Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
Sajna a legújabb BIOS van rajta, vagyis gyárilag az F3 verzió van rajta, és a Gigabyte oldalán is csak egy F2 és egy F3 verzió van...
Szerinted mit tegyek? Próbáljam unganged-elten is?Amúgy "auto"-ra van állítva a fesz szabályzás és az időzítések is "auto" beállításon vannak...
ami így néz ki:1066MHz
2.02V
CL-RTC-RP-RAS-ComRat-RC-RRD-WR-WTR-RTP
5 - 7 - 7 - 24 - 2T - 31 - 4 - 8 - 4 - 4Az SPD-be ez van írva gyárilag: (igaz 800MHz-re)
1.8V
5-5-5-18-23-3-6-3-3Az a baj, hogy a BIOS-ban nem tudom az összes értéket állítani, és van olyan érték, ami nem is állítható az SPD értékre...
Ha a Memset progival belövöm, azt hogy érem el, hogy a Win indításakor azzal az értékkel is induljon a rendszer?(Különben ugyanolyan modulbol van nekem is kettő mint _core kolegának... Ahogy látom ő jól meg tudja hajtani őket...)
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest