- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Fixer_SH
tag
Haho!
No.. kibontottam a masik modul-t is. Beraktam az alaplapba, BIOS egybol dual-ban ismerte fel.
Megy rendesen.. gondoltam adok neki nagyobb frekit. Asrock775-Dual alaplapom van, i915-el.
A BIOS-ban a memoria-frekijet csak 166-200-333-at lehet beallitani, beraktam 333-ra, aztan a proci frekijet 200-rol 230-ra allitottam. Gyorsabb lett egy kicsit gep, viszont Everestben most nem 667MHz-et mutatott a RAM-ra, hanem 530-at, es a proci FSB-re meg nem 230-at mutatott, hanem 260-at.
Ha feltolom 245-re az FSB-t, akkor meg 293MHz-et mutat az everest FSB-nek, es 438-at a memoriara... huhh..
hogy lehet ez??? ja.. es a masodik esetre a DRAMSB arany 6:8 az everest szerint.
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PC Game Pass
- Nintendo Switch 2
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- iPhone topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest