Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Sztem fölösleges pld. pápának a farok.
A többi csak megítélés dolga. Másrészt sosem állítottam, hogy "szar a kingmax", sőt (!) az árához képest mindíg is jobbnak mint sok más gyártó lényegesen drágább (tuning) termékét. Nekem pld. csak jó tapasztalataim vannak a Kingmax RAMokkal.
Amúgy azért lehetnél szerényebb kicsit, és nem illik senkit a "sok béna user" és a "sok balfasz" jelzőkkel illetni, mert ennek senki sem örül... még akkor sem, ha te már nagyon okos vagy! Sztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
A többi csak megítélés dolga. Másrészt sosem állítottam, hogy "szar a kingmax", sőt (!) az árához képest mindíg is jobbnak mint sok más gyártó lényegesen drágább (tuning) termékét. Nekem pld. csak jó tapasztalataim vannak a Kingmax RAMokkal.