Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gilthanas
aktív tag
válasz
spank309
üzenetére
Én már eljutottam odáig hogy akinél mozint látok vagy full gear ben van vagy katonai bazison talalkozom valakivel azt lovom, szurom, utom. Tul sokat probalkoztam az emberseggel mindig kicsinaltak
ez a szomoru mert a valosagban is igy lenne szerintem, hogy a biztonsag kedveert minden Texasi redneck elobb lone. Max talan gyerekekre nem. Szoval azt tanacsolom, hogyha full gearben vagy es fegyverest latsz bazison azt le kell loni sajnos, akinel meg nincs fegyo azt meg hagyni kell olesse meg magat massal
kar, hogy nem gyujti a jatek hanyszor haltam meg. De az elmult 1 evben kb 1000x biztos legepeltek.
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ez a szomoru mert a valosagban is igy lenne szerintem, hogy a biztonsag kedveert minden Texasi redneck elobb lone. Max talan gyerekekre nem. Szoval azt tanacsolom, hogyha full gearben vagy es fegyverest latsz bazison azt le kell loni sajnos, akinel meg nincs fegyo azt meg hagyni kell olesse meg magat massal