Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Az lehetség, hogy a GEIL ram-om annyira ne bírja a tuningot, hogy 860-nál meghal? Vagy azt honnan tudom, hogy a cpu vagy a ram-ok nem bírják? Én prime-ot használok tesztre-és mindig a középső tesztet futtatom. Vki ha tud segítene vagy adna tippeket ötleteket hogy hogyan próbáljam kihozni a maxot? Mert 10-ből 6-7 emberke sikerrel felhúzza az ilyen cpu-ját és ramját 3600-ra és ezáltal a ram-ot is 900-ra vagy tovább. Időzítés emeléssel nem lehetne többet kihozni, csak mikor manuálisan emeltem c5-re akkor el se indult a gép. Vki plz. help.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest