Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Hűha!

Köszönöm szépen
Én most nem akarok hülyeségeket összehadarni ezért a lapom egy ASRock ALiveXFire-eSATA2 R3.0
A procim meg egy AMD Athlon II X3 455-ös (3.3Ghz)
A gépet meg... igazából mindenre használom. Van, hogy videót szerkesztek vele, vagyis renderelni is szokott. Sokszor játszom rajta, de megy rajta a minecraft is, vagyis Java is kihasználja, nem tudom van-e jelentősége. tömörítés is ritkán előfordul mivel szoktam torrentelni, de inkább kitömörítés mint be, van amikor csak lazán internetezek.
Szeretek tuningolni de nem olyan halálosan fontos, nem akarok semmit tönkretenni, hűtő meg nincs a ramokon...
Ha majd nagyon elegem lesz beteszek mindent automatára és nem érdekel
Viszont most megint tanultam valamit
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő