- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
KaraDani #4836 üzenetére
Szerintem felesleges a 6GB és a DDR2 ára csak lefelé mehet (most a Ft árfolyamtól tekintsünk el) szóval felesleges megvenni kvázi előre. Ami a tuningot illeti semmi sem garantálja, hogy négy modullal fog úgy menni, mint kettővel (több példa van az ellenkezőjére)
Ha kell a 4 GB szerintem inkább add el a 2x1-et és vegyél egy 2x2-es kitet, úgy nagyobb sanszod van jobb tuningra, meg azért is, mert most még könnyebb eladni 2x1GB-ot, mint mondjuk egy év múlva.Szerintem inkább a multitaszk miatt van a folyamatonkénti "korlát" ami megint csak ilyen féligazság, de mindegy mert 64 biten se jobb a helyzet enni meg nem kér a parancs, ez ilyen "ártani nem használ" ha beírod, specifikusan segíthet, én így használom, káros mellékhatása nincs, nem nagy meló egy emelt szintű parancssorba beírni egy sort, szóval miért ne, ha csak egy dolog van amibe nem szaladok bele emiatt már megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest