- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kivulallo
tag
Hűha!
Köszönöm szépen
Én most nem akarok hülyeségeket összehadarni ezért a lapom egy ASRock ALiveXFire-eSATA2 R3.0
A procim meg egy AMD Athlon II X3 455-ös (3.3Ghz)
A gépet meg... igazából mindenre használom. Van, hogy videót szerkesztek vele, vagyis renderelni is szokott. Sokszor játszom rajta, de megy rajta a minecraft is, vagyis Java is kihasználja, nem tudom van-e jelentősége. tömörítés is ritkán előfordul mivel szoktam torrentelni, de inkább kitömörítés mint be, van amikor csak lazán internetezek.
Szeretek tuningolni de nem olyan halálosan fontos, nem akarok semmit tönkretenni, hűtő meg nincs a ramokon...
Ha majd nagyon elegem lesz beteszek mindent automatára és nem érdekel
Viszont most megint tanultam valamit -
kivulallo
tag
na jó..ez egy kicsit kínai volt nekem...
tehát ha nekem van 2x 512MB Kingmax valamim meg egy 2GB-os Kingston valamim, a foglalat is ddr2-800 a modulok is. akkor hogy kel csinálni, hogy kicsit túlhúzzam? nekem nem lehet manuálisan állítani csak 1066Mhz van. és az időzítés az meg.. mire jó?
azt hiszem nekem valami 5-5-5....valami ilyesmi... -
kivulallo
tag
szevasztok!
először is boldog karácsonyt mindenkinek!azért "tévedtem" ide mert szeretném a ddr2-800as ramjaim feljebb húzni 1066-ra amit a bios enged is, csak nem tudom, hogy lehetséges-e vagy hogy bírni fogják-e a cuccok.
A nagyobb baj viszont ott van, hogy egy AM2-es lapom van benne egy Athlon II X3 455-el ami köztudott hogy AM3-as. Azt tudom, hogy így a processzor csak ddr2 memória valamelyikeit támogatja de nem tudom pontosan az egész sztorit.
a régi am2-es procimnál nem tette a listába a bios, hogy Memory Clock: drr2-1066 (533Mhz), csak 800-asig ment. most hogy benne van az új processzor, már ez a lehetőség is benne van a listában.
A nagy kérdés az, hogy lehet, vagy nem lehet?Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged