- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Megszületett a végső eredmény... Rááldoztam az egész éjszakámat, hogy valami értelmeset kihozzak a dologbol, ebböl a topikbol minden Crucial-os eredményt megnéztem, beszereztem ugyanazokat a programokat, rambeállításoknál ugyanazokat alkalmaztam, sőt még gyengébbeket, de sehogy sem tudtam kihozni 1200 mhz-t a rambol úgy, hogy a ramtest lefusson akár csak 20%-ig hiba nélkül, sőt igazábol 1175mhz-en is a legjobb eredmény, hogy 22%-nál volt az első error, tovább már nem is probáltam. Igazábol nemtom, hogy mit reagáljak, de eléggé mérges vagyok, hogy miért teszi ki valaki úgy a hirdetést, hogy Prestested 1200-on "xy" beállításokkal, és full stabil...
(nem ph-s, ne tessék félre érteni. Ebay-ről van szó)
miközben annál jóval gyengébbekkel sem hajlandó stabilan menni. Én csak jót olvastam szinte a Crucialokrol, de hogy én miért sz0p0k be egy ilyen fos példányt azt nem tudom. Még a P5K Deluxe-nál is olvastam, hogy a 0404-es BETA Bios-nak nagy hátránya hogy a DDR2 tuning gyengébb, ezen felbuzdulva az október 9.-i bios-t felraktam, hogy az biztos jobb lesz, de ez sem segített. Lesz egy-két keresetlen szavam az eladóhoz...
Jó éjt mindenkinek... avagy jó reggelt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte X470 AORUS ULTRA GAMING / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- 2x32GB 6400 MHz DDR5 Corsair Venegeance XMP ready
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest