindig nagy lelkesedéssel. ja ha már itt járok. ds1 után játszotttam kicsit ds 2 vel és azt vettem észre hogya legkeményebb slash-er az első részben legnehezebb fokozaton keményebb mint a 2 részben. elsőbe 4 lövés kellett felhúzott plasmával hogy leszakadjon egykarja akettőben elég volt két lövés ugyanilyen fokozaton ugyanezel a fegyverrel.
van már ebbe valamiféle achivent rendszer vagy hasonló. pl az ubis játékokba is van már.
-
-
na így már több fogalmam van róla. gyanítom hogy első végigjátszásban nem fogom eltalálni a nekem megfelelő legjobb fegyverkombinációt.
pedig mikor halottam még anno hogy lesz fegyverkombó gondoltam egy plasmacutter elsődleges meg mellé egy contact beam másodlagos kombóval én jól el is lennék. -
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Uhhh.
Kicsit bonyolultabb, de spoiler nélkül:Szóval: nyél, tus+cső felül, és (ha a markolat olyan) tus + cső alul.
Ez ugye eddig 5 db rész....
És akkor még jöhet az energiagóc utódja, a kül. áramkörök, de még ezen felül is van két upgrade-hely a fegyvereken, ezek nem áramkörök, hanem ilyen izé... kütyü-mianevék...
Majd látod...
Közben elkészült a DS 3 végigjátszás első egy órás videója... -
duplahtraszaltó!

nem akarom ezt sem bespoilerezni magamnak de én úgy képzelem hogy vannak az alapfegyverek sima és másodlagos tüzeléssel mint az előző részekben és ezeket lehet összepárosítani hogy pl x fegyver elsődleges tüzelése meg y fegyver másodlagos tüzelése egy fegyverre szerelve? vagy pedig nem erről van szó?
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A videó alatti leírásban (több megjelenítése c. gomb) találhatók az infók. Én is örültem neki

Hát igen. A fegyverösszehepkázós felület elsőre káosz, de később rájön az ember, hogy igazából csak azért tűnik annyira bonyolultnak, mert sok opciót adnak a játékos kezébe és ez valahol mindenképp jó, bár első blikkre áttekinthetetlen...
-
akkor valamit félre olvastam. ez a magyarítás PC-re jön? mert akkor dobok egy szolid hátra szaltót örömömben.
ahogy a naptárt nézem az első végigjátszás nem magyarul lesz úgy érzem.
hétköznap kb ennyi szabadidőm van hogy itt fórumozok kicsit meg böngészek netezgetek de pl egy filnézés már nem nagyon fér bele, szóval ha meglesz feltelepítem és hétvégém nem is fog másról szólni.
ja meg majd lehet hogy jövök a hülye kérdéseimmel mert amit láttam belőle azért vannak változások a játékban. pl a fegyver fejlesztés így pár pillantás alapján egyelőre "WTF?"
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
A DS 3 magyar felirat május 12-én lesz elérhető, a DLC úgyszintén. Persze addig még akár ki is lehet tolni. Nekem most a 3. rész kb. kicsit több, mint 6 órába tart, de igaz, game+-ban, amikor is az elejétől megvannak a csúnya darálók
.
Így nyilván nem taktikázom annyit, de mondjuk már csak impossible fokozaton tolom. Így is kb. két-három részt neveznék olyannak, ahol be kell lassítani kissé az előrehaladással, mert különben...
Tervezem teljes végigjátszások feltöltését a YT-ra (komment nélkül, utálom, ha belemagyaráznak a játékba..), HD minőségben. Ha a videomegosztó oldal engedi, 1.5-2 órás szeletekben szeretném...
Majd meglátjuk... -
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Hát izé... Khm.

Mivel nem játszottál még a gémmel, nem írom meg, hogy jól hitted-e, de azért annyira nem vagyok már gyors...
Meg aztán lesznek jó kis fegyver upgrade-ek a Bencheknél...
Reflexeim fénykora leáldozott.
A fordítással kapcs. olvastam, hogy Evin (v. EvinTom) átállt a konzolos játékokra
, de azt írta, h. a DS3-at és a DLC-t még befejezi PC-re. Rakott is fel a játék elejéből kicsit YT-ra. -
Weareus
addikt
Szia Nika!
Kőkemény lány lehetsz, hogy ilyenekkel játszol. Respekt.
Én is toltam vele kicsit. -
Luperator
tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
+1
Ettől még örültem,hogy magyar videót láthattam, méghozzá női hanggal.

-
-
már nem várom a szinkront. ahogy pénzem lesz rá (nem ebben a hónapban) megveszem.
egyébként annyira vártam a játékot hogy mikor megjelent és nem tudtam megvenni belegondoltam hogy tulajdonképpen nincs semmi ha nem játszom azonnal.
egyébként meg nekem az előző kettő sem lejárt lemez. most legutóbb játszottam az elő résszel egy lehetetlen fokozatot és baromi jó az a játék még mindig. most ép 2 részben zealoton játszogattam.
de nem is baj hogy nincs mit játszani mert így legalább ebben a kevés szabadidőmben van idő másra. olvasni stb..én semmit nem tudok a magyar feliratról. evin vagy ervin vagy ki, aki az előző részhez is csinálta írt róla hogy lehet csinál fordítást de egyáltalán nem mondta biztosra..
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
No igen, de hogy hol-hányszor fogsz elhalálozni, az attól is függ, hogy mennyire fog feküdni neked a 3. rész (atmoszféra, irányítás, stb.)
Egyébként hihetetlen vagy: miként lehet kibírni, hogy ne játssz vele?
Én nem bírnám kivárni a szinkront az biztos...
Apropó: van hír arról, hogy mikor készül el a magyar felirat? -
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Hát, a 3. részt minden elképzelhető fokozaton letoltam, és ha nem new game +-ban indít az ember egy hardcoret..., akkor a sztázis legyen vele

Talán nem árulok el titkot, hogy az első (és egyetlen) elhalálozáskor a játék legelejére tesz vissza, mentéstől függetlenül!
Kilépni úgy lehet, hogy ugyebár a játék automatán ment, ha megúnod, kilépsz, és onnan folytatod, ahol abbahagytad.
De ha meghalsz, azonnal törli a mentésedet, és marad a játék legeleje.
Ez így azért nem annyira könnyű, csak azért toltam le, mert (nagyon+nagyon)*(nagyon+nagyon) megfogott az atmoszféra.
Az első rész legnehezebb fokozata kicsit más kategória (nem könnyű összehasonlítani a kettőt), a második rész überbrutál fokozata pedig most fog terítékre kerülni.
-
-
nubreed
nagyúr
válasz
Luperator
üzenetére
Szerencsére megoldódott. Most pontosan nem tudom mi a menüpont neve, mert most nem az otthoni gépről írok, de valahol van egy rész ahol van olyasmi, hogy chapter select. Így tudtam folytatni a 18. chaptert onnan ahol abbahagytam, sőt arra is találtam megoldást, hogy hogy tápoljam fel magam.

-
Luperator
tag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Egyedül hard fokozaton játszottam, mivel közepesen mindent össze lehetett szedni (volt mindenből dögivel) és a monsztákat meg a terem másik végéből lődöztem le. Ezért átállítottam, azután már nem lett olyan sétagalopp a dolog és az már nem vonzott, hogy nem tudom mi lesz később. Ami a fegyvereket illeti, a sok variációból legjobbnak szerintem egyet sem lehet kiemelni, mindenkinek ami bejön.
SPOILER
A föld alatti rész (utolsó pályák) tűnt nekem a legszívatósabbnak az egészben, úgyhogy előre tudtam,hogy ott huszonvalahanyadik alkalomra jutnék el a befejezéshez ezen a fokozaton. -
válasz
FoxiestFox
üzenetére
akkor jó. 2. rész HC módját is lehetetlennek tartottam eleinte. aztán rájöttem hogy 7 fejezetig(az első mentésig) nehéz eljutni. aztán már megvannak az kemény fegyverek és esélyük nincs.
-
-
Luperator
tag
Nem tudom mi lehet Nálad a bibi, de valóban nem mindegy, hogy a kettő közül melyikre kattintasz. Nálam ekkora változás nem állt be, az nekem is feltűnt volna.
Off: Ha lesz következő rész, tuti szólóban viszem végig először, mert most nem így történt és egyedül nincs sok kedvem végignyögni azt ami néha ketten is alig ment, úgyhogy a "taknyos" résznél abba is hagytam. Ettől függetlenül nekem még mindig pozitív, hogy hosszú lett a kampány rész.
-
nubreed
nagyúr
Na jó végleg betelt a poharam ezzel a rohadt játékkal. Már a 18. chapterben jártam, aszem Kill or Be Killed a címe. Sajnos eléggé elfogyott a munícióm és hiába van 3 scavenger botom is, nem tudok annyi nyersanyagot összeszedni hogy craftoljak mindig újat. Gondoltam, hogy a continue from last save helyet, continue storyt választok, azt gondolvan, hogy visszarak az egész chapter legelejáre és talán akkor jobban fel tudom táploni magam. Aha, a nagy francokat, kb a valahova a 10 és 14. chapter közé repített vissza és most már ha continue from last save-et választok akkor ugyanide rak vissza!!!!! Ilyen Rohadt szemét játékot én még nem láttam, elment a kedvem az egésztől, majd youtubeon megnézem a végét.

-
törölt tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Egyenlőre nem akarom megvenni kipróbálnám ha bejön akkor természetesen megvásárolnám.
-
-
törölt tag
Helló!
Hogyan tudném ki crackelni a multi player részét hogy tudjak játszani egyik barátommal coop-ban? Ha most rányomok a coop részre csak annyit ír h nézzem meg h jó e a netem mert nem tudott csatlakozni a EA szerverhez :/ pls help jó móka lenne a barátommal tolni esténként kocc hangerőn

-
Weareus
addikt
Ennél a résznél én is jártam így. (Pont így...)
Arra érdemes figyelni, hogy mindig autosave-nél lépjen ki az ember, és én még ilyenkor is rá szoktam menteni egyet a kiléptetőmenüben.A dolog lényege az, hogy vannak a fő küldetések, vannak a coop-küldetések (ezek ugye egyjátékos módban nem elérhetők, de láthatod pl. az ajtót, hogy COOP van ráírva, bár bemenni nem tudsz...) és vannak a mellékküldetések (ilyenkor ki is írja a címét a küldetésnek, meg hogy optional mission). Na, ilyenkor ne lépj ki addig, míg le nem toltad a mellékküldit (elég hosszúak is tudnak lenni), majd vissza nem értél a főszálra és itt nem történt egy mentés, különben kezdheted a mellékküldetés előtti (!!!) mentésedtől...
Hát kb. ennyi...
Amúgy az egész harmadik rész mentési rendszere nem ér egy fabatkát sem.
Nem is értem, hogy miként tudták egy amúgy szinte hibátlanul összehozott játékban ezt a részt így elgányolni?Egyébiránt én ezt az egész mentési dolgot kiküszöböltem: (mindhárom részben). Meg kell keresni a játék mentési könyvtárát, és minden alkalommal, amikor kilép az ember, el kell másolni valahová másik könyvtárba a mentett állásokat, mert előbb-utóbb ráment az ember (ez különösen a 3. részben könnyű).
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Valami nem stimmel nálam a játék mentésekkel. Van az a rész, ahol várni kell a vonatra és amíg "vársz" addig le kell ölni néhány szörnyet meg van ott két regenerálódós szemét is. Ez az a rész, ahol ha fel szállok a vonatra a "Mid" és "Aft" station jön. Na és itt jön a mondandóm lényege, kiszállok a Mid stationon, haladol előre a történetben, kb egy órát már el is voltam itt és itt valami miatt ki kellett lépnem a játékból. Mikor visszaléptem és töltöm be a legutolsó mentett játékállást meglepve tapasztaltam, hogy oda rakott vissza, ahol a vonatra kell várakozni és leölni azt a néhány szörnyet, még ugye a Mid és Aft station előtt. Lehetséges, hogy itt van egy olyan rész, ahol az autosave rendszer ilyen rohadt sokáig nem menti a progresst?
Nekem edddig az volt a tapasztalatom a játékkal, hogy azért sokkal sűrűbben menti az állást.
Ja és hozzátenném, hogy eredeti a játék. -
Telda
addikt
Hali!
Co-op-ra keresek társat, ha valakinek lenne kedve hozzá, pm-ben megadom az Origin id-m.
-
Weareus
addikt
Ez így van.
PS-módot még nem toltam, most a Retro módra hajazok, amit hardcore-mod kijátszása után tesz elérhetővé a játrék. Ez azért így (HC) elég durvásos, de játszható, csak meghalni nem szabad
.PS-mod ez után fog következni.
A DLC valóban rövid, de nem is számítottam sokra, így is ad egy kis pluszt az alapjátékhoz...(Persze kérdés, h. kinek mi éri meg és mennyiért...)
A létrehozható fegyverek variációját próbáltam számolni, de néhány millió felett elakadtam... (!!!)
Azért ez tényleg dicséretes a fejlesztőktől!
Nem is próbálom titkolni, hogy elfogult vagyok a trilógiával szemben...
RULEZ!!!
-
mcmike
őstag
Hát igen, azt vettem észre ha nem new game+-t választok, akkor gyakorlatilag lenullázza a fejlesztéseket. Csak a new game+-nál maradnak meg a dolgaim. Jól érzékeltem?

Pure survival módban kezdtem el, ilyenkor csak nyersanyagokat találunk ill. dobnak el a szörnyek. Mindent a bench-nél kell készíteni: lőszer, fegyver fejlesztési áramkörök, stb...

-
mcmike
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát nekem max 3-3.5 óra lehetett, szóval elég rövidecske...3 chapter az egész ha minden igaz.

-
kenny123
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
1,5-2, én legalábbis ennyi idő alatt átfutottam rajt, a sztori érdekelt/nem nézelődtem.
-
- = Zk = -
félisten
kb mennyi óra van a DLC-ben? (nem az elkészítését kérdezem
) -
mcmike
őstag
Én elkezdtem az awakened DLC-t, de sima new game-et indítottam, nem pedig new game+-t. Így elég nehéz sajnos hard fokozaton, és még scavenger bot-om sincs, szóval lehet hogy megérné újrakezdeni az egészet...

Eddig nagyon tetszik, igazából sokkal jobb lett volna az egész játék ha így fejezik be, de akkor ugye nem lett volna plusz bevételük. Mindent meg lehet érteni...

Akkor majd kipróbálom a hardcore-t new game+-on, ha azt mondod játszható.

-
Weareus
addikt
Szia.
Azóta letoltam még párszor NG+-ban Impossible fokozaton.
Szerintem így - mivel tele vagyok összerámolt fegyverekkel meg alapanyaggal - könnyebb a game, mint sima New Game-ben legkönnyebb (!!!) fokozaton.
Szóval lehetne még két nehézségi fokozat, és egyáltalán nem vagyok már reflexeim fénykorában...Az első rész legnehezebb fokozaton... Az igen. Brutális. (Asszem újra is kell kezdenem, a Zach Hammondot kiiktató Brute kiiktatására (pedig a hátát lövöm...) nem elég a lőszerem.)
Azt hiszem, bele kell kukkantsak ebbe az Awakened DLC-be is...

-
kenny123
addikt
Szerintem nagyon király dlc lett, egy jó másfél-2 órát adott pluszban. Az egész játék lehetett volna ilyen, ami a hangulatot illeti. Személy szerint örülök, hogy a befelyezes változott. Remelem jön meg pár ilyen sztori alapú dlc, vagy ami jobb lenne, egy ds4, ami a dlc endinget illetve nem is olyan valószínűtlen.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én nem tudom. Ha meg, akkor jó.. mi lesz benne?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hnap megjelenik a DLC, nem?

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mi?
-
- = Zk = -
félisten
hnap Awakened?
....
franc, mehet vissza a gém
-
mcmike
őstag
Az igencsak szép teljesítmény enyiszer végigvinni.

Én most egy kicsit pihentetem a dolgot hogy újult erővel vehessem majd elő. Milyenek a Game+ fokozatok tapasztalat alapján? Valamilyen egészséges szintet (megfelelő mértékű kihívás) akarok majd belőni a következő újrajátszásra.

@dying_star (239): ebben lehet bőven igazság...

-
-
Weareus
addikt
Szégyen, hogy ennek a játéknak - 1. és 2. részt is ideértve - milyen lightos a topikja. Szerintem hangulatban rakat nagy nevet ronggyá aláz, grafikailag is elég jó, hosszú, változatos, franya, stb.
Szóval aki még nem próbálta, annak csak ajánlani tudom.
A 3 rész fegyverösszehepkázós felülete elsőre elég bonyolult, de most (a 3. végigjátszás után
), hogy belejöttem, game +-ban impossible fokozaton már az elején megyek az összerámolt fegyverekkel és olyan tűzerőm van, hogy az valami brutál. Chain gun végigtolva +3-as damage-kkal, + MKII-es égőlőszer-mód + Damage kiegészítő...
Ahogy lövöm a legerősebb alap-nekromorfokat, úgy vágódnak hátra, közben kigyulladnak és szakadnak darabokra, hogy flesh...
Szerintem a 3. rész az első és a 2. rész patinás ötvözete és méltó folytatása.
Rulez! -
Weareus
addikt
Én is kitoltam Easy-n, Normálon, Game pluszban pedig Impossible fokozaton (4x). Jól felbrutalizáltam a fegyvereket.
Nem rossz game. -
wednesday
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Így most nem tudom elképzelni.
De azt tudom, hogy vsync-el bizony vacakabb volt az irányítás, főleg a célzás. De ha azt lelövi az ember semmi baj nem volt. -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
szerintem pont ugyanolyan az iranyitas az osszes reszben
Az elsonel megszoktam,onnantol nincs bajom vele -
wednesday
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem semmi problémám nem volt az irányítással. Simán lehetett lőni a legerősebb hullámoknál is. A vsync-et OFF-ra kell állítani, mert ON állapotban okozhat lagot az egérnél.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
legjobb, legjobb de... irányíthatatlan.. PC-n legalábbis

-
feka007
veterán
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Engem elsősorban a történet alapján fogott meg legjobban, amit egyben elég nehéz volt átélni a néma Isaak-kel.
-
-
feka007
veterán
Na kitoltam szép komótosan. Jó lett sztem, bár a vége lehetett volna drámaibb is, azt kicsit összeb.szták. Kár lenne érte, ha nem jönne több rész. 2. rész volt a legjobb, de első résznél így is jobban tetszett ez is, azt csak 2. rész után játszottam ki évekkel azután, hogy anno megjelenéskor abbahagytam már az elején mert nem jött be. Kár ezért a befejezésért, ha nem folytatnák, kicsit hiányérzetem van
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
..ahogy én is (Y)
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem korai még akármit mondaniuk ezzel kapcsolatban, az első hullámban annyit adtak el amennyit (kifejezetten rosszul szerintem nem szerepelt), de a játékot még továbbra is veszik, szóval pár hónap gondolom kell nekik, míg összeülnek és eldöntik, legyen-e folytatás.
Vélhetően a PS4 és a következő xbox is lendíthet egyet a dolgon, mert minél több játék kell majd rájuk minél kevesebb idő alatt.
A Visceral összeszokott csapatnak tűnik, ami hibája van a játékaiknak, az az EA töketlenkedése (igen, tudjuk, kell a casualnak is kedvezni), nem hiszem hogy pénzügyileg kifejezetten kockázatos lenne a következő részt elkészíteniük.
Szóval én bizakodó vagyok. -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Állítólag az de hát az Ea-nál sose tudni.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Lényege az hogy megcáfolták hogy ők ilyet nem mondtak meg nem is csináltak. Gondolom a felháborodott dead space rajongók nem nagyon csipázták a dolgot.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
hm?

tudok angolul, de most picit sokat ittam, kenődnek a sorok.... szal

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
én vártam a folytatást, ha már felkorbácsoltak a 3. végén
az első részt az irányíthatóság miatt dobtam el, csak.... am érdeklne az is. de hát.. irányíthatatlan
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát, ez van.
Azért van három elég korrekt rész, én nem panaszkodom. -
Megbukott a dead space: "Törölték a Dead Space 4-et
A fejlesztő Visceral Montrealt pedig bezárják, mert a Dead Space 3-ból nem sikerült annyit eladni, amennyit az EA akart." [link] -
neato3loco
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
én is ezt csináltam, csak medpak nélkül nem egyszerű.. mindig elfelejtek csinálni..
meg amikor a szörny gyomrában harmadjára estem neki annak a b*zi 3 db kis tüskéket lövöldöző izéket bombáztam megint csak medpak nélkül... 
-
kenesei1982
aktív tag
titeket nem szivat a mentési rendszer?
végigcsináltam a coning tower mellékküldit, visszamentem a vonathoz, direkt megvártam h automentés logo megjelenjen utána kiléptem.
Akarnám folytatni, erre berak annak a résznek a közepére ahol üldöz a regenerálódós szörny
.
nem először csinálja ezt. Nálatok is van ilyen? -
FLATRONW
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én is pont ezt csináltam, bementem a ketrecbe és így minden irányból védve voltam (egyébként lehet, hogy a másik szörny gyomrára gondolt, de azt nem volt nehéz megcsinálni).
-
válasz
neato3loco
üzenetére
Pedig az a rész nem nehéz, én minden szörnyhullám előtt visszafutottam a ketrechez, azt nagyon jól lehet védeni, még a közelembe sem tudtak jönni

-
neato3loco
senior tag
bakker most jarok a jatek felenel, eleg kegyetlen... a szorny gyomra rész rohadt nehez volt.
egyre jobban nehezedik a jatek, meg cumi amugy is medpack nelkul. 
-
feka007
veterán
Bebugolt a game , folyamatosan bezoomol a fegyverre, így nem tudok se futni, se megnézni az útvonalat, se megnyitni a bench-et. Mi a toszt lehet vele csinálni?
("Blumenladen" verzió)Szerk: megoldódott, ötödik restartra

-
mcmike
őstag
Én is sikeresen végigvittem (91.8% és valamivel több mint 24 óra) a játékot, de csak most jutottam el odáig hogy egy kis összefoglalót írjak róla.

Pro:
A DS3 szerintem abszolút méltó folytatása lett a sorozatnak. Amennyire elriasztották a PC-s tábort a félrement marketing üzenetekkel (PC port és egyebek), pont annyira lett jó és okozott nekem (de talán többeknek is) kellemes csalódást. Egy kicsit könnyebb lett maga a játékmenet, de ettől eltekintve teljes mértékben hozza az eredeti "feeling"-et. A grafika a dx9 ellenére szerintem pazar, és apróbb kidolgozatlanságoktól eltekintve összességében jónak/szépnek mondható. A pályák hosszúsága és változatossága szerintem nem hagy kívánnivalót maga után. Nekem speciel az első 6-7 fejezet tetszett a legjobban az űrhajók és roncsok között, de maga bolygó is izgalmasra és érdekesre sikeredett. Ott is megtalálhatóak a nyílt és zárt terek egyaránt, egyedül csak a végén éreztem úgy hogy kezd egy kicsit ellaposodni a hangulat.
Kontra:
A történet önmagában sajnos elég egyszerű és egyben kiszámítható lett, kicsit bonyolultabb illetve fordulatosabb sztorit is össze lehetett volna rakni. Ugyanez igaz a logikai játékokra, fejtörőkre is, sajnos egy kicsit minden egyszerűbb lett. Kicsit hiányolom a multit, a CO-OP szerintem nem egyenrangú megoldás.
Konklúzió:
Az adott témában (Sci-Fi horror) továbbra is etalon, gyakorlatilag nincs nála jobb (Aliens Colonial Marines-t bőven elfelejthetjük a DS3 mellett). Mindent összevetve szerintem jó játék lett, és egy percig sem bántam meg hogy befektettem rá.
Talán egy kicsit elfogultan, és mert nem nagyon van konkurenciája a Sci-Fi horror témát illetően, az alábbi pontszámot adom: 9.1~9.2 / 10
UI: fegyverfejlesztés pro/kontra mivolta mindíg kérdéses lesz, szerintem alapvetően jó hogy több lehetőségünk van, de az nem jó hogy ennyire bonyolult, szerteágazó, és végképp nem egyértelmű lett. Valahol az arany középutat kellett volna megtalálni...
-
Luperator
tag
válasz
kenesei1982
üzenetére
A megfelelő tool birtokában igen, rá tudod tenni az új eszközt a meglévő fegyveredre. Ha frame az, amit találsz, arra meg lehet új fegyvert építeni. Szétszedni azt hiszem két módon lehet, az egyik ha átépíted, a másik, ha lebontod. Lebontás után - ha jól tudom - az elkészítéshez használt nyersanyag felét kapod meg. De utóbbi esetben eltűnik ez a fegyver, értelemszerűen.
-
kenesei1982
aktív tag
Sziasztok,
Nem sokat játszottam még a játékkal eleddig, de lenne egy kérdésem.
Ha összeszerelek valami fegyvert. Utána ha találok valamit, akkor azt rá tudom még szerelni agy teljesen úat kell építenem? Esetleg szétszerelni a meglévőket? -
- = Zk = -
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
igen, lesz!
-
válasz
galaktikus
üzenetére
Úgy legyen..
Új hozzászólás Aktív témák

- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- OTP Bank topic
- Energiaital topic
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
Meg aztán lesznek jó kis fegyver upgrade-ek a Bencheknél...
, de azt írta, h. a DS3-at és a DLC-t még befejezi PC-re. Rakott is fel a játék elejéből kicsit
olyan gyorsan nyomtad a sztázist aztán meg a lövést hogy azt hittem töltény lassítja be őket.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)