Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gadomiklos: Sziasztok! Kezdő vagyok, és nem tudom hol tudom megnézni a privát üzeneteimet.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért nézz utána, mert az Intel 1,5V-ig "ajánlja" a ramkezelést, persze van ismerősöm aki 1,65-öst is használt SB-vel. Én is sokáig tanakodtam, nekem 3 versenyzőm volt:
G.Skill ECO
Sniper SR
Sniper SR 1,25-önszóval én 1866 körülin szerettem volna használni. Végiggondoltam hogy a különböző 1,35-ös vagy 1,25-ös változatot ami ugye alapból nem 1866-on megy kb hogy lehetne felhúzni addig, nagyjából ahogy agyaltam mindegyik változat hasonlót mutathat 1,5V körül, így azt vettem ami raktáron volt 1,5Von 1866-ost. Nem csalódtam, nekem bejött. Kicsit lejjebb láthatod a régi és új eredményeket AIDA szerint.
Aztán jönnek-mennek a "fikázós" vélemények, hogy ez nekem gagyiii, hogy néz ki stb...
Mindenkinek saját izlése...
Azt vedd ami tetszik, nem kell 1,5V felett járatni hogy lehetőleg gyors legyen.
Bár én nem érzek különbséget a régi 1600 és a mostani 1866 között.
Egyébként vannak jó időzítésú ramok is 1333-ban is ami üt 1-2 nagyobb herz futásút.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 4090 24GB HP OEM verzió (kiváló állapotban)
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő