Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lefty
addikt
válasz DerStauner #184 üzenetére
lesz még jobb is
-
Kiskutya
veterán
válasz DerStauner #189 üzenetére
Én valahogy sokkal rosszabbra számítottam, elég jól tájékozódtam. Érdemes jól felmérni a terepet mielőtt elindulsz!
hmm...
-
Kiskutya
veterán
-
TB
tag
válasz DerStauner #194 üzenetére
"most a 4. pályán vagyok, épp most jutottam túl a fedezékes meteoritos marhaságon"
szia!Hogyan csináltad?Egyszerűen nem tudok továbbmenni
-
pee13
senior tag
válasz DerStauner #199 üzenetére
Amikor a hasából kijönnek a csápok akkor plazmavágóval nyissz nyassz. Amúgy meg én ívfegyverrel leadok rá pár lövést és kifekszik..
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
Vistaboy
veterán
válasz DerStauner #204 üzenetére
Nem tudom, mit hagyhattál ki. A játékban a grafikai beállításoknál is kell lennie egy almenünek, ott tudod például az AA-t állítani. De ha nem, vagy nem működik, akkor állítsd át driverből.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
őstag
válasz DerStauner #215 üzenetére
várni kell mig szól a csaj hogy mehetsz de a többit meg kell ölni hozzá ...én futottam körbe körbe
-
pee13
senior tag
válasz DerStauner #215 üzenetére
Ha jól emlékszem akkor ott van egy hibernáló, a kamrában levágod a szörny lábait, ráadsz egy sztázist, és behibernálod.
"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan
-
danntora
tag
válasz DerStauner #230 üzenetére
Van benn egypár bug én egyszer egy liftbe belépve egyszercsak elkezdtem zuhanni a sötétségbe persze meg is haltam, máskor nem tudtam felvenni a cuccokat egy darabig pedig előttem voltak. Újratöltöttem egyszer a fegyvert és váltottam utána visszaváltva megen nem volt tele a tár. Túl kell lépni ezeken, attól még fantasztikus egy játék, alig bírom letenni pedig melózni, aludni és enni is kéne néha...
-
őstag
válasz DerStauner #230 üzenetére
nyugi nekem is ezt csinálta a gém
-
Sirandrish
legenda
válasz DerStauner #234 üzenetére
sok gameval? FC2 meg ez...de az FC2-t más másodjára tolom
Szerintem a grafika pöpec..semmi baj vele..
a 6. chaptert már befejeztem ha jól rémlikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
őstag
válasz DerStauner #263 üzenetére
aham pont én i s ott járok vki segijjen már pliiiz
-
Csabahun
senior tag
válasz DerStauner #266 üzenetére
Próbálgasd lehet azt tolni.
-
Csabahun
senior tag
válasz DerStauner #290 üzenetére
12 fejezetből áll..
-
Sirandrish
legenda
válasz DerStauner #299 üzenetére
én pont azt akartam mondani hogy a főellen szvsz nagyon egyszerüre sikeredett...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
szasanyi
félisten
válasz DerStauner #305 üzenetére
Ja, én is befostam vagy kétszer! Köszi, majd próbálkozok. Csak lassú a fickó, meg a fegyver csere és újratöltés is lehetne gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz DerStauner #369 üzenetére
Valami rohadt nehéz volt a vége. Én is ráfanyarodtam a trainer-e, mert többször kitrancsíroztak. Igazi hardcore-ok tudják megcsinálni csalás nélkül. (meg az időmilliomosok akik 126-odszorra is nekifutnak )
SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!SPOILER!!!
Aztán néztem az outro-t és majdnem berittyentetem az utolsó jelenettől![ Szerkesztve ]
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
mad1
veterán
válasz DerStauner #1079 üzenetére
Majd a ketto szebb lesz.Addigis meg jo ez...Igyis eleg para tud lenni.
Ne szemetelj ! = Steam
-
alien_
őstag
válasz DerStauner #1079 üzenetére
..de lehetne akár sokkal, de sokkal rondább is, szóval örüljünk, hogy egy köztes, élvezhető grafikát hoztak össze, egy, a témához nagyon passzoló látványvilággal
Amúgy tegnap vittem végig a játékot, nagyon bejött, utóbbi pár év egyik legkellemesebb csalódása!
[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest